Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 2 minute, furyshaa said:

Pratim uz mali dodatak Zrinjski pobjeda kući, mislim da mi je to fix dana uz tečaj od 1.25 pa ukoliko želiš možeš i ti dodati.

Pratim Zrinjski! Hvala ti. Idemo jako danas. Uvertira pred vikend. 

Objavljeno

Prilicno sam ubedjen u ovaj triple danas, Djoka igrao odlicno i vidi se da je nalozen ne vidim kako Cilic koji je horor cijelu god moze parirat i uzet set danas, Zenit sila kod kuce i ne bi trebalo Zvezda da uradi iznenadenje koja igra ocajno na gostovanja i Zrinski je cisti zicer.
Kladioncia je parimatch i sretno ako neko isprati! (3 parova se igraju u 2 ligu PS ako nekome treba dodatni motiv da isprati :D)

viber_image_2021-12-03_13-22-10-837.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use