Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Liga nacija

Subota1.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.5. u 19:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

Gyori - Esbjerg vise od 54 gola na manji ulog vise od 56

Ova 4 ženska rukometna kluba što su na final 4 su ujedno i najbolja trenutno pa čak i u zadnjih 5 godina. Nikad se ne zna ko će uzeti titulu jer se radi o ženskom rukometu , pretežno tim  na koga je najmanja kvota za osvajanja u stvari ne osvoji turnir.  Gyori je zadnjih 4- 5 godina bio skoro uvjek glavni favorit I uglavnom nije osvajao titulu takvog sam mišljenja i ovaj put.

Esbjerg je fenomenalan ženski tim koji igra brz rukomet dosta daju a i primaju golova.  Imaju najbolju vanjsku šutarku na svijetu to je norvezanka Reistad ako nju neko vidi sutra u ponudi na golove neka je uzme jet će djevojka opalite 15 tak lopti prema golu ako ne i više.  Inače jako je efikasna i često je dvociftena na utakmicama. Nešto poput  Magnusssona iz Magdeburga. ESBJERG NE ZNA IGRARI ODBRANU, ALI OFANZIVNO SU MOZDA i najbolji tim od ove cetvorke uz Vipersice.Očekujem brzu utakmicu sa dosta golova na obe strane. Čak može i Esbjerg preko 25 golova. Možda  nisam u potpunosti objektivan kada se u pitanju Esbjerg i Kristianstad jer  bih volio jedan od ta 2 tima osvoji LP. 

Što se tiče drugog mec očekujem nešto tvrdju utakmicu zbog Metza koji zna igrati i obranu i napad pa će vjerovatno mixati i vidjeti kakav stil igre im leži protiv protivnika iz norveske (vipersice) . Pisao sam o njima da su najbolji tim svijeta i zadnje osvajačice ženske LP-a u rukometu. Samo što je tad za njih igrala najbolja suterka Reistad koja je prešla u gore navedeni Esbjerg. Inače Vipersice imaju sjajan tim na čelu s kapitenkom Norom Mork koja je ujedno i lider norveske ženske rukometne reprezentacije koja je svi znamo najbolja ženska reprezentacija svijeta. Da ne pišem da skoro sve igracice igraju za svoje reprezentacije . Žene kao žene nikad im ne možeš vjerovati i garantirati kao za nadala.

Objavljeno

Mađarska - Engleska 2 (1.36) bet365

Čini se da Mađarska zaista nema sreće kada su u pitanju međunarodni turniri. Na nedavno završenom Europskom prvenstvu su bili uvršteni u skupinu smrti zajedno sa Francuskom, Njemačkom i Portugalom. A sada su u Ligi nacija ponovo dio skupine koju čine Njemačka, Italija i Engleska. I otvaraju turnir protiv nikoga drugog do Engleza. Ako gaje bilo kakvu nadu da će proći u polufinale, morat će ići na pobjedu u svim svojim utakmicama. A budući da ove subote igraju na domaćem terenu, upravo ka tome će i težiti.

Međutim, Englezi imaju što dokazati. Nakon što su zabrljali u finalu Eura na Wembleyu pred domaćom publikom, zlatna generacija ove zemlje odlučna je vratiti slavu svojim navijačima. Očito imaju jedno oko uprto ka nadolazećem Svjetskom prvenstvu i važno im je izgraditi dobru formu prije turnira u Kataru.

Sudeći po nedavnim nastupima kao i prethodnom rekordu u međusobnim utakmicama, podrazumijeva se da je Engleska favorit za osvajanje sva tri boda po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Mađari su bili bez pobjede u devet od posljednjih 13 utakmica, dok su također izgubili tri od posljednjih pet nastupa na domaćem terenu. Pored toga, tijekom godina imaju zabrinjavajući međusobni omjer protiv Engleza.

