Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

mone

Članovi
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by mone

  1. Meni ima value oklada da će Romelu Lukaku biti najbolji strijelac prvenstva, kvota je 20

    Belgija u skupini ima dvije jako slabe ekipa u vidu Paname i Tunisa, a vi koji pratite Lukakua u Premiershipu znate kako Lukaku voli zabijati protiv slabijih momčadi, evo, u zadnjoj prijateljskoj je Kostariki uvaljao dva komada, a Kostarika je po meni ozbiljnija i od Tunisa i od Paname. Tako da bi Lukaku nakon dva kola mogao imati lijep broj golova. Treće kolo donosi malo ozbiljnijeg protivnika, Englesku, ali s to su Romeluovi stari znanci, koliko je samo puta u Premier Ligi izvrtio Cahilla, a da ne spominjem da s Jonesom zajedno trenira, tako da nije nemoguće da i Englezima da gol. U osmini se križa sa skupinom POL/COL/SEN/JAP i tu koga god Belgija dobije je veliki favorit.

    Nakon te četiri utakmice Lukaku bi već mogao biti najbolji strijelac, a dalje ako prođu, super. Prošlo SP je James bio najbolji strijelac, a ispao je u četvrtini finala. Zabio je četiri u skupini i dva u dvije KO utakmice.

    Ja ću probati sitno na Lukakua. SRETNO svima na SP!


  2. Pozdrav, napravio sam bet 365 račun prekjučer i igrao sam i jučer i danas, igrat ću svaki dan, pa me zanima kad ću dobit taj loyality bonus? I ima li veze što su mi uplate po listiću manje od jednog eura :D ?

    Hvala!

  3. prije 21 minute, MackoReus said:

    Evo moje mišljenje i prijedlog. Aguinagaldea bih ja pustio na miru, jer je ozlijeđen i stoga limitiran. Zato malo više igraju na krila, a tu se ističe desno krilo Balaguer, koji skoro svako utakmicu ide over. Današnja margina mu je 2,5 (PSK, Supersport), a u prosjeku igra 31 minutu uz 5 pogodaka! 

    Kako naši brane pivota očekujem da ih i ozlijeđeni Aginagualde natrpa.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use