Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

pajoeks

Članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by pajoeks

  1. Je li moguće da su zabranili uplatu na strane kladionice? 

    Meni je donedavno sve radilo, no zadnjih par tjedan ne mogu uplatiti čak ni 5 eura, kaže "failed". Osim kartice s koje sam inače uplaćivao (visa) isprobao sam i sve ostale koje imam i za svaku mi tvrdi isto. A ranije sam mogao. Kartice su valjane pa vjerujem da je problem s betom, ali ima li tko ideju u čemu točno bi mogao biti problem? 

     

    Kako vi uplaćujete? 

     

    Hvala na odgovoru i ugodan vikend svima. 

  2. On 03. 01. 2018. at 14:14, crash1 said:

    Nisam neko ko vjeruje u strategije, niti sam imao bilo kakvu strategiju ( vjerovatno zato i jesam u minusu), svaki dobitak koji sam dobio bio je na sreću ili neko analiziranje i slično. Nedavno sam čuo za jednu strategiju koja mi se čini vrlo primamljiva i realna.

    Početni kapital će da bude 5 eura, ukupni koeficijent na tiketu ne smije da bude veći od 1,15 i mojim nekim proračunom potrebno je pogoditi 50 tiketa da bi se došlo do cifre od 5000 eura! Nakon svakog dobitka čitav dobitak se ulaže u naredni tiket.

    Cilj je u roku od 61 dan doći do 5000 eura. Ja mislim da se svaki dan mogu naći tri tipa koja daju ukupnu kvotu od 1,15 a pri tome postoje BONUS dani, to jest ne morate igrati 50 dana za redom, nego sebi postavite cilj da za 61 dan odigrate 50 tiketa a da pri tome u jednom danu ne odigrate više od jednog tiketa.

    Dakle za 2 mjeseca sa 5 eura početnog kapitala, uz tikete sa ukupnim koeficijentom 1,15 možete doći do 5000 eura!

    e4fcf83caf53f08dfd9b6642bbcd29df.jpg

     

    Ovo sam izabrao za danas, a cilj mi je da svi zajedno učestvujemo u ovome i da timski biramo parove, kladimo se na iste parove i za dva mjeseca uzmemo lovu kladionicama! bet365 online kladionica" rel="">bet365 je odličan za ovaj sistem zbog bogate ponude, zato što nemaju porez i što se lagano vrši isplata novca! Da li ste ZA?!

    Jel ti se to isplatilo ako si ikad probao? 

  3. prije 11 minute, pajoeks said:

    Pozdrav, 

    Već dva dana uplaćujem listiće i primijetio sam da mi bet ne nudi cash out kada oni započnu. Točnije uplaćeni listić se prije tekmi nalazi pod kategorijom UNSETTLED , a tamo i ostane dok traju tekme, uopće mi ne nudi nikakvu vrstu Cash outa za vrijeme njihovog trajanja, čak se ne nalaze pod kategorijom "LIVE NOW" i kada traju. Zna li netko o čemu je riječ? 

    Ne razumijem zaš se to tamo nalazi. Kad krenu tekme moram ih pratiti na rezultatima jer kad je na unsettledu ponaša se kao da tekme nisu ni počele, uopće ne prati njihov tijek niti ih zeleni ako se nešto promijeni, samo kad totalno završe označi ih crvenim/zelenim i tjt. 

  4. Pozdrav, 

    Već dva dana uplaćujem listiće i primijetio sam da mi bet ne nudi cash out kada oni započnu. Točnije uplaćeni listić se prije tekmi nalazi pod kategorijom UNSETTLED , a tamo i ostane dok traju tekme, uopće mi ne nudi nikakvu vrstu Cash outa za vrijeme njihovog trajanja, čak se ne nalaze pod kategorijom "LIVE NOW" i kada traju. Zna li netko o čemu je riječ? 

  5. prije 19 sati, Goksim said:

    Ne postoji nikakva naknada za posjedovanje bet365 online kladionica">bet365 računa te je isti potpuno besplatan. Samim tim bet365 online kladionica">bet365 sigurno nije radio transakcije niti isto smiju raditi, jedino vlasnik računa može prebacivati sredstva na i sa računa. Sugerirao bi ti da promijeniš lozinku.

    Ma nitko nema moju šifru a i da ima meni bi to išlo u prilog tj na moj račun, a ništa od toga nije otišlo na moj bet365 račun. U transakcijama piše svaki mjesec drugi iznos da je uplaćen u bet a kažem da ništa nisam uplaćivao od augusta jer imam dosta na accountu I nemam potrebe za uplacivanjem 

  6. Pozdrav, 

    Imam pitanje. Naime od prve uplate na bet365 koje se dogodila u augustu ove godine od 10 eura, uvidio sam na bankovnom računu da mi se nastavilo svaki mjesec skidati određeni iznos u eurima i to upravo na bet, svaki mjesec druga cifra (5,10,20 eura).. Zanima me zna li tko o čemu je riječ jer ja od augusta nisam apsolutno ništa uplaćivao na bet, čak sam u plusu na tom računu pa ni nemam potrebe uplaćivati? Ne vjerujem da je to neko "održavanje računa" jer to kladionice nemaju, a i preskupo je. Sumnjam u najgore no prije nego odlučim djelovati zanima me ima li netko slično iskustvo, zna li što je to? 

    Molim odgovor, hvala! 

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use