Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

dejo

Članovi
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    dejo got a reaction from Destructo in NOVI SvijetKladjenja forum   
    Super. Hvala.
  2. Sviđa mi se
    dejo reacted to Destructo in NOVI SvijetKladjenja forum   
    Kako bi išli na zadnji post, kliknite odnosno dodirnite vremensku oznaku koja označava kad je objavljena zadnja poruka u toj temi. Evo i slike - dakle, kliknemo na "11 min" kako bi išli na zadnju objavu.

  3. Sviđa mi se
    dejo reacted to Dobardan1978 in Sve o sistemima kladjenja   
    Sistem 3/6 ali i o ostalim sistemima
     
     
    Evo dat cu sebi za pravo da napisem nesto o sistemima i svoje iskustvo jer sam jako jako dugo radio na sisteima za kladjenje a i volim igrati sisteme, a pored toga obecao sam i sam sebi i jednom kolegi profesionalcu da cu ovih dana probati jedan sistem kojeg sam u svojoj dugoj karijeri ni sam ne znam zasto, zaobilazio, a to je sistem 3/6. Naime od kolege koji je profesionalac i koji ima jako dugo kladionicarsko iskusvo dobio sam savjet da je najbolji sisitem za igru 3/6 a ja sam bas malo radio upravo na tom sistemu a na mnogim drugima mogao bih doktorirati. No prije svega reci cu nesto o svom iskustvu sa sistemima. Volim igrati sisteme iz dva osnovna razloga, prvi je taj sto su moja dva skoro najveca dobitka od kladjenja dosla upravo od sistema a narocito mi je drag prvi dobitak kada sam jos ako student bio u kronicnoj besparici i kada sam u desperatnoj situaciji posljednje novce bacio na sistem, zapravo sam od posljednjih 50 eura koje sam imao i koji su mi trebali biti izvor prihoda za naredne tjedne, 25 uplatio na sistem 4/6 uz 4 fiksna a ostalih 25 eura sam pretvorio u gajbu pive i mezu. Tog zimskog dana kojeg cu pamtiti cijeli zivot, pogodio sam sve parove na tiketu ali mi je jedan od fikseva bila nevjerovatna utakmica Intera i Sampdorie gdje je Inter naravno bio fiks jer su bili u dugom nizu bez pobjede. Sve se u sistemu poklapalo i ukazivao se ogroman dubitak ali je Inter gubio 0-1 pa onda u 60tim minutama i 0-2. I tako je bilo sve do 85. min kada Inter daje gol za 1-2, u 89. min za 2-2 te u 93. min golom Recobe odnosi pobjedu 3-2 a meni donisi jedan od najvecih dobitaka u kladionicarskoj istoriji. Drugi veliki dobiotak od sistema sam dobio igrajuci 3 fiksna para i 6 setalica gde sam stavio 6 utakmica prelaze 2/1 i tada sam pogodio 3 prelaza i fikseva a mamlo je nedostajalo da udje i 4. prijelaz sa cime bi dosao u veliko iskusenje da li ce mi kladionice ikada isplatiti taj dobitak, no to ostaje tajna ali i bez toga sam dobio ogroman novac.
    Drugi razlog zasto volim sisteme je taj sto sisteme igram rastereceno i bez problema igram ali zanimljivo i pogadjam velike kvote. Naidje tako period kada bez problema pogadjam kvote 3.00, ili 5.00 i zaista nekada mi je lakse pogoditi nerijereno u nogometu gdje je kvota 3.50 ili 4.00 nego li neki zicer gdje je mizerna kvota 1.40 ili 1.5. Eh sad se radja pitanje zasto onda ne igram singl oklade ako je tako, a odgovor je nelogican jer ne volim igru na singl, no ne bih ulazio u tu temu.
     
    Eh bas sam se raspitao ali imam vremena i evo uz kafu cu iznijeti svoje iskustvo ali i imsljenje o sistemima a nadam se da ce nekome ove informacije nekada biti korisne. Kao sto sam vec nekoliko puta rekoa, sisteme sam igrao dugi niz godina i o razlicitim sistemima imam razlicita misljenja.
    Ja sam najvise igrao sisteme 2 od 3, dakle 2/3 , dalje 2/4, 2/5 i 2/6. Tu sam naparavio najvece gubitke i jedina svijetla tacka je taj ogroman dobitak kojeg sam dobio igrajuci te prijelaze. Zasto? Jednostavno sto navedeni sistemi iziskuju velik ulog i naprosto rijetko mogu biti isplatiti ukoliko se ne igra barem jedan fiksni par (ili banker kako se zove strucnije). Alternativa je igranje kvota sa kvotama 3.00 ili vise gdje fiksni ne bi bio ni potreban ali opet to vodi ka gubitku dugorocno jer rijetki su dani kada ce vam se posreciti da pogodite 2 ili 3 a o 4 para sa takvom kvotom da i ne pricam. To je moje iskustvo o tim sistemima gdje se ganja 2 od nekoliko parova u sistemu. Pored toga i uplate su relativno visoke na tu vrstu igre ali opet je ova igra za sisteme puno bolja nego li cu navesti dalje u tekstu.
     
