Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

barakuda

Članovi
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by barakuda

  1. Kladim se dugo, ali jaaako rijetko igram sisteme. Mozda dva puta godisnje subotom ili nedjeljom sastavim neki cisto da se prati i nikad nisam dobio nista...do jucer... Odigrao sam ovakva dva i na kraju na ulozenih 100 dobio 417 KM, s tim da me posralo s ovim fiksom maksimalno ?? Nisam uopce siguran koliko se sistemi isplate igrati, pogodis puno parova i na kraju dobijes mrvice. Igrate li vi?
  2. Koristio sam sve moguce nacine i redom su zabranjivali jedan po jedan, sad igram u usranom Premieru. Je li to uopce zakonito da nam zabranjuju kladjenje online koje koristi cijeli svijet??? Zasto ne zabrane kupovanje u stranim online trgovinama onda i primoraju nas da kupujemo u domacim?
  3. Sto mislite za danas? Po meni Muguruza bi trebala uzeti finale kod zena, kvota je poprilicno dobra, a u finalu mjesovitih su po meni Mattek Sands i Murray veliki favoriti sto i koef potvrdjuje. Odigrat cu to dvoje zajedno, mislim da bi trebalo rutinski proci, iako sam se malo opekao danas na Australian openu nakon sto sam dobijao gotovo cijeli turnir lijepe pare...
  4. Po meni je tu Zverev blagi favorit, ali bit ce gustooo
  5. Rublev - Zverev 2 2.00 (bet365) Iskreno sam se iznenadio kad sam vidio koeficijente. Rublev je u dobroj formi, napokon se stabilizirao, ali sve su to bili protivnici koji ni blizu ne spadaju u kategoriju A. Zvereva. Zverev je, s druge strane, losije usao u sezonu i upisao tri poraza na novom Atp Cupu, no na AO djeluje jako dobro, pun je optimizma i ambicija, cak je najavio da ce od svake pobjede donirati 10k za pomoc vatrom unistenoj Australiji, a ukoliko osvoji turnir cijelu nagradu ce donirati na istu adresu. Rublevu je izjednacio najbolji rezultat na ovom turniru od prije dvije godine kada je takodjer igrao trece kolo, dok bi Zverev s pobjedom ovdje izjednacio svoj najbolji od prosle godine kada je ispao u cetvrtom kolu od Raonica. Do sada su ova dva tenisaca igrala tri puta i sva tri puta kao pobjednik iz dvoboja je izlazio Nijemac. Svaki put je to bilo jako lagano: 2016 Monte Carlo (zemlja) 61 63 2017 Peking (hard) 62 63 2019 Sangaj (hard) 60 76
  6. Raonic - Cilic 1 1.57 (bet365) Citao sam prije par dana interview Raonica za neki strani portal, uglavnom osjeca se jako dobro, bez ikakvih problema igra. Znamo svi da je u zadnje vrijeme imao velikih problema s ozljedama, ali izgleda da je to iza njega. Ovdje je u prva dva kola imao lagan posao protiv Giustina i Garina, a onda je iznenadjujuce lagano pomeo s terena Tsitsipasa s 3:0. Cilic je proslu sezonu odigrao blago receno katastrofalno. Djeluje da mu nije do tenisa od kako se ozenio. Desetak godina je bio u top 10 ili oko tog broja, a trenutno se jedva odrzava unutar 50 najboljih. Ovdje je, nakon laganog posla u prvom kolu protiv Mouteta, odigrao dva jako teska i iscrpljujuca meca u pet setova protiv Pairea i Aguta. H2H je na strani Marina (2:1), ali dva meca su odigrana davno (Cilic slavio 2011. u Valenciji, Raonic 2013. u Indian Wellsu), dok su zadnji put igrali prije tri godine, ali na zemlji u Istanbulu tako da to ne bih uzimao kao dokaz bilo cega. Mislim da je Raonic svakako kvalitetniji igrac, trenutno puno odmorniji i gladniji tenisa i pobjeda.
  7. Jurak/Stojanovic - Bondarenko/Krunic 1 Koef. 1.80 Bondarenko i Krunic su zajedno odigrale 25 meceva i slavili su u njih 12. Prosle godine su u dva meca upisale oba poraza. U Pekingu upravo od Jurak koja je tad igrala u paru s Petrom Martic. Prije dvije godine na AO igrale su protiv danasnje protivnice Nine Stojanovic i Viktorije Golubic i rutinski izgubile u dva seta. Bondarenko je prosle sezone odigrala tek par meceva, a ostatak godine je propustila jer je zatrudnijela. Krunic ove godine jos nije odigrala mec parova, a na AO je tek jednom prosla prvo kolo. Mislim da je sve na strani Jurak i Stojanovic, osim cinjenice da im je ovo prvi zajednicki sluzbeni mec, ali mislim da su svejedno favoritkinje danas.
