Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

mm90

Članovi
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mm90

  1. Odbojka 24.3.2016.

     

    Champions League M

     

    18:00 - PGE Skra Belchatow v Zenit Kazan

     

    Uzvrat 2. kola playoffa. Nakon prvo susreta poljaci vode nakon što su dobili prošlogodišnje prvake ovog natjecanja s rezultatom 2:3 (25:23, 25:21, 23:25, 25:27 i 16:18). Vrlo borbena utakmica u kojoj su očekivano jako počeli rusi, no nije im kubanac Leon bio dovoljan da riješe pitanje o daljnjoj kvalifikaciji već kod kuće. Biti će vatrena utakmica, Belchatow pred publikom sigurno neće zakazat iako je Zenit jači na papiru. Osobno mislim da će se odigrati minimalno 4 seta, tako da me tip Over 180.5 points @1.80 (bet365) privlači, pogotovo jer očekujem da će se igrati na sličnoj razini kao prošlog tjedna.

     

    Poljska Orlen Liga ženske

     

    18:00 Rzeszow - Bydgoszcz

     

    Što se ove utakmice tiče nema previše dvojbe oko pobjednika susreta. Ovo je uzvratna utakmica za plasman (9-12 mjesto) te Rzeszow vodi (prva utakmica 1:3). Igraju kod kuće, favoritkinje su i samo su jednom (od 9 sveukupnih međusobnih susreta) izgubile od Bydgoszcz-a. Ako ne bude većih iznenađenja, utakmica zavšrava 3:0 ili 3:1 za domaćina. Moj tip na ovoj utakmici je -1,5 set handicap na domaćina @ 1.50 (bet365). Prije 4 dana je Rzeszow pobjedio 1:3 u gostima, pa očekujem da slično ili još bolje ponove pred svojim navijačima.

  2. Serie A

     

    19:00

    Lazio - Sassuolo

     

    Ove dvije ekipa nalaze se na 7. i 8. mjestu talijanske serie A. Milan im bježi 9-10 bodova ali do kraja sezone ima još puno utakmica. Biti će zanimljiva utakmica u kojoj su u igri velika 3 boda. Lazio ima poteškoća što se obrane tiče zbog odsustva: mogući izostanci su De Vrij, Basta, Radu i Gentiletti (svi obrambeni igrači) iako. Candreva će najvjerojatnije igrati od prve minute susreta no nije jasno tko će još činiti napad Lazia: Klose, Djordjevic, Mauri, Keita, Anderson, Lulic? U svakom slučaju mislim da će im napadački trojac (4-3-3) bit sasvim solidan i da će sigurno tražiti pogodak. Sa druge strane Sassuolo ima nešto manje problema s odsustvima, osim Missirolia koji je isključen u prethodnoj utakmici protiv Empolia, te mora preskočiti današnji susret. Defrel, Berardi i Sansone (koji bi 99% trebali činiti Sassuolin napad) imaju zajedno 14 golova. Sassuolo je u zadnjih 7 gostujućih utakmica uvijek zabio bar 1 gol (računajući i gostovanja kod Intera (0:1) i Napolija (3:1)) tako da uz sve gore navedeno moji prijedlog za ovu utakmicu je oba daju gol.

  3. Serie A

     

    12:30

    Palermo - Bologna

     

    Sastavi:

     

    Palermo 3-5-2

    Alastra - Andjelkovic, Gonzalez, Vitiello - Pezzello, Jajalo, Maresca, Hiljemark, Morganella - Gilardino, Vasquez

     

    Bologna 4-3-3

    Mirante - Morleo, Maietta, Gastaldello, Mbaye - Diawara, Donsah, Taider - Giaccherini, Destro, Brienza

     

    Palermo ove godine ima najviše primljenih golova (nakon Frosinonea), nalazi se na 16. mjestu lige a forma im trenutno nije baš dobra, a poraz od Rome (5:0) sigurno nije podigao moral u ovom negativnom trenutku za ekipu iz sicilije. S druge strane Bologna ima sjajan trenutak: dolazi iz jako pozitivne serije (remi protiv Fiorentine, pobjeda protiv Udinesea i ogroman bod protiv Juventusa).

    Vrlo izgledno da će se Bologna vratit iz gostovanja sa 3 boda, no kako bi pokušali izbjeć iznenađenja može se i odigrat X2 za svaki slučaj. Po meni je ipak favorit iako igra u gostima, te imaju apsolutno bolju ekipu u odnosu na Palermo.

    DNB je isto opcija ovdje po meni, također na Bolognu.

     

    Sretno!

