Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

franky123

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    franky123 reacted to JackieJack in SK sugestije   
    Skroz se slazem sa idejom/predlogom i pozdravljam iste. Svi bi sigurno profitirali vise da postoji efikasna raspodela analiza, sto po sportovima sto po ligama. Secam se perioda prosle godine u ovo vreme kad je ovde na forumu aktivnost bila raznolika (ne kazem da sada nije, nego da moze bolje) i da su glavni dogadjaji bili dobro pokriveni i propraceni. Ovo je neki generalni utisak trenutno, cak mislim da i nije skroz objektivan jer veliki broj clanova pljuje redovno posle pada tipova pa se cini da svi igraju te kartone sto u biti i nije tako. 

    Ali ono sto kazes sa ulozima i predlozima je na mestu, jebiga neko igra Inakija preko 3 puta zaredom i padne sva 3 i posle je sudija kriv, a ko god prati lige petice duze od 3 god zna koje su sudije za izbegavanje a koji su da kazem laksi na kartonima. Takodje, veliki broj nas koji voli kladjenje na kartone (a i na ostale segmente, da ovo ne bude samo prica o kartonima) gleda samo statistiku i eventualno medjusobne, a cesto puta tu su i neki ostali faktori koji se trebaju uzeti u obzir. 

    Naravno, na kraju krajeva postoje mecevi poput onog izmedju Leicestera i Atl Madrida u utorak gde je sve bilo tu za jedan preizgledan over a mec ladno zavrsi a 0 kartona. Necu komentarisati sudjenje jer nisam gledoa mec, samo hocu da Rocchi nije los sudija sto se overa tice zato sto nije podelio nijedan karton nego je to takav dan. Isto sinoc sa Mazicem, znam da ce me ovde mnogi popljuvati ali zaista ko je gledao svih 90 minuta sinoc, covek nije imao materijala za 6 kartona jer je igra bila preblaga u odnosu na ocekivanja, mozda bi i dobacio do 5 zutih da su ono koleno i jos jedno gazenje sankcionisani ali to je i dalje pad itd. 

    Malo sam oduzio, ali eto mislim da svi mozemo nauciti iz padova. Takodje pozivam sve clanove da fino obradimo ponudu za ovaj vikend, prebogata je i ima puno meceva od velikog znacaja (ne pozivam ovde na over kartona, cisto da se zna )

     
  2. Sviđa mi se
    franky123 reacted to Goksim in SPECIJALNA PROMOCIJA: Betfair 200€ BONUSA za igrače iz Hrvatske   
    Kako sam i najavljivao, ponosno mogu i službeno objaviti da smo dogovorili eksukluzivan bonus za igrače iz Hrvatske sa Betfair kladionicom.
     
    Betfair kladionica u suradnji sa SvijetKladjenja portalom omogućuje igračima iz Hrvatske bonus dobodošlice u iznosu do 200€. Dakle, zahvaljujući ovoj promociji svi igrači iz Hrvatske koji iskoriste ovu ekskluzivnu promociju dobiti će 100% bonusa na prvu uplatu do 200€. 
     
    http://bit.ly/betfair-200eura-hrvatska
     
    Ukoliko se registrirate, te uplatiti 50€, vaš iznos biti će udvostrućen te ćete na računu imati 100€. Naša preporuka jest da, ako ste u mogućnosti pogotovo pred EURO, iskoristite maksimalni iznos bonusa, te tako stvorite zavidnu banku. Dakle, ako iskoristite ovu ekskluzivnu promociju te uplatite 200€, dobiti ćete i bonus od 200€, odnosno vaše stanje će biti 400€.

     
    Napominjemo kako bonus nećete dobiti ukoliko se registrirate preko početne stranice Betfair kladionica, budući da se radi o EKSKLUZIVNOM BONUSU gdje je pri registraciji potrebno koristiti ekskluzivni link za igrače iz Hrvatske! Također, trenutno najveći bonus koji imaju igrači iz Velike Britanije (UK), jest 30€ a zahvaljujući SvijetKladjenja portalu maksimalan bonus koji igrači iz Hrvatske mogu dobiti jest 200€!
     
    Napominjemo i kako su pravila okretanja bonusa i više nego fer. Iznos je potrebno okrenuti 5 PUTA, na koeficijent 1,50 ili veći, prije nego se zatraži isplata, što je u 90 dana, te uz euro2016 pred nama i više nego lagan posao.
     
    Više o ovoj promociji, detaljnim objašnjenjima sa slikama kako otvoriti račun i preuzeti bonus kao i pravilima bonusa saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/promocije/betfair-bonus-200e-za-nove-korisnike/
     
    Pročitajte pravila, vidjet ćete da je Hrvatska navedena kao zemalja za koju vrijedi promocija a bonus je već i testiran i provjereno radi! Također, u podforumu online klađenje otvoren je topic namjenjen ovoj promociji, pa molim da podijelite iskustva kako bi i drugima pomogli, odnosno da potvrdite da ste nakon registracije i uplate dobili bonus, ili prijavite eventualni problem.
     
    Nadam se da ste zadovoljni ovakvom promocijom. Nije ju bilo jednostavno dogovoriti, a vjerujem da smo isposlovali i jako poštene uvjete bonusa (5x turnover) a imajte na umu i da igrači iz UK-a trenutno mogu dobiti maksimalno 30£ bonusa, a SvijetKladjenja je za igrače iz Hrvatske isposlovao vjerujem impresivan bonus, do 200€! 
     
