Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Četvrtak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Četvrtak2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.5. u 23:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

Real Sociedad - Cadiz 1 (1.66) bet365

Real Sociedad je šesti na tabeli La Lige, a to mjesto je potrebno za prolaz u sljedeće izdanje Europske lige. Međutim, u posljednje vrijeme imaju slabe rezultate, što je dovelo do smanjenja prednosti koju su imali nad Villarrealom i Bilbaom koji se nalaze tri i četiri boda ispod. To je Sociedada stavilo pod pritisak i morat će hitno osvojiti bodove ako žele izbjeći sudjelovanje u Konferencijskoj ligi. Imaju savršenu priliku za to protiv Cadiza koji se bori za opstanak u ovom trenutku.

Cadiz je trenutno na 16. mjestu na tabeli, sa vodstvom od samo tri boda u odnosu na zonu ispadanja. Oni su bili jedna od najgorih momčadi u španjolskom prvenstvu ove godine, a cijelo vrijeme su imali dosta problema sa obranom. I sasvim je jasno da se nisu baš dobro nosili sa pritiskom.

Očekujem pobjedu Sociedada po kvoti 1.60 u bet365 kladionici, gdje imamo uključen i Early Payout, te ako Sociedad povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Domaćini su izgubili na gostovanju sa 2-1 protiv Levantea. Bili su neporaženi u osam od posljednjih 11 utakmica, a tako je bilo i u četiri od posljednjih pet nastupa kod kuće. Također imajte na umu da su tri od ovih pet domaćih nastupa završili pobjedama.

Na drugoj strani, Cadiz je ostvario pobjedu na domaćem terenu sa 3-0 protiv Elchea prošlog tjedna. Ali su bez pobjede u deset od posljednjih 14 utakmica, dok su pobijedili samo dva puta na gostovanjima u proteklih 10 utakmica.

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Rico; Merino, Zubimendi, Rafinha; D Silva; Sorloth, Portu

Cadiz: Ledesma; Akapo, Hernandez, Cala, Espino; Alejo, Mari, Alex, Idrissi; Perez, Negredo

Screenshot_122.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Tottenham - Arsenal Oba tima daju gol (1.70) bet365

Ovo će biti jedan od najuzbudljivijih susreta ove sezone u Premier ligi. Obje momčadi su već potvrdile ulaznicu za Europsku ligu, a sada se bore za plasman u Ligu prvaka. Topnici su na četvrtom mjestu na tabeli i favoriti su za osvajanje ove pozicije do kraja sezone. Imaju četiri boda više od petoplasiranog Tottenhama, a pobjeda u ovoj utakmici im sigurno donosi nogomet u Ligi prvaka. Čak i ako na kraju izvuku remi, zadržat će svoju prednost nad Conteovom momčadi.

U međuvremenu će Tottenham također ići na pobjedu ako su ozbiljni u svojoj namjeri da sudjeluju u Ligi prvaka sljedeće godine. Imaju šansu i mogu riskirati, s obzirom da su već osigurali nogomet u Europskoj ligi. Očekujem žestok susret između dva londonska tima, a treba napomenuti da su oba u posljednje vrijeme u dobroj formi.

Spursi imaju veliko samopouzdanje nakon što su zabilježili remi od 1-1 na Anfieldu, čime su vjerojatno okončali pitanje titule. Također su neporaženi u sedam od posljednjih osam mečeva, a pet u tom periodu su završile pobjedom. Napominjem da je Tottenham ostvario četiri pobjede u posljednjih pet nastupa na domaćem terenu.

S druge strane, Arsenal je prošlog tjedna na svom terenu upisao pobjedu protiv Leedsa sa rezultatom od 2-1. Također su u nizu od četiri pobjede, a pritom su zabili ukupno 11 golova. Arsenal je ostvario pet pobjeda u posljednjih sedam gostovanja. Očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.70 u bet365 kladionici.

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son

Arsenal: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Tomiyasu; Xhaka, Elneny; Saka, Odegaard, Martinelli; Nketiah

Screenshot_123.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Ko igra narodne ili seljacke tikete sa preko trideset parova, ja imam dva predloga. Ukupna kvota za ova dva predloga je 1,45. Svakako da nijedan predlog danas necu odigrati, ali sam post napisao da testiram sebe, i tako odrzavam formu za zavrsnice sezone u svim sportovima. Na turniru u Rimu bih podrzao domace igrace, Sinnera protiv Krajinovica po kvoti od 1,25 i odlicnu italijansku double kombinaciju Bolelli/Fognini po kvoti od 115. Posto su predlozi iskljucivo za narodne ili seljacke tikete, analizu bih preskocio.

Objavljeno

Nakon malu pauzu i par padova konacno se povezali nekoliko dobitni pa nadam se da cemo profitirat od ostatka Rim i RG da zavrsimo sezonu kako sto dolikuje.