  4. Eo uhvatio sam 5 min opet eo mene u zagrebu Haha putujem pola dana vec dakle kaže lega iz sbka da slobodno igram hendikep dakle momci trpajte hendikep u bet365 imate -8.5 2.2 slobodno al slobodno maxbet ,bit će bar 15 razlike msm da sam to i prošli put rekao pa nema razloga da ne vjerujete radije odograjte ovaj hendi na zg nego riskirati neke stvari

    Meni je gox nesto uplAtio posto nemam dobar net jer sam na putu a nmg nista sa skrilla-.-

    Dobro bi mi došao ovaj dobitak, uplatite i meni :D:P

  5. Europa League

     

    21:05 Napoli - Villareal (prva utakmica Villareal 1:0 Napoli)

    tip: Napoli to win either half

     

    Napoli je u gostovanju kod španjolaca izgubio. Svakako moraju zabiti gol kako bi razmišljali o prolazu a sumnjam da će Villareal izaći sa susreta bez primljenog pogotka. Po meni će Napoli ovdje voditi glavnu riječ, kao što su to radili protiv Milana u ponedjeljak (gdje su ipak ne s(p)retno primili pogodak pri završetku prvog poluvremena).

    Očekujem bar 2 gola na utakmici ali da će bar jedno poluvrijeme pripasti ekipi iz Napulja čini se kao bolji tip.

     

    P.S. na portalu OAsport naveli su kako iako Napoli mora preokrenuti rezultat sa Madrigala, njihov trener Sarri odlučio se za promjene u sastavu kako bi odmorio Hamšika, Jorginha te Insignea. Vrh napada predvodi izvanredan ove sezone Gonzalo Higuain.

     

    21:05 Manchester United - Midjtylland (prva utakmica Midtjylland 2:1 Manchester United)

    tip: AH -1,5 Manchester United

     

    Nakon poraza Manchestera jedini koji su trljali ruke su vlasnici kladionica. Pomalo ne realan rezultat koji za sada vodi dance dalje u natjecanju. Iskreno sumnjam da će Manchester ponovit kriminalnu utakmicu prethodnog tjedna pa iako im gol u gostima daje dobre šanse, mislim da će ipak izabranici Louis Van Gaala dobiti ovo sa hendikepom.

  6. Nogomet

     

    Liga prvaka (1/8)

    20:45 Dynamo Kiev - Manchester City

     

    tip: to win either half Manchester City

     

    Jako bitna utakmica za obje momčadi, ukrajinci će (najvjerojatnije) pokušati doći do prilike iz kontre ali njihov primarni cilj je da im mreža ostane ne taknuta. Očekuje se dominacija City-a iako se u ovoj fazi lige prvaka ne može nikoga otpisati ili podcjeniti (čitaj Porto i Monaco 2004.).  Favorit utakmice je svakako Manchester City, no gostovanje, forma u zadnjih nekoliko utakmica i na kraju krajeva suparnik sugeriraju da neće biti lako otići iz Kijeva s pobjedom. Sumnjam da će domaćin izdržati 90 minuta bez primljenog pogotka pa osim over 0.5 gostiju odigrao bih da će City pobjediti bar jedno od poluvremena.

     

     

    Liga prvaka (1/8) 

    20:45 PSV - Atletico Madrid

     

    tip: X

     

     

    Definitivno zanimljiv dvoboj. Atletico s jednom od jačih obrana europe ali oslabljenim napadom nakon odlaska Jacksona Martineza u zimskom prijelaznom roku. Očekivani su u napadu za Španjolce Griezmann i Fernando Torres koji nisu bili nešto raspoloženi u zadnje vrijeme. PSV je u domaćem prvenstvu dominantan uz Ajax, no sada traži potvrdu u ligi prvaka. Oslabljen u napadu zbog odsutstva de Jonga, ipak ne vjerujem da će se zbog toga zatvoriti na svoju polovicu, a pogotovo ne na domaćem terenu gdje su pokazali kako mogu parirati i (po imenu) jačim ekipama. Ne riješen rezultat izgleda kao povoljniji za španjolce (zbog utakmice u gostima), no sumnjam da će nizozemskoj momčadi biti žao otići u Madrid na uzvrat bez da su izgubili na domaćem terenu.

