Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

noja57

Članovi
  • Posts

    790
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Posts posted by noja57

  1. prije 36 minute, dejank89 said:

    Pozdrav, dobio sam bonus za rodjendan, inace ne igram u ovoj kladionici. Napravio sam nekih 20,000din i sad bih uradio isplatu, ali mi treba vasa pomoc, jer nisam uplacivao nista a traze da isplata bude na isti nacin kao uplata. Sta predlazete? Da uplatim nesto preko kartice pa da onda probam isplatu? Koliko je sigurna uplata preko kartice? Hvala 

    Ja sam ranije uplacivaoi isplacivaoi u RSD  a cesce u eur.  Procitaj prethodnu  stranu  da se ne ponavljam.  Uplati  10  e u  dinarima pa probaj  isplatu. 

  2. prije 28 minute, Stefan95 said:

    Jel uspeo neko sa 1x beta da isplati imam nekih 300 e uplatio sam preko kartice i sad samo tako mi dozvoljava da isplatim ali mi uvek odbija pisao sam mail a ne odgovaraju?

    Vidim  da si  iz Srbije, pa da ti "pomognem". Ja sam iz Mokrin ( Kikinda). Ja sam imao kod njih  i  racun u RSD a i u E.  Sve do  sredine 2022  nisam imao nikakvih  problema sa njima, ni  sa uplatom  ni  sa isplatom ( u roku  15 min uplacuju na skrill). Imao  sam nekoliko isplata na 1000 e. Medjutim kad sam zadnji put zatrazio isplatu  oni  mi  nisu  slali  PIN . Ja ih  nazovem  oni kazu  poslali smo.  Zovem Operatera ( mobilni) oni  kazu  nema nista.  meni  je dojadilo da  se maltretiram sa njima  i  pocne onako  opusteno  da igram da potrosim  te evre. Ima Boga!!! Mene nesto  krenulo i napravim preko  2000 e. Nije mi  bilo  bas svejedno i ja pocnem opet da ih  zivkam . I opet sve u  krug.  I onda poslednji put naidjem na nekog  koji je bio  veoma korektan i  onda mi  objasni  da su prekinuli  sa igracima iz SRBIJE ( zbog nasih  zakona) i  kaze mi  da mu  posaljem ponovo  zahtev za isplatu i  to  da napisem  sumu  do  poslednjeg evra. I stvarno  odmah  dobijem PIN na telefonu  (  a pre toga sam maltretirao ove iz MTS-a, danima.). Kad su mi  pare legle na skrill nazovem ga i  zahvalim  se ( ime sam zaboravio) i on mi  kaze da vise ne igram . Tako  da mi  sad stoji  otvoren racun  kod njih  ali  bez para. Preko ovog foruma sam otvorio racun u  22bet ,(koja je ustvari  njihova filijala jer isto funcionise). Ako  si  uporan  mozda ces i uspeti.  Ako  ne znas engleski  nadji  nekoga ko  dobro  govori. Toliko !!!

    Pozdrav!

     

  3. prije 9 minute, Carver77 said:

    Astropay.

     

    Da, za te stare naloge i dalje je moguća uplata/isplata preko skrilla, ali kad/ako ti limitiraju taj nalog, biće istih problema...

    ja igram laganice. Uplate 100,200 e, isplate 1000e. Za sada bez problema.

  4. prije sat vremena, Carver77 said:

    Ukinut je skrill kao deposit/withdrawal opcija za nove srpske naloge. Za isplatu nude samo wire transfer preko SWIFT/BIC i IBAN koda.

    Onda ne znam.  ja nemam problema ali imam racun najmanje 15-tak  godina.(2007.g). Kako  vrsis uplatu ??

  5. On 18. 10. 2022. at 10:16, Carver77 said:

    Ako neko zna kako podići novac sa bet365 online kladionica">bet365 u Srbiji preko Wire transfera kroz neku online banku neka mi se javi u poruci, biće nagrađen ako je rešenje dobro...

    Jednostavno  ,preko    sa kladionice uplatis na skrill i onda u  banku. Al  da uzmu  mnogo  provizije i skril i banka , istina je.

  6. prije sat vremena, zemljani23 said:

    Imali neko nalog bet365 online kladionica" rel="external">bet365 sa skrillom ili net ako ima nek mi se javi porukom.

    Ja imam . Uplate i isplate vrsim preko skrilla. Ne znam  u  cemu  je problem al ja sam otvorio kod njih nalog ima vise od 10g. I sve funkcionise besprekorno.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use