Danas idem malo jaci ulog na ovaj triple, Djokovic 2-0 po 1.38 moram uzet vidim samo Parimatch drzi ovu kvotu u puno kladionice je kvota cak i oko 1.25, jest da Wawrinka prosao 2 kola i na momenti igra okej ne dajem mu previse od 3-4 gemova po setu danas, Ruud upao u malo losiju formu al mislim da dobit ce glatko danas, odgovaraju mu igraca poput Brooksby koji je juce dobio zato sto se Goffin ozljedio, o Swiatek ne treba se puno pricat, trenutno bez konkurencije najdobru teniserku trebala bi bez probleme da odradi Azarenku koja je totalno nekonstantna i nefit i ne vidim kako moze parirat sa osnovne na ovakvu masineriju poput poljakine.
image.png.35c8a2b3c646a56fe6c75146c5d1ed6b.png

Od ostali parova mi se svidaju Badosa, Sabalenka set, Zverev, Auger i Cilic set.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hahaha nikakva misja rupa, tu sam ja kako god bilo Ja sam samo pitao koje su kvote bile prije prethodna dva svjetska prvenstva i kakvo je tada bilo misljenje o tim ekipama Hrvatske, a sto je bilo na kraju, odnosno, jasno mi je da se podcjenjuje, a podcjenjivalo se i tada i nije se vjerovalo a dogodilo se. Ako me pitas vjerujem li sada u finale, ne vjerujem, al se nadam, vjerujem li u prolaz grupe, vjerujem apsolutno, vjerujem li u prolaz iduceg protivnika, ovisi ko dode haha. U svakom slucaju hocu samo reci da je istina negdje u sredini, ne za precjenjivati ali bome nikako ni za podcjenjivati, a to sam ocekivao da ces raditi pa sam htio najavu no bet sam za cijelo prvo kolo apsolutno i to sam vec rekao, nema tu patriotizma
    • Cekaj malo mesrine Hrvatska jeste igrala Finale i polufinale Svetskog Prvenstva, ali isto tako nije prosla ni grupu sa Italijom i Albanijom. I to se takodje desilo, i to je rezultat i to poslednji. Hrvatska je uz to bila jos i najgora ekipa medju najboljim treceplasiranima, i imala je nula pobeda na turniru. Ti si nama napisao da “se nadas da cemo dogurati cim dalje”, a od nas na Forumu se trazi da prognoziramo, odnosno da se dogovorimo sta da radimo sutra u realnom kladjenju. Mozes li nam reci sta danas da radimo u realnom kladjenju i sa realnom novcem, a ne cemu se ti nadas. Znamo svi cemu se svako nada u utakmicama svoje reprezentacije.  Hteo si da kazes, za sada NoBet na Hrvatsku i tacka, a posle kada budem video kako igraju, onda cu odluciti da li da ti se podsmevam na tvoju analizu, ili da cutim i ostanem u misjoj rupi, zar ne?    
    • Evo nas i kod prvaka sveta argentine koji pocinju kasno nocas. Trenutno su peti favorit sa kvotom 11.00 za osvajanje, posle ovih koje sam vec predstavio. Njih nisam popunio ali hocu da ih stavim ovako pre pocetka prve  a za koji dan kad ih zavrsim mogu editovati post. Group Stage Argentina Total Points  O/U 6.5 1.549 2.490 Group J Winner Argentina  1.347 Argentina To Reach Last 16  Yes 1.319  No 3.610 Argentina To Reach Quarter Final  Yes 1.793  No 2.080 Argentina To Reach Semi Final  Yes 2.790  No 1.454 Argentina To Reach Final  Yes 5.480  No 1.169 Argentina FIFA - World Cup 2026 Winner  11.000  
    • "A mislim i da je za Hrvatsku najvazniji raspored nakon grupe."  Grupu prvo treba proci da bi raspored nakon nje bio bitan, polako kolega, nema jurnjave, niti sa velicanjem a jos manje s umanjavanjem vrijednosti, samo polako i realno  a ja cu samo reci da sam vec sad zadovoljan, i samo cu uzivati u igrama i nadi da doguramo cim dalje, kontra svim kvotama i ocekivanjima, kao sto je to bilo vise puta nakon 98' jer mislilo se da takve generacije vise nece biti, kad vidi vraga, dosle jos 3 medalje. Izvanredno za takav jad od zemlje uzivajmo
    • Nažalost,  moram se složiti s prognozom iako sam iz Hrvatske. Jedina je utjeha što nema velike euforije,nema još trubljenja po ulicama,malo je i zastava po autima... Ne osjeti se atmosfera SP-a, čak se puno i ne priča o tome. Većina je zadovoljna i samim prolaskom grupe. Sve što se dobro dogodi nakon toga je bonus. Jasno, nadu nam nitko ne može uzeti,ali bojim se da nam napad jalov i star. Nakon Rusije nemamo igrača,golgetera koji je dao više od dva gola na nekom prvenstvu. Od Šukera,još se nije pojavio Killer koji daje golove ni iz čega,koji se nadje na pravom mjestu u pravom trenutku. Svaka cast Budimiru,Musi,Pašaliću i ostalima,ali i dalje najveću štetu protivniku mogu učiniti Perišić i Modrić. Možda je i dobro da nam netko sa strane ukazao na to,iako je bolno čuti. Prije 8 godina imali smo Mandzukića i Rakitića koji su bili top klase, sad je puno talenata,ali nitko nije iskazao kontinuitet.  Volio bih da sam u krivu,da bljesnu neki novi klinci, ali velikih razloga za optimizam i nemamo. No, kako je krenulo s iznenadjenjima na ovom SP, svašta je moguće. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use