S druge strane, Engleska je u nizu od četiri pobjede, dok su također neporaženi u protekla 22 susreta. U tom procesu su imali odvojene nizove od četiri i osam pobjeda. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Mađarska: Gulacsi; Attila Szalai, Orban, Lang; Nego, Adam Nagy, Schafer, Zsolt Nagy; Sallai, Szoboszlai; Adam Szalai

Engleska: Pickford; James, Tomori, Maguire, Trippier; Rice, Bellingham; Bowen, Mount, Sterling; Kane

Screenshot_162.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Turska - Farski Otoci 1/1 (1.50) bet365

Turci zaista nikako ne odgovaraju Ligi C. Da nisu ispali iz Lige B sada bi igrali protiv nekih od najboljih reprezentacija u Europi. U svakom slučaju, ispali su i sada moraju snositi posljedice. No, ovo im je i dobra prilika da poboljšaju svoju formu protiv nekih od najslabijih momčadi na kontinentu. Njihovi nedavni nastupi su bili zaista sjajni, dok su također umalu uspjeli osigurati ulaznicu na Svjetsko prvenstvo. Bili su u doigravanjima i imali su nesreću da tamo igraju protiv Portugala. Da je bila neka druga ekipa, sada bi sigurno planirali svoje letove za Katar.

Turci su pobijedili u tri od posljednjih pet utakmica. I premda su izgubili dvije u tom periodu, ti porazi su bili protiv Portugala i Italije. Treba spomenuti da su i od studenog 2018. godine kod kuće izgubili samo dva puta.

S druge strane imamo Farske Otoke koji su jedna od najgorih momčadi u svjetskom nogometu i njihova forma na neki način opravdava tu oznaku. Oni su u dugom nizu loših nastupa i primaju golove u velikom broju. Bili su dio Lige D u prethodnom izdanju Lige nacija i ovdje su nakon promocije, nakon što su bili u istoj skupini sa Latvijom, Maltom i Andorrom. Završili su tu skupinu bez poraza, što nije iznenađenje, s obzirom da su navedene ekipe čak i lošije rangirane u svijetu.

Farski Otoci su bili bez pobjede u 16 od posljednjih 20 utakmica, a pritom su imali i odvojene nizove od četiri i tri uzastopna poraza. Također imajte na umu da su pobijedili samo jednom na gostovanju od listopada 2016. godine. Očekujem ubjedljivu pobjedu Turske i igram iz 1/1 po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Turska: Cakir; Kabak, Demiral, Soyuncu; Celik, Ozcan, Calhanoglu, R Yilmaz; Under, Akturkoglu; Unal

Farski Otoci: Nielsen; Joensen, Faero, Askham, Nattestad, Davidsen; Agnarsson, S Vatnhamar, Hansson, Bjartalio; Olsen

Screenshot_163.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Igra nam se završnica ženske rukometne Lige prvak. Ponovno je domaćin Gyori u Budimpešti. Moram ispraviti kolegu @Zwer31 jer baš je Gyori osvajao tri godine u nizu do prošle kada su izgubile u polufinalu od francuskog Bresta, a naslov je uzeo Vipers. Dakle kod žena uzimaju favoritkinje. Ali to su izjednačene utakmice pa je Gyori dolazio do naslova dva puta u produžecima protiv Vardara, a i protiv Rostova je bilo gusto. Također osim njih i Vipersa koji je zadnja 3 final foura na završnici, ni Metz ni Esbjerg tu nisu dolazile. Tako da nisu ovo 4 najbolje ekipe zadnjih godina.

Što se tiće samih utakmica ne želim puno prognozirati jer rukomet je u završnicama nepredvidiv ako nema dominantne ekipe. A rekao bih da ovaj Gyori nije dominantan kao tada kada su zaredom osvajale. Esbjerg je odlična ekipa, a Reistad možda i najbolja igračica trenutno. Tako da ne bih to prognozirao.

