Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

astaroth89

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

astaroth89 last won the day on November 17 2020

astaroth89 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

astaroth89's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

  1. Ako si to igrao live, a nakon toga sva trojica nisu ni sekunde dulje bili na terenu, smatra se "da nisu postojali uvjeti za ispunjenje oklade", a to je automatski void. To se meni par puta dogodilo na live klađenju za malo veće iznose kad sam pikirao igrače pred kraj treće četvrtine, a pretpostavljao sam da se zbog blowouta više neće vraćat u igru. Uglavnom, point je u tome da igrač nakon uplate mora provest barem još par sekundi na terenu, a druga opcija je da im se dogodio glitch u sustavu pa sve zaštekalo s krivim marginama, a ti si to "iskoristio". To isto naknadno storniraju, iako prvotno označe listiće dobitnima.
  2. A na što bi se ti točno žalio? Njihova kuća - njihova pravila. A ako baš želiš, možeš kontaktirat IBAS, ali u ovom slučaju to ti neće puno pomoć.
  3. Ja ne znam zašto svi uporno radite iste greške!? Pa prije bilo kakve uplate, prvo i osnovno pravilo verificirat je račun. Pogotovo na takvim kladionicama. 888 je ok prema američkim igračima, al svi ostali vrlo brzo popiju limit, a posebno ekipa s ovih prostora. Ja tamo nisam uzimao nikakav bonus, al nakon 5 odigranih listića po 100 eura, account je već bio limitiran na 0,50 centi
  4. Pozdrav, Zanima me jel netko ovdje otvorio i verificirao neki novi account, s hrvatskim mjestom prebivališta, na betfairu nakon famoznih blokada? Ako je, koji je vpn koristio? Vidim da se s ovim defaultnim vpn-om na operi mogu logirat na postojeći betfairov account, koji još nije do kraja limitiran, al nove ne mogu otvarat „jer ta zemlja nije podržana za registraciju novih korisnika“. Dakle, zanima me jel postoji kakav vpn s kojim se na betfairu bez problema mogu registrirat novi korisnici s prebivalištem u Hrvatskoj??
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use