Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

maksi77

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Pratim
    maksi77 reacted to Goksim in Četvrtak 8.11.2018.   
    Nema više ulaznica za najvažniju utakmicu Dinama: Sve otišle u jedan dan
    MAKSIMIR je rasprodan za povijesnu utakmicu protiv Europa lige Spartaka iz Trnave, potvrdili su iz GNK Dinama.

    Zapad dolje je rasprodan u petak navečer kad je završila prodaja na ticket pointu na stadionu da bi putem online prodaje do subote ujutro bile rasprodane i preostale ulaznice.

    Početkom idućeg tjedna, nakon organizacijskog sastanka, klub će obavijestiti navijače ako će u prodaju biti puštena dodatna količina ulaznica za utakmicu Dinamo - Spartak, poručili su iz hrvatskog prvaka.

    Konkretno, Modre će u četvrtak od 21 sat bodriti nešto više od 20 tisuća navijača, a za manje od 24 sata klub je rasprodao oko 14 tisuća ulaznica koje su bile u prodaji. Preostalih šest tisuća pripada pretplatnicima.

    Ako Dinamo pobijedi prvaka Slovačke, osigurat će proljeće u Europi, prvi put nakon 1970. i Gelsenkirchena.
    Izvor: Index.hr
     
    Mislim da će igrati biti neopisivo motivirani osigurati zimu u eoropi, a nakon 9 bodova iz 3 kola mislim da je isto nemoguće prokockati. Prepun stadion biti će samo motivacija više a protivnik je po mom mišljenju najslabiji u grupi te ih je Dinamo već pobedio na gostovanju. Uz pun stadion u uvjetima na koje igrači nažalost nisu često navikli očekujem uvjerljivu Dinamovu pobjedu. Mislim da je i pobjeda Dinama sa hendikepom odlična opcija ovdje, a kod bet365 bi se moglo probati i hendikep na Dinamo + Dinamo prvi do 5 kornera (ovo bet365 stavi u live ponudu za svaku utakmicu obično pola sata prije početka utakmice te naravno za vrijeme trajanja iste). Dinamo će dominirati i napadati nošen publikom i izuzetno je realno i da će slaviti i da će prvi doći do 5 kornera. Očekujem ogroman pritisak u prvih 20ak minuta igre... 
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use