Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

lyapunov

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Pratim
    lyapunov reacted to FamilyGuy in NFL 2021/2022 4. kolo   
    Dallas Cowboys - Carolina Panthers 
    Domaći Cowboysi(2-1) ugostiti će Carolinu Panherse (3-0) koji nakon 3 kola nemaju poraza. Priča dosadašnje sezone za Pantherse je njihova izvrsna obrana koja je potpuno usporila protivničke napadi. Ovo se može nazvati utakmicom istine za Pantherse jer će ta granitna obrana iz prva 3 kola imati protiv sebe najbolji napad dosad. Cowboysi poene postižu iz šale i ova utakmica će dati odgovor koliko je obrana Panthersa dobra. 
    S druge strane terena, napad Panthersa vođen novim qb Darnoldom igra "ziheraški" i protiv solidne obrane Cowboysa ne očekujem da to ne bude dovoljno. Mislim da je Carolina iskoristila dobar raspored  prva 3 kola i uzela 3 pobjede, ali ova utakmica će pokazati da tu još ima prostora za napredak. TIP: Cowboys -4
    New Orleans Saints - NY Giants 
    Saintsi se napokon vraćaju kući! Momčad Sean Paytona zbog uragana Ide nije mogla igrati domaće utakmice u svom Superdomu i večeras pred punim stadionom očekujem motivirane Saintse koji će rutinski riješiti Giantse. 
    NY Giantsi nakon 3 odigrana kola imaju isto toliko poraza. Ne izgledaju Giantsi kao kanta za napucavanje no nekoliko lopti nije otišlo na njihovu stranu i sada su tu gdje jesu. Saintsi su od njih puno kvalitetniji i ovo miriše na laganu pobjedu New Orleansa sa 7 ili više poena. TIP: Saints -7 
    LA Rams - Arizona Cardinals 
    Derbi večeri od 22.05 igra se na SoFi stadionu između nakon 3 kola neporaženih Ramsa i Cardinalsa. QB Matthew Stafford pokazao se kao odličan dodatak momčadi Ramsa. Bilo je skeptika koji su sumnjali može li igrati protiv najjačih momčadi i prošle nedjelje u pobjedi protiv branitelja naslova Buccaneersa je to pokazao, Odigrao je gotovo savršenu partiju i nije trebalo puno da se sve glasnije krene pričati o tome da Ramsi ove sezone mogu osvojiti Superbowl.
    Arizona je nakon 3 kola upisala 3 pobjede. Slična je to priča kao i sa gore spomenutim Panthersa s time da je Arizona kvalitetnija od Caroline zbopg izvrsnog qb Kyler Murraya i dobre obrane. Iako su Cardinalsi talentirani u napadu, obrana Ramsa imati će odgovor za njih. Napad Ramsa je izvrstan pod palicom trenera Seana McVaya i ne vjerujem da će to Cardinalsi moći zaustaviti. Hendikep -4,5 je zicer, a mislim da je izgledan i under od 54,5 poena.
    TIP: Rams -4,5
    TIP: under 54,5 poena
     