Opekao sam se na muškom EHF kupu nedavno, ali za manji ulog stavljam na prolaz Vipersa. Brane nasov i nije mi baš jasno zašto kladionice favoriziraju Metz. Metz je istina pobjedio u obje utakmice u skupini, ali i prošle sezone Vipers nije briljirao u skupini pa su osvojile na kraju. Tu je puno igračica Norveške reprezentacije predvođenih sjajnom Norom Mork. Metz je uzeo iz Rusije iz Rostova Francuskinju Zadi i imaju još igračica iz reprezentacije koja je isto jaka. Ipak biram Vipers. Ali to je stvarno meni onako za ispratiti, nije preporuka za neko ozbiljno klađenje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Rolland Garos,finale, danas Zverev-cobolli Zbroj gemova: 35,5 ...........više ,kvota cca 1,60 Leova analiza djeluje uvjerljivo. Zverev MORA dobiti. No, znamo kako često takve stvari pođu po zlu. Zadnjih 6 poraza Zverev ima upravo protiv Talijana. Isti ovaj Cobolli dobio je Zvereva prije dva mjeseca 2-0 u setovimau Minhenu. Moglo bi to utjecati na neurone Zvereva. Ovaj broj gemova čini mi se solidna ponuda. Talijan je nekoliko dana odmarao,što može biti prednost,ali i hendikep.  Volio bih da Zverev dobije i da se ta tema skine s dnevnog reda. No,Talijan ima Duracell baterije i može trčati do sudnjeg dana. Usput,i sam sam antifan Messija. Mrzim kad bahati ljudi glume pristojne,odgojene ljude.  
    • Kolega,trebali ste vidjeti kako kcerki od 12.godina objasnjavam sto je polucija s obzirom da su u knjizi iz 6.razreda napisali da je znak spolne zrelosti kod djevojcica menstruacija a kod djecaka polucija...Gledati Zvereva je mila majka u odnosu na moju neugodu...Ne znas jer neugodnije bilo meni ili maleckoj...😀
    • Kolega, ja sam tebi bas nocna mora... opusti se, odmoraj, uzivaj..
    • Alexander Zverev osvaja Roland Garros, sada ili nikada vise, kvota 1,25 kod Bet365 Nadam se, kolege moje sa Foruma, da uzivate bez Poslednje Sanse, da uzivate bez stresa i nerviranja, nadam se da uzivate bez administratora, nadam se da uzivate bez Fitoza i onih njegovih jedinica na Galatasaray, nadam se da uzivate u letu, moru i suncanju, nadam se da gledate zene na plazama, nadam se da ste se vec kupali u moru, i nadam se da uzivate u letu, zenama u kupacim kostimima, golim butinama i jedva prekrivenim sisama.  Predivno je sto imamo pauzu od tri meseca, predivno je sto se ne svadjamo, a kao i u Nba pauza od tri meseca bas i tome sluzi, da se odmorimo, opustimo, izbacimo iz sebe negativnu energiju, i najvaznije, odmorimo mozak.  Kladjenje jeste najlepsa i najzdravija stvar na svetu, ali je pitanje koje bi to kladjenje u ovom letnjem periodu moglo da zameni plazu i polugole zene na plazi. Dobro, danas je Finale Roland Garrosa, pocinju i kvalifikacije za Wimbledon, za -4 dana pocinje i Svetsko Prvenstvo, ali ipak, leto je leto, a plaza je plaza. Entuzijazam Da mi je neko rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada u zivotu, da cu sa ovolikim nestrpljenjem i entuzijazmom cekati jedno ovako lose Finale poput danasnjeg izmedju Cobolli-ja i Zvereva, rekao bih da to nikada ne bi bilo moguce. A u ovom trenutku, imam utisak da ne postoji ta plaza, da ne postoje te sise ili butine, koje bi mogle da me odvuku da ne gledam danasnje Finale Roland Garrosa. Flavio Cobolli, eeeeeeeej protiv Zvereva, za pobednika jednog od najprestiznijeg turnira na svetu .... cccccccccccc.  