Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Anthropoid

Članovi
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Anthropoid

  1. UEFA je spremila rezervni plan za slučaj ako se utakmice Lige prvaka ne budu mogle odigrati prema rasporedu koji je planiran. UEFA planira da se Liga prvaka koja je zaustavljena u osmini finala igra od 4. do 29. augusta, no spremna je i na promjenu ukoliko se zbog koronavirusa utakmice ne budu mogle igrati. Naime, na primjer u slučaju da Lyon izbaci Juventus našao bi se u problemu jer su nogometne utakmice u Francuskoj zabranjene, ali se isto može desiti i u ostalim državama ukoliko dođe do drugog vala koronavirusa. Stoga je UEFA spremila rezervnu varijantu a to je da se igra završni turnir u Lisabonu. UEFA planira da se u glavnom gradu Portugala odigra Final Eight turnir nakon što budu poznati četvrtfinalisti, a u tom slučaju finale bi bilo odigrano 22. augusta. Prema trenutnom rasporedu finale bi se trebalo igrati u Istanbulu.
  2. Oliver Bierhoff ponudio spasonosno rješenje za Ligu nacija Direktor Njemačkog nogometnog saveza Oliver Bierhoff predlaže da se Liga nacija igra u obliku turnira i na neutralnom terenu budući da je zbog pandemija koronavirusa nastala gužva u kalendarima različitih sportova. Za sljedeću godinu prebačeno je Evropsko nogometno prvenstvo, što je stvorilo probleme i u Ligi nacija, koja je trebala početi na jesen i to tako da svaka reprezentacija igra sa svakom kod kuće i u gostima. "Dobra alternativa bio bi format turnira. Njemačka ima potrebno znanje i odlični smo organizatori što smo već dokazali. Ukoliko bismo tako pomogli Evropskoj nogometnoj federaciji, mi smo spremni", izjavio je Bierhoff za Kicker. Bivši njemački reprezentativac ima mišljenje da bi nacionalni nogometni savezi lakše pristali na ovakav format takmičenja s obzirom na to da do jeseni gledatelji neće moći s tribina pratiti utakmice. Nogometaši se tako ne bi umarali nepotrebnim putovanjima, a i kontrola ekipa zbog koronavirusa bi bila lakša. Podsjetimo, Bosna i Hercegovina je u drugom izdanju Lige nacija u grupi A s Poljskom, Italijom i Nizozemskom. Izvor: klix.ba/sport
  3. Ighalo u Manchester Unitedu do 31. januara 2021. godine Odion Ighalo danas se trebao vratiti u Shanghai Shenhuu nakon što mu je istekla posudba u Manchester Unitedu. Ighalo je u Uniterd stigao početkom ove godine na posudbu do kraja sezone, ali je prekid prvenstva sve poremetio. Njegova posudba istekla je danas i Nigerijac je bio na putu za Kinu. Međutim, United i Shanghai su u posljednjem trenutku uspjeli da dogovore nastavak posudbe koja će trajati do januara 2021. godine. Crveni đavoli su na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili da Ighalo ostaje na Old Traffordu, te da će posudba trajati do 31. januara 2021. godine. On je impresionirao klub svojim igrama prije prekida sezone jer je na osam utakmica uspio da zabije čak četiri gola.
  4. Svjestan sam tih ograničenja. Na kraju se ispostavilo da mi skrill račun nije bio 100% verifikovan, iako sam u prošlosti normalno uplaćivao i isplaćivao sa skrilla.
  5. Da li je neko u zadnje vrijeme uplaćivao sa skrilla na strane kladionice? Da li je moguće da su zabranjene uplate nama iz BiH?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use