Jump to content
 • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

  Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

  Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Snježna kraljica, Skijanje žene slalom, Zagreb, 03.01.2010. (Jelušić, Fleiss)


Goksim

Recommended Posts

Na Sljemenu nas očekuje prava poslastica za ljubitelje skijanja budući da imamo prilike gledati i muški i ženski slalom. Do prije par godina je ovako nešto bilo nezamislivo, međutim najviše zahvaljujući obitelj Kostelić, i Sljeme je našlo svoj datum u pretrpanom FIS kalendaru.

Zagreb se je dokazao kao skijalište sa jednom od najboljih, ako ne i najboljom, atmosferom te su na Sljemenu svi posebno motivirani. Upito je u kakvom će stanju biti staza budući da je pred novu godinu bio val zatopljenja, te je cijela podloga, na kojoj se trebalo voziti nestala. Ipak utrka će se moći održati budući da je sa novom godinom i vrijeme je zahladilo te zahvaljujući “vojsci” ljudi koji danonocno uređuju stazu. Staza će biti dobra, ali sigurno neće biti tako idealna kao prethodnih godina.

Utrka na Sljemenu je jedna od utrka gdje rijetko tko ide na glavu i svi ipak voze nešto rezerviranije i opreznije, a razlog tome je što prvih 30 natjecatelja dobiva novčane nagrade, što nije slučaj drugdje, pa je za očekivati da će biti malo ispadanja, a ako netko i ispadne, ukoliko će to biti moguće, pokušati će se vratiti i završiti utrku (pogotovo u drugoj vožnji).

Naše Ana Jelušić i Nika Fleiss nemaju sezonu iz snova budući da ostvaruju lošije, puno lošije rezutate nego prije par sezona. U slalomu su ove sezone bile jako loše, i srecom je zadnji slalom u Lienzu nešto popraio ukupni dojam budući da je tamo Jelušić bila iznenađujuće dobra šesta, dok je Fleiss zauzela 22. mjesto.

Ove sezone Jelušić je u slalomu ostvarila sljedeće rezultate: Levi 10.mjesto, Aspen 29.mjesto, Are 17.mjesto, Lienz 6.mjesto.

Fleiss je u Leviju bila 25., u Lienzu 22., a u Aspenu i Areu nije završila utrke.

U Lutriji sam našao jako zanimljivu razradu i toplo preporučam da to odigrate jer su šanse da bet prođe puno veće nego što to sugerira koeficijent…

Dakle koef. da će Jelušić biti od 11.-15. mjesta, kao i da će biti od 16.-30.mjesta je čak 8,00. Bookmakeri su očito bili pod dojmom zadnje slalomske utrke gdje je Jelušić odvozila prosjecnu prvu vožnju i dobru drugu vožnju zahvaljujući kojoj je i bila šesta, međutim kada pogledamo rezultate u ovoj sezoni, te rezultate slaloma prošle sezone vidljivo je da Jelušić često utrke završava lošije od 10.mjesta. Prošle sezone je na Sljemenu završila 16.-esta.

Koef. 8,00 da će Jelušić biti od 11.-15. mjesta, kao i da će biti od 16.-30. mjesta je valuebet jer nije realno da je koef. 8,00 ako ona utrke na tim pozicijama završava svaku drugu utrku. Uz sve to treba uzeti u obzir i da se sigurno neće baciti na glavu jer će željeti završiti utrku pred svojom publikom, a i mnoge druge skijašice će također voziti opreznije kako bi bile plasirane. Osobno sam odigrao i da će biti 11.-15. kao i da će biti između 16.-30.mjesta jer je koeficijent za ovakav bet odličan. Pa samo nek napravi par manjih greškica i evo je na lošijem od 10.mjesta. Mislim da se ovo mora odigrati

Također i za Fleiss je lijep koef. da će biti od 16.-30. mjesta. Ako pogledamo njene rezultate u zadnje vrijeme, kada završi utrku uvijek bude lošija od 16.mjesta. Prije par sezona to nije bio slučaj, međutim u zadnje vrijeme je vidljivo da Fleiss nije ona stara i da je pala u formi što i rezultati dokazuju. Koef. da će biti od 16.-30.mjesta je 3,00 što je jako primamljivo za odigrati jer teško mogu zamisliti da će biti u prvih 15.est.  Najveća opasnost ovom betu je da Fleiss neće završiti utrku na način da se neće plasirati u 2.vožnju ili da će pasti, međutim ako u 2.vožnji i padne, ako bude moguće, sigurno će se vratiti i završiti utrku.

