Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Nbafan

Članovi
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Nbafan

  1. Vidim da reklamirate taj 22bet. Jel moze par informacija o kladionici, kakvi su sa uplatama, isplatama, limitima i limitiranjem racuna? Citao sam na par foruma da je bilo problema sa isplatama vecih iznosa ili ako se ostvario dobitak na manjim trzistima, mada ljudi nisu specificirali o kojim se tocno trzistima radi.
  2. Kolko sam cuo, u Srbiji se vise ne mogu vrsiti isplate i uplate sa skrilla i netellera na bet365. Navodno je Hrvatska iduca.. Savjetujem svima ko se kladi i ima novce na betu da si povuce na skrill novce da nebi ostao bez njih. U Srbiji su jednostavno blokirali isplatu sa beta na skrill.
  3. Čorić - Dimitrov 3-1 4.00 bet365 1/10 U meču između 12. i 78. tenisača svijeta dajem prednost Čoriću, ali smatram da Dimitrov može do seta na početku meča jer ipak se radi o kvalitetnom tenisaču. Čorić se polako vraća u formu nakon ozljede leđa dok je iza Dimitrova jako loša sezona koja je rezultirala ispadanjem iz top 70. Gledajući meč Čorić - Donskoy primjetilo se kako je meč odmicao tako je Čorić postajao sve komforniji i sigurniji što je rezultiralo pobjedom 3-0 (7/6,6/3,6/0). Treba napomenuti da Donskoyu nije dozvolio brejk šansu. Dimitrov je teže došao do pobjede (3-1) u 1. kolu protiv veterana Seppia koji je na zalasku karijere. U ovom meču očekujem podizanje Bornine igre kako će meč odmicati i vjerujem da se Dimitrov neće moći nositi s time jer poznat kao vrlo labilan i nervozan igrač dok je Borna potpuna suprotnost, al isto tako vjerujem da Dimitrov neće ostati bez seta u ovom meču. Sretno tko prati.!
  4. D. Lillard 25.5 over bet365 Večeras GSW dočekuje ekipu Portlanda u Oracle Centru, a ja tu standardno uzimam Lillarda over. Razlog tomu je matchup u vidu Currya. Lillard voli taj matchup i uvijek pruža dobre partije protiv Currya i njegovog GSW-a, pogotovo kada se igra u Oracle Centru zato što je Lillard iz Oaklanda te mu je to sigurno motiv više. Ne očekujem ovdje neki raspad u vidu BO zbog loše forme GSW-a, djeluju mi ko da kemija nije na nivou, svaki mlati po svome... Još da napomenem, zadnje 4 utakmice protiv GSW-a Lillard je zabijao 23, 28, 44, 39. Bit će tu puno PnR igre gdje vidim Lillarda i Nurkića kao glavne aktere napada Portlanda večeras. Lp i sretno tko prati. ?
  5. Surebet: S. Dinwiddie 14.5 bet365: over 2.20 HL: under 2.40 (m.t. + porez)
  6. S. Ibaka 14.5 over U 2 sata ujutro po našem vremenu ekipa Chicaga dočekuje Raptorse u svom United Centru. Raptorsima je ovo b2b utakmica što znači da bi K. Leonard danas trebao odmoriti. U tom slučaju nameće mi se izbor između 2 igrača; Ibake i Lowrya. Odlučio sam se za Ibaku zbog njegove forme odnosno zbog Lowryeve loše forme. Ibaka je trenutno na prosjeku od 17.6 poena, a u odsustvu Leonarda taj prosjek skače na 24,3 poena te tu vidim veliki value. Naime, Kawhi je ove sezone preskočio četiri utakmice gdje je Ibaka zabijao 16 Wizardsima, 30 Bucksima, Lakersima 34 i Utah 17. Jedini minus ovdje mi je mogući BO do kojeg nadam se neće doći.
  7. Imaš na betu 19,5 granica, pratim..?
  8. B. Simmons 15.5 under Dolaskom Butlera u Philu, Simmonsu pada usage rate. Realno gledajući, pokraj Embiida, Butlera i Reddicka, Simmons postaje četvrta opcija u napadu. Kao takvom, smatram da je granica promašena bar za 3 poena. Večeras ga vidim kao razigravača sa kojim ulaskom pod koš. Moja procjena je da neće prebaciti 12 poena. R. Gobert 13.5 over Ukratko, francuskog diva igram over po ovoj mizarnoj granici koju sam našao u HL dok je drugdje 14.5-15.5. Naime, Gobert je na prosjeku od 16 poena, Utah je igrala već 2 puta protiv Dallasa ove sezone i na tim utakmicama je Gobert zabio 17 i 23 poena. Sličnu priču očekujem i danas. Ne znam u kojem svemiru bi D. Jordan trebao zaustaviti Goberta ispod 14 poena. Lp i sretno tko prati ?
