Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

5.10. 21:00 Real Madrid-Shakhtar

Real je postigao gol na svima 10 utakmicama u sezoni, gde su sve završile sa više od 1,5 gola.

Real je pobedio 9 od 10 utakmica, gde je postigao barem 2 gola.

Real je na postigao barem 2 gola na svim 3 medjusobnima utakmicama na svome terenu. 

RMDvsSHA.png

Objavljeno

4.10. WTA Ostrava

Belinda Benčić - Eugenie Bouchard 1 (1.20) Gemania

Genie nažalost već godinama nije ozbiljna tenisačica i ne bi trebala biti problem za Benčić.

image.png.1d552329982b1499297b4352bfc058fa.png

Objavljeno

SF 49ers - LA Rams tip: under 50.5  1.35@bet365 

Divizijski derbi dviju momcadi koje krasi dobra obrana. Granica je postavljena na 42,5 poena a za potrebe ovog natjecanja igram na manje od 50,5 poena. Biti ce ovo tvrda utakmica na malo poena. 

7483B4A4-E7B9-4B58-B21D-E9AE41B9EB42.jpeg

Objavljeno

Denver - Indianapolis over 33,5 bet365 (1,22)

Jako niska klizna granica. Očekujem da vidimo veći broj poena od navedenog. Zadnju utakmicu Indianapolisa imali smo čak 34 poena na poluvremenu a samo 7 u drugom poluvremenu. Očekujem 20+ poena u prvom poluvremenu te nešto bogatije drugo. 

Screenshot 2022-10-03 at 21.05.17.png

Objavljeno
prije 6 sati, Ivan98 said:

Nije moj tip ali haha 

IMG_20221004_023923.thumb.jpg.4edd0d2811a4fce806a681dce247eb35.jpg

Nisam ni gledao samo nabacio ovo, ali puno puta se kod buildera na ovakav nacin dobije visa kvota koja nema logike:) 