Lutrija daje koef. 1,60 da će Fleiss završiti utrku, a 2,05 da neće. Ako je po njima izglednije da će završiti utrku, onda nikako koef. od 3,00 da će biti 16.-30.mjesto nije realno, i to je IMO valuebet…

Preporučujem da odigrate:

Fleiss : 16.-30.mjesto u poretku (3,00)

Jelušić 11.-15. ili 16.-30.mjesto u poretku (8,00)

Više na http://svijetkladjenja.com/2010/01/02/snjezna-kraljica-skijanje-zene-slalom-zagreb-03012010-jelusic-fleiss/

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Prvih 15 skijašica na Snježnoj kraljici:

1. Kathrin Zettel (Austrija)

2. Marlies Schild (Austrija)

3. Lindsey Vonn (SAD)

4. Maria Riesch (Njemačka)

5. Tanja Poutiainen (Finska)

6. Sandrine Aubert (Francuska)

7. Šarka Zahrobska (Češka)

8. Anja Paerson (Švedska)

9. Ana Jelušić (Hrvatska)

10. Maria Pietilae-Holmner (Švedska)

11. Nicole Gius (Italija)

12. Suzanne Riesch (Njemačka)

13. Fanni Hmelar (Njemačka)

14. Frida Hansdotter (Švedska)

15. Chiara Costazza (Italija)

Link to comment
Share on other sites

Live - Jelušić dvanaesta u prvoj vožnji: Napravila sam previše grešaka

Live - Jelušić dvanaesta u prvoj vožnji: Napravila sam previše grešaka

Tekst: I.G.

Foto: Ronald Goršić (Cropix)

U TIJEKU je borba za 6. krunu Snježne kraljice na zagrebačkom Sljemenu. Ana Jelušić stigla je sa 1,37 sekundi zaostatka za vodećom Zettel. Druga hrvatska skijašica Nika Fleiss stigla je sa +2,54 i zasjela na 22. mjesto. Drugoplasirana je Marlies Schild sa samo 0,03 sekunde zaostatka.

Austrijanka je bez većih grešaka do cilja stigla za 59:26 sekundi. Druga je na stazi Schild koja je odvozila odlično, ali je na zadnjem dijelu staze izgubila prednost i zakasnila 0.03 sekunde. Lindsey Vonn stigla je sa čak 1,71 sekundom zaostatka. Maria Riesch bila je bolja od Vonn sa +0,22 sekunde. Finkinja Tanja Poutiainen stigla je sa 0.52 sekunde zaostatka za vodećom Zettel. Sandrine Aubert uspjela je stići sa 0,31 sekundom zaostatka, nakon nje, Šarka Zahrobska "zakasnila" je 0,63 sekunde. Anja Paerson razočarala je sa 3,48 sekundi zaostatka.

Ana Jelušić odvozila je solidnu utrku i stigla sa 1,37 sekundi zaostatka za vodećom Zettel. Nakon utrke Ana je rekla:

"Radila sam previše grešaka u prvoj vožnji, pregrubo sam skijala, ali ima još i druga vožnja, vidjet ćemo što će biti u njoj. U prvoj nisam baš sjajno odskijala. Svaka čast dečkima što su se potrudili da osposobe stazu."

Maria Pietilae-Holmner i Nicole Gius ušle su među deset najboljih sa +0,96, odnosno +0,88. Susanne Riesch je sa startnim brojem 12 odvozila odlično i dohvatila 7. mjesto sa 0,75 sekundi zaostatka.

Slovenka Tina Maze kao 16. skijašica na stazi istisnula je Anu Jelušić iz prvih deset sa +0,95 sekundi zaostatka.

Nika Fleiss na 22. mjestu: "Bojala sam se da ne izletim"

Nika Fleiss na stazu je izašla kao 26. skijašica, vozila je solidno, ali dovoljno samo za 22. mjesto i +2,54 sekunde zaostatka. Svoj nastup prokomentirala je riječima: "Mislim da mogu biti zadovoljna s početkom staze, ritam mi je padao od sredine prema kraju. Skijala sam preoprezno i bojala se da ne izletim. Sad mi samo preostaje držati palčeve da uđem u drugu vožnju."

Index.hr

Za sada je situacija odlična. Fleiss je u 2.vožnji i treba samo završiti i ne biti u top 15 što je jako izgledno. Jelušić je 12.esta što je također odlično. Ipak, zaostatak je mali i sve ovisi o tome kako će odvoziti 2.vožnju. Nadam se da će biti 11. ili lošija...

Link to comment
Share on other sites

Preporučujem da odigrate:

Fleiss : 16.-30.mjesto u poretku (3,00)

Jelušić 11.-15. ili 16.-30.mjesto u poretku (8,00)

Više na http://svijetkladjenja.com/2010/01/02/snjezna-kraljica-skijanje-zene-slalom-zagreb-03012010-jelusic-fleiss/

Pogođen double sa tečajem 24,00  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nadam se da ste ispratili jer je ovo bio pravi novogodišnji poklon kladionica ;)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Posts