  9. Po meni je bolji pick Durant under 31,5. Nije on igrač koji će forsirati kad ne treba, a mislim da večeras neće trebati jer igraju protiv jedne od najgorih ekipa ove sezona ako ne i najgorih. Očekujem lagani posao za GSW te da riješe tekmu do poluvremena. Mislim da će Klay tražiti više lopti od Duranta. Ugl sretno
  10. Vrhunska klasa i sigurno će za koju godinu biti All star, ali kažem ipak se tu nešto pita i gospodina Leonarda. I meni je bio dosada over sve 4 tekme i biti će i ubuduće, ali danas ipak ne. Bilo kako bilo, neko će zaraditi večeras. Uživaj ?
  11. L. Dončić 18,5 under 1.57 bet365 Ukratko: Dončić na ovu granicu ima 3 overa i 1 under i to u debitantskoj utakmici protiv Sunsa. Pokazao je da se odlično snašao kao rookie i sigurno ga čeka blistava karijera u NBA. Večeras će nasuprot sebe imati Leonarda zbog kojeg ga, uz dužno poštovanje, moram odigrati under. Raptorsi odlično brane reket i tu vidim prednost ovog para, zna se da je Dončić opasan kad napada obruč al danas takvih prilika neće biti puno. Ovaj par pada jedino ako ga krene trica ili ima postotak šuta 60%+. Lp i sretno ko prati
  12. Ja sam se ipak odlučio za poene u ovom slučaju, treba nadomjestit Hardenovih 30 ppg, sretno nam bilo
  13. Westbrook se vratio, igrao je prošlu protiv Kingsa i utrpao 32. Oprezno s ovim.
  14. Dobre pickove ste već spomenuli pa evo nešto i od mene: A. Horford 6,5 skokova over unibet U 01:30 po lokalnom vremenu Celticsi dočekuju ekipu Orlanda u svom TD Gardenu. Općenito ne volim igrati igrače Bostona što se tiče poena jer je ekipa odlično posložena i nikad se ne zna tko će odlučiti uzeti koji šut više tj. koga će krenuti. Radije biram opciju Horford više skokova, a razlozi su sljedeći: Baynes je out večeras i to sigurno znači koja minuta više za Horforda na parketu. Matchup u vidu Vučevića smatram solidnim za ovu granicu, uzima on skokove ali ih i dosta dopušta. Horford ima u dosadašnjem dijelu sezone 2 overa na ovu granicu i jedan under koji mi nije relevantan pošto mu je matchup bio Embiid. PHI 4, TOR 10, NYK 10 su brojke ove sezone. Meni dosta da ga lupim za srednji ulog over. ? Lp i sretno ko prati ?
  15. Za početak dana odmah igram: Richardson 17,5 over 1.85 Hardaway 19,5 over 1.85 HL Kopirat ću analize koje sam već pisao za ova 2 igrača u prethodnim danima jer se ništa bitno nije promjenilo... Smatram da je ova granica fulana bar za 2 poena. Jako dobra predsezona za Richardsona može se vidjeti iz njegovih brojki: U prvoj utakmici protiv Orlanda 5 poena nakon čega trener Spoelstra traži veći angažman u napadu, slijede utakmice protiv New Orleansa i Atlante gdje bilježi 25 i 24 poena. U prvoj utakmici sezone protiv Orlanda 21 poen što pokazuje da ovaj momak ima kvalitetu i opravdano povjerenje Spoelstre. Očekujem ga da nastavi u istom ritmu i večeras. Head coach Erik Spoelstra was pleased with Josh Richardson attempting a career-high 21 shots in Wednesday's loss to Orlando. "He should get comfortable with that and take responsibility and step up to that kind of challenge every single night," Spoelstra said. "Our team needs him to be assertive and aggressive. I have no problem with the shots that he took. He feels that it was his responsibility down at the end. That’s the burden of taking on a bigger role." Richardson is on track for a career-year in Miami. Zadnju protiv Wizardsa 28 poena (8/21) Ozljedom Porzingisa, Hardaway je postao prva violina Knicksa što mu je drastično povećalo usage rate. Na otvaranju sezone utrpao je slabašnoj Atlanti 31 poen za samo 29 minuta provedenih na parketu. Utakmica se raspala već na poluvremenu gdje su Knicksi imali 23+ nakon odlične igre u 2/4 gdje su utrpali pomalo nestvarnih 49 poena što je rezultiralo manjom minutažom za Hardawaya. Danas očekujem egal utakmicu, di će potonji provesti na terenu oko 35 minuta. Uz 20-ak uzetih šuteva i par slobodnih ovo bi lako trebalo otići na 20+. Zadnja protiv Netsa 29 poena (10/25) Lp i sretno ko prati.! ?