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Crvena Zvezda vs Viktoria Plzan (sutra)  odgovorno kladjenje Danas ce analizu za utakmicu Crvena Zvezda vs Viktoria Plzan da vam napise Barbara Udovicic, zena u koju sam se nesrecno i neizlecivo zaljubio i koju nameravam po svaku cenu da dovedem na ovaj smesni Forum. Barbara je milf od 52 godine, Rijecanka, profesorica psihologije, dugogodisnja novinarka i magistar ekonomije.  Barbara dva-tri puta mesecno sedne u svoju radnu sobu, u kratkom video-zapisu od nekoliko minuta kaze sta ima da kaze, njena cerka to snimi i pusti na TikToku, i taj video zapis nakon dva-tri dana bude pregledan petnaest miliona puta. Da hoce, ili da je interesuje, Barbara Udovicic bi jos juce mogla da postane milioner. Njena produkcija kosta nula eura, troskovi su joj nula eura, na strategiju je potrosila nula eura, koliko i za kampanju. Sedne u sobu, cerka je snimi, i za tri dana petnaest miliona predloga. Tajna je u tome sto je Barbara imala zivot kao i svi mi, zivela je kao i svi mi, ali ima neverovatan talenat, znanje, obrazovanje i tehniku izrazavanja. Ona prica o ljubavi, braku, deci, psima, sexu, sreci, zivotu … sa talentom i tehnikom izrazavanja da vi imate utisak da ona prepricava ceo vas zivot. Zato sada ona vise ne moze da zivi od ljudi koji je zovu, salju poruke, dolaze ispred kuce, a i ja nameravam da je dovedem na ovaj smesni Forum. U jednom od video zapisa je pomenula i nas, kockare. Tema o kojoj je Barbara pricala u video zapisu od minut i dvadeset sekundi se odnosila na zene koje se neizlecivo zaljube u budale, i znaju da su budale. Nije bas najprecizniji primer, ali nesto kao kada se Ana Ivanovic zaljubila do usiju u Schweinsteigera, a ja joj na nasem Forumu napisao da ne treba da se zaljubljuje, a ona pomislila “ko si ti Leonardo Veliki da meni lupetas”, pa na kraju Schweinsteiger ostavio Anu i troje dece vec nakon sedam godina braka (kada je vec poceo da yebe sa strane) Pa poslusajte ovu Barbaru Udovicic, zenu mog zivota, zenu pravo blago da je imate pored sebe: ”… Da, mi zene najteze prebolimo one koji su nam davali najmanje. A logika kaze da bismo valjda trebali najvise patiti za onima koji su nas drzali kao kap vode na dlanu. Ali praksa? Praksa kaze da se raspadamo zbog onih koji su nas ignorirali, pa onda malo voleli, pa opet nestali. Psihologija to zove “povremeno potkrepljivanje”. To je isti mehanizam (pazite sad) koji kockara drzi satima zalepljenog za slot masinu. Da svaki dan dobije, bilo bi dosadno. Da nikada ne dobije, otisao bi doma. Ali ako dobije samo ponekad I AKO NE ZNA KADA CE TO BITI … e tako se postaje ovisnik. U toksicnim odnosima mi (zene) ne cekamo ljubav. Mi cekamo jack pot. Cekamo onaj jedan redak dan kada je ta osoba divna. I taj jedan jedini dan onda brise tjedne, mozda i mesece hladnoce. Mozak nam se ne zaljubljuje. Nas mozak se “bazdari” na dopaminski fiks. To sto osecamo prema nekome ko nas tako … toplo-hladno maltretira, to nije strast. To je kemijska ovisnost o neizvesnosti. Mi tada nismo u vezi, mi smo u kockarnici. Prvo cu da kazem svetoj Barbari da je zena-blago, da je zena mog zivota, bas kao stvorena za mene i da je pitam gde si bila do sada Barbara? Kakav minut i dvadeset sekundi poezije, majko moja. Kakva zena, majko moja, nema veze sto je razvedena. Odlazim od one seljanke Georgine Rodriges, glupa je kao noc. Ja mislim da bih sa Barbarom Udovicic bas imao o cemu da pricam, cak i nocima, pa mislim da nam ni ne bi trebali oni smesni pokreti. Jos rijecanka, majko moja. Barbaru mozete pratiti na TikToku, zajedno sa desetinama miliona ljudi, sjajna je, a ove njene reci o kockarima slobodno mozemo ubaciti na naslovnicu ovog smesnog Portala. Upravo vam je Barbara, zena mog zivota, napisala analizu za utakmicu Crvena Zvezda vs Viktorija Plzen. Beogradska govna uzdrmana, promenili trenersku nesnalicu, srpski mit se srusio kao kula od karata … doveli novog trenera koji je pravio cuda sa Celjem, ali i otpusten iz Eintrachta nakon dvanaest utakmica … prva utakmica sa novim trenerom … navijaci koji nisu placenici isfrustrirani, a ovi placeni u misljim rupama … atmosfera u klubu kao na sahrani ….. znaci na jednoj strani imamo NoBet. Ali zato imamo sa druge strane sjajnu Barbaru zenu mog zivota koja prica o dopaminskom fiksu i hemijskoj ovisnosti o neizvesnosti. Sveta Barbara je rekla svoje, ja predlazem odgovorno kladjenje, ako cete slusati mene, a ako cete slusati svetu Barbaru Udovicic da ne moze da se zivi bez hemijske ovisnosti o neivesnosti, onda predlazem gol Zvezde na utakmici ili da Zvezda veceras nece izgubiti, kolike god da su kvote. Yebes seljanku Georginu, zivela Barbara Udovicic.  