     

     

    Odbojka

     

    Serie A1 Italija

    20:30 Trentino - Milano

    tip: -2.5 Trentino (1)

     

    Trentino je trenutno 3. na ljestvici, 3 boda im bježi Modena, a prednost ispred četvrto plasirane Perugie je solidnih 8 bodova. Što se tiče ekipe Milana oni se nalaze na predzadnjem mjestu tablice sa 11 osvojenih bodova. Imaju 17 osvojenih setova od početka sezone, od toga 3 pobjede (9 setova, isto tako i 9 bodova od tih pobjeda), dakle 8 osvojenih setova u svim ostalim izgubljenim utakmicama (16), od kojih su 2 izgubljene sa rezultatom 3:2. Protiv Trentina nisu uzeli set u zadnje 2 sezone, dakle sumnjam da će se baš danas to promijeniti. Uz sve navedeno Trentino igra kod kuće, dolazi iz pozitivne serije (4 pobjede od kojih je jedna u Belgiji protiv Asse-Lennika 2:3 u ligi prvaka, te pobjedu u domaćem prvenstvu protiv Modene). 

    Igram hendikep na Trentina da će glatko pobjediti 3:0.

  7. Odlični dvoboji u ligi prvaka večeras pa sam se odlučio za tip 2 na utakmici Arsenal - Barcelona, dok sam se za utakmicu Juventus - Bayern odlučio za ishod X.

     

    20:45 Arsenal - Barcelona (1/8 finala Champions League)

    Veliki dvoboj u kojeg ipak vidim Barcelonu u prednosti. Teška utakmica za katalonce pošto se igra u Londonu, no mislim da će motiv biti na nivou da dođu do pobjede ako ne bude većih iznenađenja. Barcelona po mom skromnom mišljenju favorit u ovom dvoboju.

    Jedino što bih se usudio odigrati je pobjeda Barcelone u jednom od poluvremena (to win either half).

     

    20:45 Juventus - Bayern Munchen (1/8 finala Champions League)

    U ovom se susretu nisam mogao odlučiti za pobjednika. Juventus dolazi iz dvoboja protiv Bologne odigran 0:0, dok je Bayern dobio Darmstadt 3:1 u zadnjoj ligaškoj utakmici. Po meni će Juventus biti na nivou da parira njemačkom suparniku (koji je ipak favoriziraniji) pa vidim ne odlučen rezultat kao krajnji ishod ove utakmice. Pitanje prolaza bi ove dvije momčadi trebale riješiti u uzvratnoj utakmici u Munchenu.

    Teško je prognozirat pravi ishod, no mislim da bi solidan tip bio da će poluvrijeme ili kraj završiti ne riješenim rezultatom.

     

    Osim lige prvaka u nogometu danas su u ponudi i susreti lige prvaka u odbojci i cev kup (žene).

     

     

    Odbojka

     

    Liga prvaka - žene

    18:00 Fenerbahce - Chemik Police

    tip:1

    Fenerbahce vodi seriju 1:0, nakon što je prije 2 tjedna pobjedila rezultatom 0:3 poljske odbojkašice. Fenerbahce dolazi sa 5 uzastopnih pobjeda, između ostalog i protiv Vakifbanka (3:2) u domaćem prvenstvu. Sa Vakifbankom (koje također igraju u ligi prvaka, trenutno vode 1:0 u seriji protiv Eczacibasi) se bore za prvo mjesto u ligi. Po meni nema previše filozofiranja, jednostavno je turska momčad bolja tako da ne vidim razlog kako ne bi povećale vodstvo na 2:0 za prolazak u daljnjoj fazi natjecanja.

    Eventualan tip bi mogao biti da će Fenerbahce dobiti 1. set za malo veći koeficijent ali i veći rizik, pa eto, na vlastitu odgovornost.

     

    CEV kup - žene

    20:30 Novara - Azeryol Baku

    tip:1

    Malo žešći dvoboj u ovom susretu, Baku vodi 1:0 nakon domaće pobjede (3:1). Novara dolazi iz Lige prvaka u kojoj je ispala nakon grupne faze natjecanja. Nakon poraza prije 2 tjedna u gostima, Novari je potrebna pobjeda od 3:0 ili 3:1, te pobjeda u zlatnom setu kako bi osigurale prolazak dalje. Za talijanski sastav to neće biti lak posao ali nakon loše utakmice u Azerbajdžanu moraju se pokazat pred domaćim gledateljima.

    Prolazak je teže prognozirat, utakmica može uvijek krenut u krivom smjeru a zlatni set (koji se očekuje) je lutrija.

  8. Pozdrav, noviji sam član pa je za mene sve novo (ne samo ovaj način anketiranja), no mislim da čini sve još zanimljivijim a i da se svi više uključuju na takav način.

    Što se utakmice tiče mislim da je definitivno Napoli favorit na večerašnjoj utakmici, pogotovo nakon kiks Juventusa, kako bi mogli doći do vodstva u domaćem prvenstvu.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use