Bas sam razmisljao, koje Finale Lige Prvaka bi bilo u ovom rangu ovakvog Finala u kojemu je Cobolli, majko moja. Sada ovako iz glave, ovo Finale izmedju Cobollija i Zvereva je kao kada bi Finale Lige Prvaka igrali Ludogorets i Dortmund, ili na primer, Ferencvaros i Roma. Ali, eto, za mene je danasnje Finale uzbudljivije nego da danas igraju Finale Lige Prvaka sveti Bayern i Barcellona ili gradjani protiv Reala, a cak mislim, mada nisam siguran, da li bi danas pre gledao ovo Finale izmedju Cobollija i Zvereva, ili FinalFour Euroleague. A najveci razlog ovolikog entuzijazma se zove Alexandar Zverev. Tenis = magija Meni je samo zao sto znam da veliki broj kolega sa Foruma nikada u zivotu nije uzelo teniski reket u ruke, pa da barem za trenutak osetite koliko je tenis magicna igra. Sa jedne strane mi je veoma drago sto tenis nikada nije postao "narodna igra" i sto ne moze da ga igra svako, a sa druge strane mi je veoma zao sto zbog tezine da se nauci ta prelepa igra, veliki broj ljudi nije bio u prilici da se upozna sa tom magijom. A najvise mi je zao sto vi, moje kolege sa Foruma, ne mozete ni da zamislite sta sam ja sve bio spreman da ucinim zbog tenisa. A bas taj Alexander Zverev je uspeo da mi zgadi tenis za ceo zivot, uspelo mu je da me odbije od gledanja svakog turnira na kome bi se pojavio, a sama njegova pojava, dovoljno je samo da ga vidim, pa da mi se podigne pritisak. Zverev ili Tsitsipas ?????? Sve je toliko jednostavno. Nauka kaze da ljudski mozak koristi svega sedam sekundi za "obradu informacija", pa kada se, na primer, upoznajete sa nekim, ili nekoga prvi put vidite, vi u vasem mozgu vec nakon sedam sekundi formirate prvi stav. To znaci, da kada nekoga prvi put vidite u zivotu, vec nakon sedam sekundi, taj neko moze da vam se svidi ili ne, da vam je odbojan ili privlacan, da vam se svidja ili ne svidja. To, naravno, tokom vremena moze da se promeni, ali za prvi utisak i za mozak, za pocetak je dovoljno samo sedam sekundi. E tako je i sa mnom. Prvi put kada sam video Zvereva u zivotu, meni je bilo potrebno cak i manje od sedam sekundi da mi zgadi i sport i tenis i zivot i kladjenje. Tako je i sa Tsitsipasom, tako je sa Vinicijus Juniorom, tako je sa Fitozom i kolegom Fic, tako je sa seljacinom iz Rosarija, a tako je bilo i teniskoj publici sirom sveta sa Djokovicem (u prvom delu karijere). Nista meni Zverev ili Tsitsipas nisu lose uradili, niti sam padao u realnom kladjenju na njima koliko na Dinamu ili Juventusu, nego se jednostavno desilo da su mi se zgadili "na prvi pogled". Sve me nervira kod Zvereva, fizionomija, crte lica, poreklo, govor tela, biografija, nervira me kada prica, a jos vise kada cuti, nervira me kako igra, nervira me njegova porodica, nervira me karakter ... sve me nervira, kao da prvo sto vidim kada se pojavi, vidim neko zlo. Mozda bih ipak za nijansu prvo izdvojio Tsitsipasa kao najodvratnije stvorenje, ali je i Zverev svakako na podijumu, na visokom drugom mestu. Pa hajde onda da vidimo zasto je toliko odbojan. Alexander Zverev, biografija Posebno me nervira kada se za Zvereva kaze da je nemac, a za Ibrahimovica da je svedjanin. Dovoljno je samo da vidite fizionomiju, boju koze, oci ili crte lica Zvereva, pa da vam bude jasno da on moze biti nemac samo po rodjenu, kao sto je dovoljno samo da vidite oblik lobanje Ibrahimovica pa da vam odmah bude jasno odakle dolaze njegovi roditelji. Roditelji Zvereva su rusi, gde se otac takodje zove Alexander, sto me vec nervira i dize pritisak, dok mu je majka Irina Vladimirovna Fateeva, sto svakako nisu nemacka imena i prezimena. Oba roditelja su bili profesionalni teniseri, otac je cak igrao za reprezentaciju nekadasnjeg SSSR-a u Davis Cupu, a