Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

aron50

Članovi
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by aron50

  1. Dinamo-Rijeka x2 1,80 Supersport

    Navijač sam Rijeke pa možda nisam 100% objektivan ovdje ali ipak mislim da Rijeka neće izgubiti.Ne zavarava me uspjeh Dinama protiv Betisovih rezervi koje nisu ništa pokazale a opet su uspjeli bar remi izvući.Betis je opasan za gol bio skoro kao Rudeš.Rijeka ima puno bržu i okomitiju igru od beskorisnog dodavanja kako je Betis igrao.Rijeka statistički stvara najviše šansi,ima najviše pogodjenih stativa i prečki i postignutih golova.Dinamo se popravio ali mislim da neće energetski biti dobri cijelu utakmicu.Ako Rijeka povede to može lako otići u dvojku i prvenstvo je praktički skoro gotovo što se tiče borbe za titulu.Dinamo se malo popravio,Baturina,Hodža i Kaneko su uvijek opasni s Petkovićem u formi ali i Rijeka ima svojih aduta.Budemo vidjelida li sam u pravu..

  2. Bournemouth-M.City 2 1,45 Supersport

    Mislim da neće ovdje biti iznenadjenja.Tradicija je debelo na strani M.Citya koji ih je dobio zadnjih 12 utakmica.

    Trka za titulu je u punom jeku izmedju Liverpula,Arsenala i M.Sitija.Svaki kiks je težak sada.Kompletni su,možda i De Brine zaigra,Guardiol neće što je dobro jer je sklon kiksevima.Bournemouth je solidna engleska ekipa ali mislim da neće izvući živu glavu unatoč domaćem terenu.

  3. Juventus-Frosinone+1,5 1 1,9 Supersport

    Oklada je da će Juve dobiti bar s 2 gola razlike.Gledao sam par utakmica Frosinone gdje su popili po 5 komada protiv Atalante i Fiorentine.To je jednostavno smiješna obrana.Naivna igra skroz,krivo postavljanje,spori igrači u obrani,jedna opća smušenost kad protivnik napada.Juve nije dobio 4 utakmice zaredom,kiksevi kući protiv Empolia i Udinezea,vani poraz od Intera i remi s Veronom.

    Mislim da će se iskalit na Frozinoneu kojeg su nedavno i u kupu razbili 4-0.

  4. prije 18 sati, popo64 said:

    Brighton vs Arsenal X2, (utorak), Fenerbahce vs Asvel 1 (sreda), Alba vs Zalgiris over 154,5 (utorak) ( MALI iznosi uplate, i sva tri para POJEDINACNO, kao double, vezani sa utakmicom u nedelju Inter vs Crotone )

     

    Imam toliko toga da napisem, pa najbolje da pocnem odmah.

    Pre svega, da vas obradujem, ja sam dobro, iako me niko nije pitao. Juce sam primio vakcinu protiv Covida. Veoma sam ponosan na sebe, jedan sam od prvih nekoliko hiljada u Evropi, na forumu sam sigurno jedini, na to sam jos vise ponosan. Medju prvim vakcinisanima su politicari, da bi se kurcili, medicinski radnici da bi ohrabrili gradjane, a medju njima sam i ja, obicni kockar. Nisam zarazen, nisam rizicna grupa, ali sam vakcinisan jer sam volonter pri jednoj rizicnoj grupi. Vakcina je americka, Pfizerova, pa ako se neko zabrinuo za mene na forumu, da napisem da sam z na ikonicu “svidja mi se”

    Veliku grešku si napravio..to ti ja kažem kao liječnik..druga doza će ti puno štete napravit i kratkoročno i dugoročno nažalost.Za tebe kao mladjeg čovjeka covid nije opasan praktički.

    Inače je cjepivo beskorisno za zaštitu jer virus mutira kao i kod gripe.

     

  5. prije 2 minute, Ivan98 said:

    Pa kladara Ce zaraditi odredeni novac neovisno oce li united kiksat ili ne , pa kvote su ti tako postavljene ,i kvote se sitno mijenjaju ovisno o uplatama ,kladara ima sure bet svaki mec ... Jer diktira kvotama 

    Nisi u pravu..kladare će izgubit ako favoriti prolaze jer je većina love na njima.

  6. prije 45 minute, Ivan98 said:

    Glupost notorna...pa da se utakmice tek tako namještaju nebi postojala ni jedna kladionica,evo zamisli da ti neko pokusava uplatit vecu sumu novaca na neku xy kvotu , i prode 1,2 puta ,da li bi ga i dalje pustio da igra ?dali bi kontaktirao sluzbe? 

    Pa kladionice namještaju najviše..što misliš koliko će milijuna eura zaradit danas ako M.United kiksa?

    Pa tko je klubovima najveći sponzor nego kladare..najbogatije su engleske bet365,William Hill,Ladsbroke zato treba izbjegavat Premiership.

     

  7. Dabl za danas..

    Mechelen-Brugge 2  1.7

    Obradoiro-Juventut 1  2.6

    Brugge ušao u top formu i preuzeo vrh tablice.Mechelen pri dnu tablice,prima malo više od 2 gola kući.

    Obradoiro je jako odigrao prošlu kući protiv Barse i jedva izgubio 75-78..imali šut za izjednačenje.

    Juventut mislim da će imati malo teške noge poslije iscrpljujuće bitke s Unicsom koju su tijesno dobili u utorak.