  8. Gille/Vliegen - Andujar/Lopez 1 Koef. 1.65 (Premier) Koef. je u bet365 dosta manji (1.53), ali se moze naci u nekim online kladionicama 1.6 do 1.63 (pinnacle) Belgijanci su ozbiljan par koji je prosle sezone uzeo tri atp turnira, a u jos jednom su izgubili finale. Igraju konstantno zajedno. Lopez je stari majstor u parovima, ali godine cine svoje, tako da je prosle sezone osvojio samo Queen's s Andyem Murrayem. Mimo toga, igrao je jos samo dva polufinala. Andujar u zadnje vrijeme gotovo nikako ne igra parove. Svega osam meceva u zadnje tri godine. Prosle sezone je u svih pet odigranih meceva upisao poraze. U Gstaadu u paru s Granollersom bas od danasnjih protivnika. Lopez i Andujar su u karijeri zajedno odigrali osam sluzbenih meceva, davne 2012. i 2013. i upisali su svega dvije pobjede uz sest poraza.
  9. Ja uplatio na bet365 13.1. sa skrill racuna
  10. Premier vode cigani koji zele da kod njih igraju samo oni sto uplacuju 1-5 KM na 10-20 parova. Meni ne daju uplatit vise od 100, ne znam je li tako svakom. Meridian je bolji, ali imaju sr**** stranicu, barem kad se spajas preko mobitela. Mozzart je tu bolji, ali nemaju kornere na nogometnim utakmicama.
  11. Smece od kladionice, igrace u rukometu ima na min. 5komb, a i nba igrace.
  12. Problem je sto ne mozes uplatiti direktno ni s kartice ni sa skrilla. Ja sam iz BiH i to je tako vec duze vrijeme, barem za nas iz Federacije... Direktno ne mozes, a preko skrilla takodjer ne mozes nego moras prvo pare sa skrilla poslati nekom, pa da ti ih on vrati i nakon toga uplacujes na kladionicu. Kod uplacivanja na skrill ne mozes izabrati opciju da je za kladjenje, a ako izaberes da nije onda te novce ne mozes uplatiti na kladionicu. Do nedavno smo imali entropay, sad ni to nemamo.
  13. Imam ali sumnjam da bi pristali na to, a ni ja ih ne bih pitao. Nesto drugo? U kojoj mi septickoj jami zivimo Jedino sto mi sad pada na pamet je prebaciti pare na skrill nekog iz Hrvatske i isplatiti.
  14. Mene zanima sta s parama sa skrilla ako si iz BiH? Tj. sto je najisplativije?
  15. Ima li netko da bi mi napravio uslugu, d mu posaljem pare na skrill pa mi on vrati? Dobije za pivo ??
  16. Imaju li negdje u ponudi izbori u Zagrebu?:-)
  17. Ima li kakva whatsapp forumska grupa? Viber mi je sr****.
  18. Ne radi se o velikoj cifri, 50 eura, ne znam koliko mi se isplati trositi na pozive u inozemstvo radi toga?
  19. Evo i tjedan dana proslo, jos nista. Cak mi se guba iz skrilla ni ne javlja na poruke.
  20. Je li vam se dogodilo ikad da skrill nije odmah odradio uplatu tj. da vam odmah novac nije sjeo na skrill racun? Ja sam u utorak uplatio na skrill, ali mi je prikazalo error. Kasnije se ispostavilo da para nema kako na skrillu tako ni na racunu. Danas su mi iz banke objasnjavali kako je to do skrilla, da oni imaju 13 dana pravo za nekakvu provjeru sta li vec... Pomoc!!!
  21. Opet jučer i danas ne mogu uplatiti ni na skrill ni na entropay cak... Ima li netko s karticom Unicredit BiH da je uplacivao zadnjih par danA?
  22. Haha nisam ni isplacivao pa se nisam susreo s tim problemom... Uplacujem na skrill (biram non gambling) ili entropay, ali izbjegavam zbog provizije.
  23. Haha... Koristim entropay, mada me deru s provizijama, ali barem nemam problema oko uplate. Zanima me jos nesto... Je li moguce dobiti skrill mastercard ako si iz BiH? Isto pitanje i za neteller. Negdje sam nasao da moze, negdje da ne moze, zbunjola teska. Ako netko ima karticu i zivi u BiH, neka se javi
  24. Ja sam uspio neki dan uplatiti preko skrilla birajuci nongambling, a danas opet ne mogu ni skrill ni neteller. Ovo nema ni u Zambiji
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use