Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

TilenTomsic

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    TilenTomsic reacted to Nbafan in NBA - Ponedjeljak 5.12.2016.   
    Danas odlična ponuda, 11 utakmica i treba to probrati. 

    L. James 23,5 više SS

    U 01:30 po našem vremenu odigrat će se utakmica večeri. Toronto Raptorsi dočekuju Cleveland Cavalierse. Dok jedni bilježe pobjede drugi nižu poraze. Naime, Toronto je u pozitivnom nizu od 6 pobjeda dok aktualni prvaci proživljavaju malu krizu rezultata te su u seriji od 3 poraza. Ni večeras neće Cavaliersi imati lagan zadatak jer je Toronto u zadnjih 5 utakmica 4 puta dobijao utakmice uz "blowout". Ja u ovom srazu odabirem Jamesa da će dati više od 23 poena. Ja mislim da je ovo najmanja granica dosad u sezoni što se tiće LBJ-a. On je na prosjeku od 23,3 poena dosad, ali moramo uzeti u obzir njegov način igre. To su uglavnom bile partije fokusirane na asistencije i maksimalnu podređenost timu. Očito kladionice nisu obavile domaću zadaću i pročitale malo vijesti. 

    Naime, James je dao zanimljivu izjavu vidno nezadovoljan serijom od 3 poraza u kojoj kaže: 
    The honeymoon stage is over.
    Mislim da je svima jasno da James sada stvari preuzima u svoje ruke te da nas očekuje playoff izvedba. Da sam ja bookie i da pročitam ovakvu izjavu od trenutno najboljeg igrača na svijetu dobro bi se zapitao koju bi marginu postavio. Realno sam očekivao granicu od 25,5 i mislim da je ovo čisti value za odigrati.

    The Cavs have lost three straight while every other Eastern Conference seed 2-8 has won their last game. James obviously isn't happy with how his team is playing right now off their championship season. "Last year is last year and after ring night, it’s over," James said. "The honeymoon stage is over and it’s time to play some real ball." 

    Što se tiče statistike mislim da je ona ovdje nebitna, ali navest ću je reda radi. 2 puta su igrali dosad ove sezone i LBJ je na prosjeku od 24,5. Igraju u gostima gdje LBJ pruža bolje partije nego doma. Home: 22,5. Road: 24,7.
    Eto uz sve navedeno po meni je ovo izgledan over. Jedini način da King ne zabije 24+ poena je loša šuterska večer, ali mi na to ne možemo utjecati. Lp i sretno ko prati.


     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use