    Druga grupa sistema koji sam igrao je ona gdje se igraju sistemi sa vecim brojem parova, recimo 5/6, 5/7, 6/7, 6/8, 7/8, 7/9, 7/10,8/9, 8/10 i slicno. Ove sisteme ne bih nikome preporucio jer ukoliko ste toliko uspjesni da mozete skinuti 6/7 parova ili slicno, onda vam obavezno preporucujem igru na sinloge ili da nadjete neku drugu strategiju i zako zadrzite takav performans vi ce te sigurno od kladjenja zaradjivati dobre novce. Ovakvim sistemima bas i ne i mozda vam se nekada posreci da dodjete do nekog velikog dobitka kao sto se i meni dva puta posrecilo, ali dugorocno to je propast.
     
    Vracam se konacno na dva sistema koja bih preporucio iz vise razloga. To su sistemi 3/6 i 4/6. Na ovom prvom kao sto rekoh, nisam bas mnogo radio i on mi je preporucen a to cu nardnih dana i ispostovati. Na ovom drugom 4/6 sam radio dugo. Prednosti ova dva sistema su da vam ne trebaju visoki ulozi, dalje da vam fiksni parovi nisu neohodni, velika je mogucnost da vratite svoj novac i dodjete do dobitka a naravno uvijek stoji i to da mozete doci do velikog dobitka ukoliko vam se posreci da pogodite sve parove na ovim sisteimima. Meni se to jednom desilo kao sto sam vec napisao. Inaceigrajuci 4/6 najcesce mi se desavalo da pogodim bas 4 para od tih 6, ni sam ne znam zasto. Drugo, ova igra uprkos toga mi nije donijela zaradu jer sam kombinovao i igru sa fiksnim, pa se desavalo da pogodim 4 od 6 ali da recimo fulam jedan fiksni sa kvotom 1.40 i sve padne u vodu. No sistem 4/6 sto se tice postotka pogodjna 4 od 6 parova je dosta zahtijevan. Ja nisam stavljao kvote ispod 1.75, iz nekog licnog oprijedjeljenja, ali naravno ovo je individualno pa neko kada nadje dobra dva para sa kvotama 4.00 ili 5.00 zasto onda ne staviti uz to i dva para sa kvotama 1.50-1.60. Ja sam imao princim da ne stavljam ispod 1.75 ali sve je zavisilo od parova na koja sam nailazio. 
    Sljedece sto bi bilo je koliko cesto igrati? I to je individualno jer neko se moze ograniciti da odigra samo jedan sistem tjedno, neko da odigra sistem kada naidje na dovoljan broj dobro razradjenih parova sto je svakako najvise ispravno. Ja sam i tu grijesio jer sam igrao sistem skoro svaki dan a nerijetko kada su vikendi i kada su jake nogometne ponude sam igrao 2-3 sistema sto je svakako velika greska, no ne tolika kolika i stavljanje fiksnih parova na sistem, no tu je kriva i pohlepa jer u zelji da se zaradi sto vise cesto se ostaje i bez bilo kakvog dobitka. To svakako ne bih preporucio, nego igranje jacih kvota ali bez fiksnih.
     
    Eto toliko o sistemima od mene...Jos da kazem da narednih dana testiram ovaj sistem 3/6 kojeg sam dobio na preporuku. Tvrdnja je da je sistem jako isplativ i preporuka je da se igraju takvi parovi gdje ce 3 pogodjena para vratiti vas ulog, dakle tu se ganjaju kvote recimo 2.50-3.00 u prosjeku. Sa 3 pogodjena para vi imate vracen vas ulog a sa 4 pogodjena para vi imate vec vas ulog x 4 sto je veliki uspjeh a to vjerujte nije tesko jer kao sto sam gore vec naveo, u sistemu 4/6 najcesce sam pogadjao upravo 4 para, ali su me kostali fiksevi.
    Ako ima zainteresovanih, mozemo otvoriti poseban topik i kolektivno zapoceti igru 3/6 kreirajuci svaki dan taj sistem na preijedloga i mene samog ali i vas, i stavljamo parove u sistem gdje se usaglasimo i da krenemo zajedno. Ja licno sa ovim sistemom krecem vec narednih dna cim bude bogatija nogometna ponuda.
  4. Sviđa mi se
    dejo got a reaction from Goksim in Tournament totals   
    Koja su to mutna posla. Igram uživo manje od 3.5 kartona i sada računaju dupli žuti kod crvenog i normalno listić mi ne prođe.A ukupne žute tu mi treba dupli žuti i tu naravno ne računaju. Nikad dobro.
  5. Sviđa mi se
    dejo got a reaction from Hulk in Bet365   
    Pozdrav,
    Zanima me ne mogu više naći na bet365 opciju to win either half.
    Danas gledam i na englezima je nema.
    Zna li neko gdje je ili zašto je nema?
  6. Sviđa mi se
    dejo reacted to Pique in Bet365   
    Otidi pod special i tamo se nalazi
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use