  8. prije 5 minute, Ivan98 said:

    Rade cu proc 4 5 6 puta pa past ,nego izbjegavati ovakve mečeve,meni je to zicer ,ali vidjeti cemo;)

    Doktor Caputo je u postavi mislim da ću i hendikep na Sassuolo igrati 

    Screenshot_2020-12-16-14-28-05-459_com.facebook.katana.jpg

    Moj je utisak da je Sassuolo u laganom padu forme zadnjih par kola...meni je tu možda under 2,5 gola sigurnije od x2.

  9. prije 9 minute, Ivan98 said:

    Fiorentina - Sassuolo   2 (2.87) /x2 (1.53)

    Iskreno nije mi jasan koeficijent na Sassuolo ,x2 mi je poklon i zicer dana , Sassuolo izgubio samo od Intera u 11 utakmica, a Fiorentina smiješna momcad sastavljena od penzica i djece 

    Sassuolo odigrao poluvrijeme sa igracem manje ,ne da nisu izgubili ,nisu cak ni gol primili 

     

    Imaju odličnog golmana,spasio im je 3-4 super šanse i teške udarce kad su ostali s 10 igrača.

    Ja to ipak ne bih dirao jer svakoj seriji mora doći kraj pa i njihovoj neporaženosti u gostima.

    Fiorentina je nikakva ali 1-0 može dobiti uvijek uz malo sreće.

  10. Fulham-Brighton ODG DA 1.85

    Fulham zabija na regularnoj bazi zadnje 4 utakmice kod kuće..2 komada Evertonu i WBA,po 1 Liverpulu i C.Palasu.

    Brighton zadnjih 5 u gostima zabija Totenhemu,Evertonu,C.Palasu i A.Villi,nije uspio samo Lesteru mada je imao lijepe šanse kod 0-0.Prošle godine 4-2 za Fulham kod kuće.

  11. Košarka Budućnost-Mornar 2 1.5

    Ja mislim da će im pustit Budućnost..imaju dobre odnose sa Mornarom..ovi su njima dali bodove u ABA ligi prije 3 dana sad će Budućnost uzvratiti.Lijepo je da mala Crna Gora bude imala 2 predstavnika u Eurokupu..

    Ako ih opet tuče Budućnost Mornar zavisi od kasnije utakmice Unicaja-Ulm i moraju se nadat pobjedi Unicaje.

    Ako pobijede ne zanima ih taj rezultat više.

  12. On 14. 12. 2020. at 21:13, thescaaar said:

    Arsenal - Southampton / 2 @3.25 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Uplacujem ovu utakmicu ranije jer vidim odlicnu vrijednost u ponudjenoj kvoti kao i potencijal Southamptona za pobjedu a bojim se da bi kvota mogla pasti do utakmice.

    Arsenal je stvarno los ovu sezonu i na momente se cini da su zalutali u EPL. Ne ocekujem neku golijadu pa ko zeli under 2.5 po kvoti 2.0 se cini isto dobar izbor. Moguci rezultat 0:1 ili 0:2

    Meni osjećaj kaže da će Arsenal dobiti...to je tako u kladjenju..kad su svi mislili da će dobit Burnleya oni su kiksali,sad svi misle da će izgubiti a oni će dobit.

  13. Loš travnjak Rudeša,kaljuža...više od 2 gola ne može biti..

    Juve se izvukao prošle godine protiv Atalante s 2 diskutabilna penala(napucana ruka),mislim da je Atalanta tu favorit.

    Barsa je nula prvi znak..jako su slabi trenutno.

    Hofenhajm i Lajpcih neće dati zajedno više od 2 gola prije nego što će dati..

    Možeš odmah bacit listić:))

  14. Postpone the match with Liberec, Steau asks. He only has ten healthy players in the field

    The FCSB has been facing huge coronavirus problems since last week. Tests before the match of the 2nd preliminary round of the European League on the grounds of Bačka Topol revealed 17 infected people, nine of them players.

    The club, better known as Steaua Bucharest, played in Serbia considerably weakened and advanced only after a penalty shootout. After the extra time, the wild duel ended 6: 6. On Sunday, the FCSB defeated rookie Arges 3-0 in the Romanian league.

    However, Covid-19 continued to spread in the team and Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Valentin Cretu and Marius Briceag were added to the list of infected. Four of them intervened in the weekend match.

    There were also several positive tests with members of the implementation team. Florin Tanase, on the other hand, and head coach Anton Petrea have already recovered.

    According to the digisport.ro server, the FCSB sent a list of 26 players to UEFA, of which only ten are currently healthy in the field. There are three more goalkeepers and within 24 hours before the kick-off the club can add two more players to the list. A match according to the UEFA regulation can start if the number of players, including the goalkeeper, does not fall below 13.

    According to the server, the FCSB still asked for the match to be postponed from Thursday to Saturday, which would be a big complication for Liberec, which is to play a league match in Pardubice on Sunday. UEFA is expected to respond today.

    The North Bohemians flew from Prague to Bucharest in the morning, from where they will move to the venue of the match between the town of Giurgiu on the border with Bulgaria. “We do not yet have any news about a possible postponement of the match due to an infection in the home team,” the Liberec club said on the social network.

    https://www.mbs.news/en/2020/09/postpone-the-match-with-liberec-steau-asks-he-only-has-ten-healthy-players-in-the-field.html

    ili će im odgodit il se neće igrati..

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use