nemire u bivsem SSSR-u su iskoristili da pobegnu u Nemacku, u Hamburg, gde se i Alexander Zverev rodio. Ako pogledamo fizionomiju Alexandra Zvereva (visina 1,98 cm tezina 90 kg), dugacke ruke, dugacki listovi, nula masnog tkiva, raspon ruku ... genetiku (oba roditelja vrhunski sportisti), rani pocetak bavljenja sportom (poceo vec sa pet godina zivota da igra tenis), nacin zivota ( jos kao mali po ceo dan bio sa roditeljima na teniskom terenu), Zverev bi mogao da bude foto-robot kako teorijski treba da izgleda vrhunski sportista, a sa takvom idealnom fizionomijom, imao bi predispozicije da postane svetska klasa barem u deset sportova (tenis, kosarka, odbojka, plivanje, laka atletika (skok u vis ...) Znaci, kod njega je sve bilo savrseno jos od samog pocetka, pogotovo sto se uz sve predispozicije, razvijao i formirao u Nemackoj, a ne u propalom SSSR-u. Ako uz sve prirodne predispozicije, na cinjenicu  da su ga od malih nogu trenirali roditelji gledamo kao na vrlinu, a ne manu, onda potencijal Zvereva sigurno ne bi imao limite. E sada, sto ja na to da roditelji treniraju svoju decu gledam kao na najvece zlo koje mozete da uradite svom detetu je vec neka sasvim druga prica, ali kod Zvereva je sve "proslo" Idealne fizicke predispozicije plus genetika, plus rani pocetak, plus zivot posvecen tenisu, plus odrastanje prakticno na teniskim terenima plus talenat ne moze da proizvede nista drugo nego kvalitet. Ako gledamo samo tehnicku obucenost, Zverev spada bez ikakve dileme medju Top deset, ako ne i medju Top pet igraca na svetu, i to ne samo trenutno, vec ako gledamo i nekoliko desetina godina unazad. Ali, odmah da se razumemo ovde. Ako gledamo svih deset, dvadeset ili trideset parametara ili udaraca ili teniskih elementa, i sve to uporedimo sa ostalim Top igracima, Zverev je svetska klasa, jedan od tehnicki najobucenijih igraca na svetu, a argumenti za to su sve gore vec napisano (talenat, predispozicije, genetika, rani pocetak ...) Kao prvo, Zverev ima "u rukama" sve udarce, savrsen dvorucni "backhand" gde ne znate da li je bolji po dijagonali ili paraleli, tek za nijansu nesto slabiji "forehand", zapravo ne slabiji, vec manje precizniji, vrhunski servis, verovatno i medju najboljima, plus sto se odlicno krece za svoju visinu, plus sto igra ekstremno nazad, iza linije, sto mu omogucuje da salje projektile, a ne loptice. To da je Zverev jedan od tehnicki najobucenijih igraca na svetu, ne kazem ja, to zna ceo (teniski) svet, a njegov kvalitet se moze prepoznati i po tome sto iako najbolje rezultate ima na brzim podlogama, Zverev se zbog kvaliteta kojeg ima, veoma lako prilagodjava sljaci, dok je na travi stvarno los, sto me sada mrzi da objasnjavam zasto. Ako gledamo sta je sve osvojio Zverev, on bi trebao da bude svrstan barem u prvih sto tenisera ikada. 24 osvojena turnira, dva puta pobednik Atp Finala, zlatna olimpijska medalja iz Tokya, drugo mesto na Atp listi i cetiri Finala Grand Slama, eeeeeeej. Ali, zasto onda nikada nije bio No1, zasto nije dobio nijedno Finale Grand Slama, zasto onda nikada nije ostvario sav potencijal koji je imao??????? Ljudski mozak, prirodni i zivotni fenomen Gledajuci kako prognozirate na Forumu ili koliko lupetate na istom, deluje da se nas Forum ne moze bas pohvaliti da je pamet ili obrazovanje presudno za registraciju i uclanjenje na Forumu. Da je vecina kolega sa Foruma barem prosla pored skole, a kamoli usla u skolu, mogli biste barem da pretpostavite koliko je ljudski mozak slozen, i kakve sve sposobnosti ima. Ljudski