    Ukoliko već imate Betfair račun, mislim da se zbog ovakve promocije da razmisliti na koga, bi od prijatelja ili obitelji, eventualno mogli otvoriti račun kako bi iskoristili ovaj bonus. Zašto ne dobiti duplo i imati zavidnu banku pred euro, kada smo već ovo isposlovali! 
     
    Iskreno se nadam da ćemo do eura dogovoriti još neke, nagradne igre i promocije koje bi vrijedile za igrače iz svih zemalja, ne samo Hrvatske (sa Betfairom nažalost ta opcija nije bila moguća ali radimo na tome sa drugim kladionicama) do eura. 
     
    EKSKLUZIVAN LINK ZA BONUS
  3. Sviđa mi se
    franky123 reacted to marsovacc in Germania   
    Dragi igrači, u travnju Germania omogućava klađenje bez poreza i daje ti potpunu slobodu klađenja!

    Manipulativni trošak? Porez na dobitak? Zaboravi na sve, jer Germania bonusi su veći od SVIH poreza, a dobitak koji ostvariš je samo tvoj!

     

    Provjeri i uvjeri se da je Germania- KLADIONICA KOJA DAJE VIŠE!!

     

  4. Sviđa mi se
    franky123 reacted to Dzole in NBA 15.3   
    Danas cu probati zadrzati 100% ucinak od juce.
     
    T. Young over 15.5 @1.85  (kod mene je 14.5)  14pts
     
    Izbor koj se bazira na izostanka igraca,lose branenje ovu pozicije na Phili i istoriju ovog igraca protiv ovaj tim,ovu sezoni 3 puti su igrali i davao je 18,22,21 poen.
     
    Moze biti jos neki tip veceras ali to ako izadje nekoja bitna informacija kasnije.
  5. Sviđa mi se
    franky123 reacted to Dzole in NBA 15.3   
    Evo jos jedan tip za manji ulog.Sada je poznato da veceras Valanciunas nece igrati a da ima goleme sanse da Lowry se odmara jer juce je igrao 42 minuta i ovo je back-to-back utakmica.Ako Lowry ne udje u igru tada je jasno gde ce nivni sutevi ide pa se mora probati za neki sitni ulog
     
    D. DeRozan over 24.5 @1.85  ( ipak DeRozan odmarao,a Lowry igrao )
     
    Takodje ako neko ima T. Ross u ponudu moze se probati i over na njega,ali njemu ne mu znam granici jer ja ga nemam kod mene.
  6. Sviđa mi se
    franky123 got a reaction from JackieJack in NBA 14.3 2016   
    Jedini hendikep ove kladionice,btw da se ukljucim,Curry  @1.85 baš zato što mu je rođendan mislim da ide u over 30.5,u fenomenalnoj je formi,i Cleveland 1  @1.38
    Sretno svima!
  7. Sviđa mi se
    franky123 reacted to Celt in Titisee-Neustadt   
    Odustajem od duela jer posle sedam održanih rundi kladionice nemaju mnogo prostora za postavljanje pogrešnih kvota. Ipak idem sa jednom opkladom koja je rizična manjim ulogom...
     
     
    Severin Freund Top 3  @4,33 bet365
     
    Prošlogodišnji pobednik ove skakaonice juče apsolutno nije imao sreće sa uslovima vetra, ali opet je zauzeo peto mesto. To govori da je on imao sasvim dobro izdanje juče, ali ono što brine jesu rezultati u trening rundama i kvalifikacijama od pre dva dana gde je bio daleko od top 3, mada treba napomenuti da je opet jedini on imao nepovoljan vetar u ledja u obe trening serije. On je inače poznat po dobrim rezultatima pred domaćim navijačima ove sezone (3. Vilingen, 3. Garmiš, 1. Oberzdorf, 3. Kligental), a kako sam već rekao u Nojštadu je pobedio na prvom takmičenju prošle godine (dok je bio diskvalifikovan sa drugog zbog skija). U svakom slučaju, ovo je jedini value bet koji sam našao za danas i koji bi trebalo da ima velike šanse za prolazak ukoliko vremenski uslovi budu imali više milosti za Frojnda.
     

  8. Sviđa mi se
    franky123 reacted to Celt in Titisee-Neustadt   
    Nažalost odloženo zbog jakog vetra... Sledeći vikend je rezervisan za Planicu gde ćemo gledati možda novi svetski rekord u letovima gde se ide i preko 250m! Inače to je poslednji ski vikend ove sezone, dva individualna i jedno ekipno takmičenje možda dobiju još jedno dodatno kao zamenu za ovo današnje. Čeka nas mnogo uzbudjenja i proslava titule Petera Prevca pred svojih 35000 navijača!
  9. Sviđa mi se
    franky123 got a reaction from Goksim in Bet365   
    Evo da nadopunim još kolegu Goksima,za skril karticu godišnje trebaš izdvojiti 10€,s karticom možeš sve,kupovati,plaćati,dizati s bankomata itd...Ako još šta trebaš pitaj,jer ovih dana sam tonu informacija skopao o tome,jer sam se i sam priajvio.
    Lp
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use