  16. T. Hardaway 18,5 over 1.85 HL Primjetio sam da HL na startu sezone dosta griješi što se tiče margina pa hajmo to iskoristiti. ? Dok ostale kladionice drže Hardawaya na 20,5 što je realna granica, HL nam daje 18,5 što bi se tokom dana trebalo podići. Ozljedom Porzingisa, Hardaway je postao prva violina Knicksa što mu je drastično povećalo usage rate. Na otvaranju sezone utrpao je slabašnoj Atlanti 31 poen za samo 29 minuta provedenih na parketu. Utakmica se raspala već na poluvremenu gdje su Knicksi imali 23+ nakon odlične igre u 2/4 gdje su utrpali pomalo nestvarnih 49 poena što je rezultiralo manjom minutažom za Hardawaya. Danas očekujem egal utakmicu, di će potonji provesti na terenu oko 35 minuta. Uz 20-ak uzetih šuteva i par slobodnih ovo bi lako trebalo otići na 20+. Lp i sretno tko prati ?
  17. ima, pod posebnom rubrikom
  18. Baš sam mislio pisat za Ingrama over, al vidim da je kolega IzudinB objasnio.. U HL je granica 14,5. Uz Ingrama igram J. Richardson 14,5 over 1.80 HL Smatram da je ova granica fulana bar za 2 poena. Jako dobra predsezona za Richardsona može se vidjeti iz njegovih brojki: U prvoj utakmici protiv Orlanda 5 poena nakon čega trener Spoelstra traži veći angažman u napadu, slijede utakmice protiv New Orleansa i Atlante gdje bilježi 25 i 24 poena. U prvoj utakmici sezone protiv Orlanda 21 poen što pokazuje da ovaj momak ima kvalitetu i opravdano povjerenje Spoelstre. Očekujem ga da nastavi u istom ritmu i večeras. Head coach Erik Spoelstra was pleased with Josh Richardson attempting a career-high 21 shots in Wednesday's loss to Orlando. "He should get comfortable with that and take responsibility and step up to that kind of challenge every single night," Spoelstra said. "Our team needs him to be assertive and aggressive. I have no problem with the shots that he took. He feels that it was his responsibility down at the end. That’s the burden of taking on a bigger role." Richardson is on track for a career-year in Miami. Htio bih napomenuti da bet365 drži oba ova igrača na margini od 17.5 što mi je puno objektivnija margina. Lp, i sretno tko prati.! ?
  19. E. Kanter 14,5 over 1.50 R. Gobert 12,5 over 1.50 HL Ukratko o oba para... Kantera igram prvenstveno zbog odsutnosti Porzingisa što bi mu trebalo podići usage rate, predsezonu odradio jako dobro kad je bio na svojoj prosječnoj minutaži. Očekujem lagane poene iz ofanzivnih skokova, a ukoliko bude često na liniji slobodnih bacanja ne očekujem da razočara jer nije loš kao većina centara. Goberta igram zbog kriminalne obrane Kingsa na poziciji centra, u predsezoni im je utrpao 18 za 17 minuta igre. Ovaj par pada samo ako dođe do BO. Početak sezone je te s toga preporučujem da se ne zaliječete s ulozima. Lp, i sretno svima.! ?
  20. Nakon kraće stanke zbog prvenstva u Francuskoj vraćamo se NBA-u. Za danas igram u PSK jedan malo jači double stakea 5/10 K. Leonard 25,5 više E. Ilyasova 13,5 više Ovaj double igram isključivo zbog izostanaka i margine na Ilyasovu. Kod Spursa je odsutan Aldridge, a kod Phile Embiid. Odsustvom ovog dvojca kod Spursa će profitirati Leonard kojemu usage rate dosta raste u odsustvu Aldridge-a. Kawhi Leonard should also be a monster play tonight since his usage rate climbs from 29.0 to 35.6 when Aldridge is off the court. Uz to će imati otvoren put prema košu jer nema Embiida. Ilyasovu igram jer nema Embiida te zbog margine koja je za 2-3 poena manja nego u ostalim kladionicama. Lp i sretno tko prati.