mozak ima izmedju 87 i 90 milijardi neurona, povezanih trilionima sinapsi, za koje ne znate ni sta znaci, a kamoli da razumete cemu sluze. Devedeset milijardi neurona .... eeeeeeeeeej, pa pokusajte samo da brojite do devedeset, pa cete se umoriti, a znate li vi tek koliko je deveteset milijardi !!!!!!! Ali... kome ja da pricam na ovom smesnom Forumu kakav fenomen predstavlja ljudski mozak, kako mozak generira misli, emocije ili stvarnost, kako se mozak prilagodjava tokom celog zivota, kako se oporavlja od povreda, kako predvidja dogadjaje, kako "obradjuje" iskustva ..... kome to da pricamo, ko ce to da razume na Forumu?????? Kako vi mislite, na primer, da kolega mesrine razume fenomen ljudskog mozga, kada on prognozira dva udarca Dembelea na utakmici, a predlog mu padne jer Dembele jednom sutne na utakmici i bude zamenjen, hajde recite vi meni???? E zato cu morati da se prilagodim, i pokusam da vam objasnim fenomen ljudskog mozga kroz ejakulaciju u snu. Ejakulacija u snu, nocna polucija ili "mokri snovi" Ejakulacija u snu jeste nesvesna reakcija izbacivanja sperme tokom spavanja, iskljucivo u samo jednoj fazi sna. To je potpuno prirodna i normalna pojava u adolescenciji ili pubertetu, i nije pod kontrolom uma. Znaci, pokusacu polako da pisem, da mozete da me pratite. Nema penetracije, nema dodira, nema zene, nema zenske ruke, nema ni vase ruke, nema nicije guze niti bilo kog drugog zenskog organa u vasem krevetu, nema bilo kakvog kontakta, i bez obzira na sve, ipak dolazi do (nesvesne) ejakulacije. Da sada ne idemo u sirinu, da se ne vracamo u adolescenciju ili pubertet, da ne ulazimo u to u kojim slucajevima je to moguce i kod odraslih muskaraca, da ne ulazimo u pojmove neuroticnog reagovanja, da ne ulazimo u to zasto se ova pojava zove "mokri snovi", da ne ulazimo kako se ova pojava desava kod zena, najvaznije od svega je da znamo kako su crkvetine objasnjavale ovu pojavu kroz istoriju. Crkva nije mogla da objasni odakle zvezde na nebu, spaljivala je na lomaci u sred Rima, svakoga ko bi tvrdio da je zemlja okrugla ili da se okrece, pa onda mozete tek da zamislite sta bi odgovorili da ste ih pitali o ejakulaciji u snu, a da ne govorimo o neuronima ili sinapsi. Crkva je, posto nije ni cula za ljudski mozak, a kamoli da je mogla da razume sta mozak predstavlja ili koliko je mozak slozen organ, ejakulaciju u snu smatrala bolescu, pa su tako i lecili bolesnike, kastacijom, eeeeeej. Ipak, ne mozemo reci da ce Crkva nije razvijala tokom vremena. Dvesta godina nakon kastracije, Crkva je ejakulaciju u snu resavala pricama o stetnosti, susenju kicme, otpadanju delova tela i slicno, a kastrirali bi i danas u sred Rima, da ih nije sramota. A slusajte tek nauku, kako to jednostavno objasnjava u jednoj, jedinoj recenici. Ljudski san, ima svoju REM fazu, kada je mozak izuzetno aktivan, a posto kod muskaraca u adolescenciji ili pubertetu dolazi do prirodnog nakupljanja sperme zbog visokog nivoa testosterona, telo tezi odrzavanju ravnoteze, pa mozak kroz povecan dotok krvi salje impulse kroz erekciju i ejakulaciju. Tacka. Jedna, jedina recenica, sve je jednostavno, sve je jasno, i sto je najvaznije, ejakulacija u snu nije poremecaj ili bolest, vec potpuno prirodan fizioloski proces. A Crkva ... makaze u ruke i bye-bye cojones .... majko moja. Zverev i mozak Sto kaze kolega Marko15, kakav smo mi Forum, mozemo videti i po tome, da se u analizama za kockanje prica o ejakulaciji. Ali, ja sam samo hteo da vam objasnim kakav je mozak prirodni ili zivotni fenomen