  • Diablo 2 Resurrected has many of the farming areas are very well known. All these locations have been selected on the criteria that they provide the best variety of Diablo 2 Resurrected Items on their respective levels and that these areas are easy to use for farming. However, it’s hard to distinguish which of these can be found in which Acts and what level is ideal for farming there. So this guide will help you sort all the Best Farming Areas in Diablo 2 Resurrected by their Levels and difficulty.   Best Areas to Farm on Normal Difficulty (Level 7-40)   Most of the areas we will recommend for farming in Normal Difficulty are the starting areas of each Act. You can mostly make do with whatever the game drops for you without going out of your way to get it. Other than this, only a few items are present for Normal difficulty and almost these can be found in the starting Acts.   The Pits level 2 is a good point to farm for Weapons, as most of the drops here are weapons. This allows you to hoard up and test a variety of weapons quickly. To farm armor, it is recommended that you farm in the Barracks, where all the drops are conveniently armor pieces of Sigon’s set. Lastly, you should farm in the Secret Cow level to get some good gear fast. For Act 3, farm Swampy Pits to get M’avina’a Gear Set on Normal. Other than this, all the items are repeated for different levels of Act 4 and Act 5.   Best Areas to Farm on Nightmare Difficulty (Level 40-70)   Nightmare difficulty is where the real farming starts. You have stronger attacks and the gear drops you can now get are more varied. This is where you will start grinding to get the items you need for certain builds.   Again, we will have to send you to the Pits (Level 1 and Level 2) as that is one of the best farming areas in Diablo 2 Resurrected’s Nightmare difficulty. You can find almost all your starting gear here and if you are lucky enough, you won’t even need to farm for the rest of the Act. Next up, we again recommend all the levels of Sewers to farm as you can get lots of weapons here, such as Blade of Ali Baba, Warlord’s Trust and The Vile Husk. Tal Rasha’s Tomb is also a great farming point in the game. If you’re feeling like you need to level up and don’t mind a challenge, you can try a Chaos Run.   Best Farming Areas in Hell Difficulty (Level 80-85)   Farming gets very intense on Hell Difficulty as you continuously find yourself lacking. Start farming in the Mausoleum in Hell difficulty.   You can also go to The Burial Grounds as they hold a good range of weapons for players to farm and use. Furthermore, the Pits again prove to be a valuable source for gear even in Hell Difficulty. Ruined Fane, Ruined Temple and Flayer Dungeon level 3 are good farming spots in Act 3. At this point, you should expect the same items to show up again and again. River of Flame and Chaos Sanctum are the best areas in Act 4 to farm for Hell Difficulty gear.   Other than this, these locations are accessed easily at the desired levels, meaning you can easily first attain the required level and then head on to these areas without much trouble or backtracking.   Was this article helpful? For more guides, please check our game hub!  
  • Tko će osvojiti Wimbledon? Evo što kažu kladionice BRANITELJ naslova u Wimbledonu Novak Đoković svoj pohod na 21. Grand Slam naslov počet će protiv Južnokorejca Kwon Soon-woa, dok drugi nositelj Rafael Nadal u prvom kolu ide na Argentinca Francisca Cerundola, 42. igrača svijeta. Mlada španjolska zvijezda u usponu i peti nositelj Carlos Alcaraz na startu će se sučeliti s Nijemcem Jan-Lennardom Struffom.   Gledajući dalje u ždrijeb, ako budu uspješni, u četvrtfinalu bi se mogli susresti Đoković i Alcaraz te Nadal i Kanađanin Felix Auger-Aliassime. Serena Williams, koja zbog ozljede nije odigrala pojedinačni meč godinu dana, u borbu za 24. Grand Slam naslov kreće protiv Francuskinje Harmony Tan, 113. na WTA listi. Ako ju prođe, čeka ju Sara Sorribes Tormo, a u trećem kolu prošlogodišnja finalistica Karolina Pliškova. Wimbledon, prvo kolo Novak Đoković - Kwon Soon-woo Rafael Nadal - Francisco Cerundolo Carlos Alcaraz - Jan-Lennard Struff Serena Williams - Harmony Tan Prema kladionicama, Novak Đoković je favorit za osvajanje Wimbledona. Drugi je Matteo Berrettini, a treći Rafael Nadal. Carlos Alcaraz na četvrtom je mjestu, a peti je Felix Auger-Aliassime. U obzir je uzeta ponuda stranih kladionica. Najpoznatiji teniski turnir na svijetu počinje u ponedjeljak, 27. lipnja. Igrači koji, prema kladionicama, imaju najviše šanse za osvajanje Wimbledona 1. Novak Đoković - 1,92 2. Matteo Berrettini - 6,5 3.Rafael Nadal - 7,5 4 Carlos Alcaraz - 9 5. Felix Auger-Aliassime - 12 Izvor: index.hr
  • Wimbledon 2022 počinje 27. lipnja, a završava 10. srpnja. Ovo će biti 135. izdanje Wimbledona. Posljednji put 2021. godine ovo natjecanje je osvojio Novak Djoković. On je i dalje najveći favorit za osvajanje ovogodišnjeg trofeja! Što se tiče žena, Iga Swiatek je ogroman favorit sa kvotom 2.50! Ponuda je iz bet365 kladionice. WIMBLEDON MUŠKARCI - DIREKTNI LINK NA PONUDU! WIMBLEDON ŽENE - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 25.6 u 21:47 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Probaj nac jednokratan broj iz italy na google 
 • Teme

×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use