Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Yvonik

Članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Yvonik reacted to afasg1 in Nedjelja 2.10.2016.   
    Pobjeda tih timova. Nisam jos odigrao nego trazim jos neko misljenje
  2. Sviđa mi se
    Yvonik got a reaction from Bepone in Nedjelja 28.8.2016.   
    Prolaz posle pola sata,3:0 u 29.minutu.Odlican dan danas prosao dubl dinamo,sasuolo i sad ovo.
  3. Sviđa mi se
    Yvonik reacted to johnnyboy6 in Petak 26.8.2016.   
    Moze se u singlu probat X i manje od 3. 4 je kvota, za manji ulog naravno.
  4. Sviđa mi se
    Yvonik reacted to johnnyboy6 in Petak 26.8.2016.   
    Pozz svima, novi sam na forumu i redovno se kladim pa da i ja ponudim par prijedloga.
    Za danas jedan double:
    Split-Inter Z. Manje od 3 gola 1,6
    Ovdje je sve jasno 8 susreta zaredom ispod ove margine, 11/12 unazad 6 godina. Split izrazito neefikasan i muku muci s postizanjem golova(zabio sam 2 u 6 kola) Inter ce sigurno u gostima igrat zatvorenije i očekujem tvrdu utakmicu s malo golova.
    Bayern-Werder pol/kraj 1/1 1,36
    Otvaranje sezone doma, suvišno je trošit rijeci u razlici u kvaliteti i očekujem navalu Bayerna od prve minute. Zadnjih par dvoboja na Allianz areni(2:0,5:0,6:0,5:2,6:1). Očekujem nastavak tradicije. Sretno!
    Ukupni koef: 2,17(b365)
  5. Sviđa mi se
    Yvonik reacted to Gerrard in Četvrtak 25.8.2016.   
    Juce uspesan dan 2/2 a za danas cu samo jedan mec izdvojiti: 

    23:00 Lu-Bautista H1(1,5)  1,80 

    O Luu sam pisao sinoc u analizi meca protiv Svarcmana koga je lagano dobio sa 6:4 6:0. Njegova omiljena podloga naravno beton na kome i igra vecinu meceva. Na ovom turniru do sad je igrao 3 meca. Protivnici su mu bili Marchenko, Sousa i juce Schvartzman. Svu trojicu je pobedio sa 2:0 i nije mu trebalo mnogo vremena. Protiv Marchenka 1:35, protiv Souse 1:04 i protiv Schwartzmana 1:03. Iz ovoga se vidi da se nije mnogo potrosio te da je u 2 poslednja meca imao malo jaci trening. Juce sam pisao da Lu "zivi" za ovakve turnire i naravno da to i dalje mislim. Ovo je pripremni turnir pred US Open i oni najveci odnosno najbolje rangirani teniseri ovde ne ucestvuju. Prvi nosilac je Gasquet a drugi upravo Bautista. Zreb za Us open se jos uvek ne zna ali Lu tamo nikako ne moze da ocekuje da ce doci dalje od drugog kola kakav god da je zreb tako da ce ovde pokusati da igra do kraja. Bautista je teniser iz Spanije. Trenutno se nalazi na poziciji 17 i ima kvalitet da igra protiv najboljih. Ove sezone ima 35 pobeda i 15 poraza i osvojio je 2 titule, u Sofiji na tvrdoj podlozi ali u dvoranskim uslovima i u Aucklandu na betonu gde je odigrao izuzetan turnir pobedivsi dobre igrace kao sto su Vesely, Young, Isner, Tsonga i u finalu Sock. Sve su to tipicni igraci za beton a Bautista ih je sve pobedio sto pokazuje da zna da igra na betonu i upravu tu belezi najbolje rezultate. U karijeri ima 4 titule i 4 poraza u finalima sva 4 na betonu. Sve u svemu jedan izuzetno kvalitetan igrac koji se ne oslanja previse na fizicku snagu vec vise na mozak. Na ovom turniru je igrao do sad 2 meca i oba je pobedio posle preokreta sa 2:1.  U prvom mecu izbacio je Bedenea sa 2:1 posle  2:11 a juce je pobedio Bagdatisa identicnim rezultatom posle 2:07. Provodio je u proseku dosta vise vremena od Lua ali sam i siguran da je Bautista fizicki spremniji od mnogo tenisera. Pobednik ovog meca ide na pobednika iz okrsaja Troicki-Verdasco i taj mec u polufinalu bi u najavi bio dug i naporan mec pa tako da je to jos jedan razlog da Bautista ispadne i da se fokusira na Us open. Ova 2 tenisera su do sada igrala 2 meca i rezultat je 2:0 za Bautistu, oba meca su igrana na betonu i u oba je bilo 2:0 za Bautistu. Prvi je igran 2012  a drugi 2015 gde je bautista dobio sa 7:6 6:4. Lu je u tom mecu igrao dobro i imao je cak servis za set, nakon toga nije iskoristio 2 set lopte. Pa sad posle svega glavni razog zasto igram na Lua je jer je njemu ovaj turnir mnogo vazniji nego Bautisti, zatim Lu ima kvalitetan servis i dobar je sa osnovne linije pa mislim da ako je imao 2 set lopte prosle godien da moze da uzme set veceras. Ovde moze da se desi da Bautista "razbije" Lua jer nikad se ne zna kako ce ko uci u mec ali po meni Lu ovde ima sanse, beton je njegova podloga i trebalo bi da uzme minimum jedan set ako ne i pobedu.  Dakle hendikep setovi na Lua i nadam se ponovo prolazu kao i prethodnih dana. Srecno

     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use