Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Izmailov

Članovi
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Izmailov

  1. Cestitke za ove prolaze i aktivnost do sada na RG.. Bravo momci !
  2. Man.Utd - Barsa Rocchi veceras kao da je dobro gurao na over kartona. Dao je 5 zutih od tih 5 cetiri kartona nisu postojala, za dva zuta uopste nije bilo kontakta. Generalno jako lose sudjenje, jedna od situacija igranje rukom ispred njegovih ociju svira tek na reakciju pomocnog... Mislim da je dobar izbor u overu u europskim utakmicama, lahko se hvata za dzep.
  3. Celtic - Valencia Sta reci za sudjenje Hategana veceras... U prvom poluvremenu 2-3 situacije za ciste zute kartone, sve se zavrsava samo na nekom pametovanju. U drugom poluvremenu daje 3 kartona od toga jedan Kondogbia namjerno odugovlaci da dobije karton (cisti kartone). Ne znam da li je najbolji sudac ali s obzirom sta je sve veceras propustio kazniti zutim od veceras mu lijepim etiketu underasa.
  4. Izmailov

    Fabio Maresca

    Roma - Milan Maresca podijelio 7 kartona, kaznio gotovo svaki grublji start sa kartonom izuzev situacije u drugom poluvremenu gdje je mogao iskljuciti Pelegrinija. Svaki ostriji prigovor sankcionise sa zutim. Cini mi se idealan za overa u daljem prvenstvu.
  5. Huesca - Valladolid 4:0 8 zutih kartona Ukratko, Montero potvrdio da je tata za kartone, na rez 4:0 u roku 4 minute daje 5 zutih. Strasno zahvalan za overa u drugom poluvremenu sve kaznjava.
  6. Izmailov

    Karim Abed

    Prvi put sam veceras gledao ovog momka kako sudi, radi se o jako skrtom sudcu za kartone. Nakon pregledanog VAR-a cist crveni karton za Nianga u prvom poluvremenu nije dodjelio, kriteriji mu je jako cudan, prezivio sam veceras over 2,5 ali tesko da vise idem sa utakmicom preko kartona koja njemu bude dodjeljena.
  7. Getafe - Valencia Nisam se kladio gledao sam utakmicu onako hladno a Jesus Gil je i veceras potvrdio da se radi o najvecem overasu rekao bih u europi. Covjek je dao 7 kartona na rezultatu 0:0, utakmica bez sansi a svi znamo kakva je prednost za kartone kad neka od ekipa npr povede do poluvremena. Bilo je napeto u drugom al 90% sudaca bi smirilo utakmicu i zavesilo utakmicu do 5 kartona, obzirom da se radi o 1. utakmici kupa za koju predstoji i revans. Strasan kriterij bez prastanja, vadi kao na traci.
  8. Wales - Danska 9 kartona na 21 prekrsaj. U drugom poluvremenu zasuo 8 kartona na 16 prekrsaja, svaki drugi faul dao karton sa izuzetkom da je golmanu na kraju dao žuti za zadrzavanje. Jako dobar sudac za overa.
  9. Sudio derby izmedju Lyona i Marseilea, igralo se dosta brzo i bilo je materijala za vise kartona. Podijelio je samo dva zuta kartona a mogao je realno hladno jos dva. Svakako sudac po vidjenom za zaobici u overu.
  10. Ovo je definitivno najveci teskas na kartonima kojeg sam vidio. Nikad nisam razmisljao o igri ispod kartona a ako nekad i krenem to igrati ovo ce mi biti stalna musterija pa makar sudio i el clasico.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use