Jump to content

Eggy87

Članovi
 • Content Count

  11
 • Avg. Content Per Day

  0.01
 • Joined

 • Last visited

 1. Eggy87

  Betfair

  Gospodo imam već jedan račun na betfairu al bi želio napraviti novi na ženino ime radi bonusa pa me zanima jel mogu preko istog laptopa? Hvala vam na pomoći.
 2. kombiniram oko nekih analiza i pratim a sestra i zena bolje od mene pogadjaju. danas iz zafrkancije pitam sestru svih 8 parova lige prvaka i frajerica pogodi svih osam parova, cisto u glavu. ukljucujuci i besiktas cistu duju. ugl na uplacen euro dobitak 250.
 3. hahah ja sam danas dobro prošao al sam ima jednu zanimjivu situaciju. ugl imam malog od 11 miseci i ja odaberem 5 parova i mislim uplatiti 12 eura na to, on dođe do mene probrlja po tipkovnici i stisne nula i enter. ja pogledam stanje na računu i vidim da je dosta manje, pogledam oklade kada ono 120 eura uplaćeno na toj okladi...ugl ja napravim cash out istog trena i vidim večeras da su svi parovi prošli. dobitak bi bia +600 eura.
 4. roma i barca vise od 3 i po na utakmici donekle spasili dan
 5. svaka čast onome ko danas zaradi na kladi, ja neću biti jedan od njih.
 6. O shugavi real. Do 88e min sam ima 700 eura u dzepu i umisto da napravim cash out i stavim 20 eura na remi ka sto sam planira ja to ne ucinim...
 7. Hvala na informaciji, popratio sam sa 20 eura.
 8. šteta što nisam još malo pričeka i uvatia koef 6 al nije loše i ovako
 9. Odigrano sasvim slučajno al dobro da jesam
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use