i zasto je Zverev izgubio sva tri Finala Grand Slama, zasto nikada nije bio No1 i zasto nikada nije ostvario sav potencijal koji je posedovao, odnosno zasto je imao sve sto je potrebno za sampiona, osim jedne stvari. Zverev je 2020-te igrao Finale Us Opena protiv Domenica Thiema kojeg se niko vise ni ne seca. Prvi set je Zverev dobio  lagano sa 6:2 za samo 30 minuta, drugi za 15 minuta vise (6:4) u trecem setu odmah "brejknuo" Thiema za 2:1 i servis, ali je odmah i prosuo svoj servis. Treci set je Zverev izgubio sa 4:6, pa onda i cetvrti, pa smo usli u peti, odlucujuci set.  A onda trilerrrrrrrrrrr.  Sve do 4:3 za Zvereva u petom odlucujucem setu, svako je drzao svoj servis, a onda je Theim izgubio svoj servis, za 5:3 za Zvereva i servis, , majko moja. A onda je Zverev izgubio svoj servis, pa Theim dobio svoj za 5:5, pa je Zverev izgubio svoj servis za 5:6, pa je Theim izgubio svoj servis za 6:6 pa ovo pa ono, pa smo usli u tie break, gde je Zverev izgubio tri svoja servisa i sve je otislo u tri pick*#*#e  materine. Umesto sto sam pisao o spermatozoidima i ejakulaciji u snu, mozda bi bolje bilo samo da sam predstavio ovo Finale Us Opena i kako je Zverev ovo izgubio. U tom Finalu je stala cela karijera Zvereva. Sve mu je Bog dao, ali kada se delio mozak, tu je Bog skrtario. Dzabe i tehnika, dzabe genetika, dzabe prirodne predispozicije, dzabe talenat, kada mozak radi cak i u REM fazi, kada mozak moze da dovede do ejakulacije bez dodira ili penetracije. Zverev i ja Uz Tsitsipasa i seljacinu iz Rosarija, Zverev je za mene oduvek bio najodvratnija osoba u istoriji sporta. Jednostavno, ne mogu da ga gledam i tacka. Mozda sam tri puta u zivotu pao na njemu u realnom kladjenju, tako da to nema veze sa kladjenjem. Jednostavno kada ga vidim, podigne mi se pritisak, i tu nema pomoci. Cak sam jednom i pozvao sve na Forumu da se niko ne kladi, niti gleda neko Finale, vise se ni ne secam koje je bilo, gde je igrao bas sa Tsitsipasom. Pozvao sam sve na Forumu da ne gubimo vreme na ova dva cirkusanta. Jednostavno je negledljiv, bez cojones, bez adrenalina stalno mu nesto smeta, deluje kao da treba da smo mu zahvalni sto je uopste izasao na teren. Jednostavno, promaja u glavi, mentalno nezreo za velika dela, mentalno jedno veliko nista, zapravo nula ili ispod nule. Predlog za kladjenje Prvo da se dogovorimo na nasem Forumu kako da se odredimo prema Leicesteru, nekadasnjem prvaku svete Engleske, a danas treceligasu. Sta su oni, heroji ili stoka? Bili su prvaci Engleske, a sada su treceligasi. Jesu li oni veliki engleski klub koji je trenutno u krizi, ili su seoski klub koji je iskoristio priliku koja se pruza jednom u milion godina? Hocemo li ih pamtiti po onoj tituli, ili cemo ih pamtiti po totalnom fijasku i kolapsu? Hoce li se vratiti u Premier League, ili ce ispasti i u cetvrtu ligu? Hoce li biti moguce da jos jednom dodju do titule? Kako to da Ranijeri nema nijednu titulu, osim te sa Leicesterom, a ima vec sto godina? Otkuda Jamie Vardy u Cremoneseu sa kojim je ispao u Serie B a sa Leicesterom je bio prvak? Leicester je bio prvak, jer je imao neki kvalitet, poput recimo Atalante i do negde sredine te sezone nije ih bilo nigde, Ne kazem da su bili losi, vec nisu krenuli u sezonu kao Bayern ili Psv, pa da su ostatak sezone igrali sami sa sobom. Ali, se u nastavku sezone desilo da je svaka ekipa imala svoje probleme, a to se desava jednom u sto godina, a kako je to izgledalo, mozemo videti po tome sto su imali 31 bod vise od Chelsea, 21 bod vise od Liverpoola, po 15 bodova vise od gradjana i ManUtd i deset bodova vise od drugoplasiranog Arsenala.  