  21. K. Irving 23,5 više Nakon povratka od ozljede tetive u zadnje 3 utakmice zabija 32 protiv BKN, zatim 27 protiv PHO te sinoć protiv tvrde Utah 20 poena uz šut 5/18. Danas ga igram over na granicu od 23,5 iz razloga što igraju protiv Portlanda. Tu će Irvingu matchup biti Lillard, znači drugi najgori PG što se tiće obrane. Po meni još bitnija činjenica je Portlandovo branjenje centra, Plumlee je također drugi najgori C što se tiće obrane. Irving je poznat po tome da večinu svojih poena postiže ulaskom pod koš, a ova utakmica je ko stvorena za njega jer će imati otvoren koridor prema košu. Irving ima daleko najbolji crossover u ligi i ne vidim načina da ga Lillard može zadržati, a Plumlee ne važi za nekog rim protectora stoga očekujem večeras da Irving bude u prvom planu u odnosu na LBJ-a i Lovea. Lp i sretno tko prati
  22. I. Thomas 26,5 over WWIN Ukratko jer nemam vremena.. -borba za drugo mjesto istoka sa izravnim konkurentom Torontom, očekujem da Thomas iznese ovu utakmicu na svojim ramenima -strašna forma: u zadnjih 10 utakmica 8 overa na ovu granicu, prosjek 32,8 poena po utakmici -nema Bradleya, u 2 utakmice bez Bradleya zabija 52 i 38 -očekujem brzi tempo od strane Toronta te s toga i više posjeda od strane Bostona Još igram u lutriji za manji ulog: G.Antetokounmpo 23,5 manje - očekujem potpuni focus obrane Spursa na grku K. Walker 24,5 manje - ako neko igra obranu u Houstonu to je Beverly, izgledan BO L. James 26,5 manje - Utah odlično igra obranu, LBJ na Haywarda, mislim da nebi trebao forsirati ukoliko igraju Irving i Love pobjeda Houstona i Washingtona Lp i sretno tko prati
  23. H. Whiteside 18,5 manje LA Clippersi dočekuju Miami i ja biram gostujućeg centra u ovoj utakmici. Razlozi za under su sljedeći: Whiteside je dobio udarac u oko prije 10-ak dana i nije igrao zadnje 4 utakmice. Večeras se vraća na parket ali ja tu očekujem reducirane minute. The big man missed practice on Saturday for personal reasons, but it was an excused absence and he's fully expected to play Sunday. "We’ll start him and then we’ll just have to see how many minutes he can go," Heat coach Erik Spoelstra said. "He’s been out for a while, so I don’t know how long he can go from there." It sounds like the Heat are going to ease him back into action after a four-game absence, so while season-long owners can activate him, DFS owners should tread carefully. Willie Reed will return to the bench and is just a handcuff for Whiteside's owners Dok je bio odsutan Reed se pokazao veoma pouzdanim. Zadnje 3 utakmice zabija 22, 6, 22. Ukoliko će Whiteside imati lošiju noć sigurno se Spoelstra neće ustručavati staviti Reeda u igru. Dalje, igraju protiv Clippersa i matchup će mu biti Jordan koji je dominantniji u skoku od Whitesidea te će tu Whiteside teško dolaziti do lakih poena. Igrali su već jednom ove sezone i Hasan je zabio 11 poena. Za kraj, Whiteside pruža lošije partije u gostima nego kod kuće. Home: 19,6. Road: 14,9. Inače je na prosjeku od 17,3 poena po utakmici što je manje od današnje granice. Lp i sretno tko prati
  24. Cleveland - Chicago 2 2,30 HL Kevin Love (illness) and Kyrie Irving (hamstring) will not play against the Bulls on Wednesday Bez ovog dvojca mislim da Cleveland teško može parirati Chicagu kojeg predvodi Butler u životnoj formi. Lebron James je game time decision. Sve ih je poharala viroza. Stvarno svaka njemu čast al mislim da sam ne može donjeti pobjedu Clevelandu pod ovakvim okolnostima.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use