Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

robischneider

Članovi
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by robischneider

  1. OSIJEK-INTER 1 1.45

    Kao sto imamo priliku vidjeti Osijek je vjerojatno najugodnije iznenadjenje ove sezone Hnl-a,prekinuli su Dinamov 6 godina dug niz, bore se cak za prvo mjesto a jucerasnjom pobjedom Rijeka se odvojila na +6 pa bi bilo steta da Osijek sada posustane.

    Inter vidljivo slabiji nego prosle sezone, posebno u napadu gdje im fali as Ilija Nestorovski koji je presao u Palermo i jos neki vazni igraci iz prosle sezone, uglavnom nije to vise onaj Inter koji je bio u borbi za gornji dio ljestvice, sada ih vjerojatno ceka borba za opstanak. Sve u svemu, dosta dobra kvota i treba iskoristiti, uvjeren sam u pobjedu Osijek koji je svladao Inter vec i u gostima (0-2).

    SPLIT-LOKOMOTIVA 2 2.00

    U drugom susretu Hnl-a imamo najneugodnije iznenadjene ove sezone, Rnk Split koji je jos prije 2 godine bio u borbi za Europa ligu, sad je u potpunom rasulu, bez pobjede, samo u jednoj utakmici u prvih 10 kola su uspjeli zazresti mrezu, igraci ne primaju place itd..

    Lokomotiva je lose krenula u sezonu, no kad su ispali iz Europa lige gdje su bili sjajni, poceli su igrati na nivou koji im prilici i u domacem prvenstvu. Kod kuce su sa Splitom odigrali 0-0 i sada imaju pravu priliku nastaviti penjati se ljestvicom sa po meni najgorom ekipom Hnl-a trenutno,koju su napustili svi nositelji igre.

    INGOLSTADT-HOFFENHEIM X2i2+ 2.10

    Vrlo zanimljiv tip dolazi nam iz Bundeslige, Ingolstadt nakon 5 kola nezna za pobjedu, imaju tek 1 bod na kontu. Svih 5 kola igrali su over 1.5. S druge strane Hoffenheim je neporazen, ima 1 pobjedu i cak 4 remija, u 4/5 kola isli si over 1.5, u 5 kola na njihovim utakmicama palo je 17 golova, sto je veliki prosjek od cak 3.4 pogotka po utakmici. Sve u svemu, kombinacija X2i0-2 cini se idealna kombinacija po lijepoj kvoti u Germaniasport kladionici.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use