Ja stvarno ne znam kako da se oceni ova sezona Zvereva, uspesnom ili fijaskom. Na Australian Openu je izgubio u polufinalu od Alcaraza, u Acapulcu je ispao u drugom kolu od Kecmanovica, u Indian Welsu, Miami-u i Monte Carlu ga je tri puta uzastopno potopio Sinner, u Munchenu je ispao od Cobollia, , u Madridu vec stoti put od Sinnera, u Rimu od Darderi-ja I evo ga, danas, sada ili nikada vise, u velikom Finalu Roland Garrosa, protiv Cobollia, majko moja. Tri izgubljena Finala Grand Slama, jednom u sto godina nema ni Alcaraza, nema ni Sinnera, Djokovic se ionako qurva sa tenisom vec sedam-osam godina, skolovan si igrac, deset nivoa si kvalitetniji od protivnika ... ko zna kada ce se ukazati ovakva prilika .... ja zaista mislim da ce se Zverevu ovakva prilika ukazati bas onda kada se i Leicesteru opet ukaze prilika da se ovakav Arsenal i ovakvi gradjani raspadnu sami od sebe. O privatnom zivotu Zvereva nisam napisao ni jednu rec, kao i o vanbracnoj cerki koju ima, o tuzbama bivsih devojaka za nasilje takodje nista nisam napisao, o izbacivanju sa terena takodje ... sve je jasno. Bog mu je sve dao, ali tamo gde je uzimao, tamo je otimao. Entuzijazam, drugi deo Ja sam stvarno ubedjen da je nemoguce da danas Zverev izgubi. A on mi je zgadio tenis, najlepsu individualnu igru. Mislim da je on poremecen um, i to ozbiljno poremecen, u rangu Psiha, Predsednika Srbije, a opet ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put imao ovoliki entuzijazam za kladjenje. Isto tako mislim, da se ovakvi predlozi za kladjenje pojavljuju svake godine jedno desetak puta, i da ih igra ceo svet.  Mislim da stvarno treba da budes tolika budaletina, pa da sjebes ovakvu priliku, da udjes u svoje cetvrto finale, tri si izgubio kao seljak, imas za protivnika yebenog Cobollia, ipak si malo sazreo, imas 29 godina, deset puta si kvalitetniji, imas i dete, otac si, treniras od svoje pete godine ... ovakva prilika ti se pruza sada i ko zna kada, kada god si naleteo na Sinnera demolirao te je ... i sada da izgubis od yebenog Cobollia koji sada ne bi znao nikome ni da objasni otkuda on u Finalu. O ovom yebenom Cobolliju necu uopste da trosim tastaturu, mozda je bolje samo da pokusam da vam prenesem entuzijazam i to koliko sam ubedjen u to da ce Zverev,  koga ne mogu ocima da vidim, pobediti, kada sam njegovu pobedu vezivao cak i sa norveskom trecom ligom (igra par-nepar golova na utakmici, majko moja), ili titulom Arsenala, jer nisam znao, a ni imao, sa cim drugim da vezujem njegovu pobedu.     A ako Zverev izgubi ili odigra kao qurac, nema ljutnje, i treba da padnemo, barem smo utvrdili znanje iz skole, da je mozak u stanju da vas dovede do ejakulacije bez dodira ili penetracije, a u slucaju ovog rusa nije u stanju da pobedi yebenog Cobollija.    
    • Evo ovako okolo stizemo i do jednog od ozbiljnih favorita reprezentacije portugala: trenuno sa kvotom 10.00 dele 4 i 5 mesto sa vladajucim prvacima sveta argentinom. ispred njih su prvi favoriti spanci sa 5.75 onda idu francuzi 6.00 pa englezi sa 8.50.  Group Stage Portugal Total Points  O/U 6.5 1.854 1.970 Group K Winner Portugal  1.581 Portugal To Reach Last 16  Yes 1.398  No 3.120 Portugal To Reach Quarter Final  Yes 2.050  No 1.819 Portugal To Reach Semi Final  Yes 3.600  No 1.306 Portugal To Reach Final  Yes 5.750  No 1.153 Portugal FIFA - World Cup 2026 Winner  10.000  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use