  2. Pratim
    lyapunov reacted to FamilyGuy in NFL 2021/22 3.kolo   
    Nedjeljni program 3. kola po meni je puno sadržajniji za klađenje od prošlog tjedna. Nažalost nisam pri vremenu pa ću ovako ukratko o par utakmica: 
    Jacksonville-Arizona 
    Cardinalsi dolaze u goste vrlo lošim Jaguarsima i očekuje se da Arizona pokrije hendikep od 7.5 poena. Najveća šansa domaćima je da će se Arizona mučiti ovdje zbog putovanja jer rani početak utakmica na Istočnoj obali SAD-a za momčad sa Zapadne obale može bit problem. U 1.kolu Arizoni nije bio problem kad su demolirali Titanse, a mislim da im neće biti ni danas. Arizona je puno bolja momčad, Kyle Murray je izvrsno ušao u sezonu očekujem da napad Cardinalsa bude dobar, dovoljno dobar da pokrije ovih 7.5 poena razlike
    TIP: Cardinals -7.5
    Kansas City - Los Angeles Chargers 
    Derbi utakmica programa od 19 sati. Dvije momčadi izvrsnih napada, ali i dosta propusne obrane. Više izostanaka u obrani je kod Chargersa, ali Chifesi imaju dosta problema u pokrivanju ovako velikih razlika u posljednjih desetak utakmica. Kansas je definitivno favorit i u utakmici gdje je over izgledan ipak očekujem da LA Chargersi ovo učine zanimljivim i izgube sa manje od 7 razlike. Razlog je propusna obrana Chiefsa i dobar napad Chargersa predvođen mladim qb Herbertom. Definitivno utakmica za uživanje i navijanje za puno poena. 
    Tip: Više od 54.5 poena na utakmici
    LA Rams - Tampa Bay Bucs 
    Derbi od 22.25 sati je i derbi kola. Dvoboj neporaženih momčadi na SoFi stadionu, stadionu koji će ugostiti Superbowl u veljači iduće godine. Ovo je prema svim istaknutim stručnjacima moguća najava utakmice NFC Championshipa. Kladionice blagu prednost daju Bucsima, ali ja sam ipak na strani Ramsa. Obrana Tampa Baya ne izgleda skroz uvjerljivo, veliki sam fan napada Ramsa kojim dirigura trener Sean McVay i dolazak Matthew Stafforda je ovaj napad učinio još boljim. Obrana sa Donaldom je moćna i neće biti lako Bradyu i družini. Biti će tjesna utakmica, no kada u goste dolaze superbowl prvaci, vjerujem da će Ramsi dati maksmimum svojih mogucnosti i pred domaćom publikom doći do pobjede.
    Tip: Pobjeda LA Ramsa
  3. Sviđa mi se
    lyapunov reacted to Ivan98 in NBA - Četvrtak 31.12.2020.   
    D.Sabonis  over 20.5 koseva✅?
    Iako mi je ovo mrvu visoko , 18.5,19.5 bi bilo puno bolje ,no uzet cu ga iz dva razloga 1.jer se proslu napromasivao zicera ,a izgleda motiviran 2 . TJ Warren je out , tako. Da bi Sabo trebao koji sut vise uzet ,slicno protiv NY Knicksa gdje je Warren odigrao svega 20minuta ,Sabonis uzeo  32 kosa span widgetspan widget
  4. Sviđa mi se
    lyapunov reacted to Ivan98 in NBA - Četvrtak 31.12.2020.   
    Westbrook over 9.5 asistencija (1.60)✅
                       Over 9.5 reboundsa (1.68)✅✅
    Ili u komb 2.65 ( praktički TD )
    Bez neke analize 3/3 utakmice je napravio triple Double ,pogledao sam ponešto od svih utakmica , jednostavno still igre koji igraju gdje Westbrook vuče u leda mu otvara strašno puno asistencija , osim toga sve što ne ide u koš on pokupi (free reboundovi),gledati ćemo hrpu TD od Westbrooka ove sezone , djeluje kao da s lakoćom skuplja p/a/r ,btw prije 2 večeri iste ekipe Westbrook do poluvremena  8reboundova 6 assists
    Inace prvi koef na TD je bio preko 5(u prvom kolu ) da bi pao na 2.65 vec nakon 1,2 utakmice
    Kao potencijalni problem vidim Bertans-a jer sve sto mu dode od Westbrooka ko za ku*** nemoze pogoditi
    pan widget
  5. Odličan tip!
    lyapunov reacted to bjorn in NBA - Petak 25.12.2020.   
    Jimmy Buttler under 21,5 poena @1.84 unibet (Miami Heat - New Orleans Pelicans 18:00)
    Jimmy Butler (sprained right ankle) is listed as questionable for Friday's game against the Pelicans.
    Butler, who did not play at all during the preseason for rest reasons, rolled his ankle during Wednesday's loss to the Magic. He still managed to play 36 minutes, playing through the pain, so it's likely that he will be on the court Christmas Day.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use