    • Getafe vs Partizan, Liga Konferencije (sutra) najava meca Jos nisam zaboravio, niti oprostio, a kamoli odgovorio kolegi pena29 kada mi je ovoga leta zamerio sto na nasem Forumu pljujem po svemu sto je "nase", po "nasim" reprezentacijama, "nasim" klubovima i "nasem" Djokovicu. Stvorio se narativ kako namecem na nasem Forumu da je nemacka trava zelenija od "nase" i da nije lepo to sto radim. Za one koji stalno govore lose o "nasima" omalovazavaju ili negiraju vrednosti, najcesce se koristi izraz mrzitelj vlastite zemlje, isfrustrirani mrzitelj domace sredine, kritizer, autosovinista, izdajnik ili mrzac, a ispred  sami dodajte naciju (srbomrzac, hrvatomrzac ...) A suprotno od toga bi trebalo da bude ono kada bezuslovno, preuvelicano i nekriticki hvalite "nase" smatrajuci nas superiornim u odnosu na druge. Pa se onda za to koriste izrazi ekstremne patriote, nacionalisti, sovinisti ili preterani domoljubi. Kada pogledamo rezultate, na primer crnogorskih klubova u evropskim takmicenjima do sada, a evo danas je 19.08. dakle samo cetiri dana nakon Gospe, mi bi na nasem Forumu trebalo da se dogovorimo sta sada da radimo.  Kairat vs Sutjeska 2:1 Sutjeska vs Kairat 0:2, Liepaja vs Decic 1:0 Decic vs Liepaja 1:2, Petrovac vs Zalgiris 1:3 Zalgiris vs Petrovac 2:1 Vitebsk vs Sutjeska 3:0 Sutjeska vs Viltebsk 1:2 Eskaldes vs Mornar 2:1 Mornar vs Eskaldes 1:2 Znaci, crnogorski klubovi do Gospe su imali deset evropskih utakmica, i imali su nula pobeda, nula neresenih ishoda i deset poraza, i gol razliku 7:21 Kod srpskih klubova, vec su ispali Zeljeznicar sa nula pobeda iz dve utakmice, Vojvodina sa nula pobeda iz cetiri utakmice i gol razlikom 2:8,  Rezultate makedonskih i BiH klubova neka svako pogleda za sebe, a ako i Kosovo smatramo "nasima" i njihove rezultate neka pogleda ko hoce. Znaci, kao i uvek, ostala su saka jada, Dinamo, Zvezda, Partizan, Rijeka, Hajduk, Borac, Celje i Drita i mozda jos neko, ako sam nekoga slucajno zaboravio. Sada me mrzi da se secam, ali mislim da je prosle sezone, samo Celje prezivelo jesen i zimu, a da su svi ostali "nasi" poispadali. Sta sada da radimo na nasem Forumu? Da ipak podrzimo "nase", da imamo razumevanja, da se borimo i trudimo da stvari budu bolje, ili da im se podsmevamo i jos vise ih ponizavamo? Da kazemo "bice bolje" ili "nadajmo se" i iskljucimo bilo kakvu realnu kritiku ili da kazemo da stvari realno tako stoje? Deset poraza crnogorskih klubova, nijedan remi barem kod kuce, eeeeeej. Zvezda ne moze da prodje israelce, ranije kiprane eeeeej. A Liverpool, Arsenal, Psg, Barcellona i Bayern se ukljucuju tek za dva meseca. Ok, ako je zabranjeno podsmevati se "nasima", zasto onda barem ne odvojite nekoliko trenutaka samo da se preko YouTuba podsetite sta su sve pricali srpski treneri na konferencijama za stampu nakon istorijskih debakala, na primer pijani Kiksi nakon 0:5 protiv Engleske u sred Beograda, ili bahati Vladan Milojevic nakon fijaska Zvezde, ili polupismeni Tanjga nakon Vojvodininih 2:8 sa Ajaxom. Svi oni su vruce glave, pod pritiskom i iznervirani pricali isto "... ako mislite da mi treba da pobedimo Englesku, Ajax, gradjane .... traa-laaa-laaaa onda sednite vi na klupu pa vodite ekipu ... traa-laaaa-laaa  ili one cuvene fore "treba biti realan". Svi ti treneri su pod pritiskom i stresom isto pricali sto i ja na nasem Forumu. Da treba biti realan, da treba prihvatiti da "nasi" uopste ne pripadaju cak ni drugom po redu evropskom takmicenju, vec da je prava sreca sto je Uefa izmislila i trece takmicenje cetvrtkom. Dakle, to tvrde srpski treneri, a kada ja napism na nasem Forumu onda trujem. Isto ovo lupetao je i sportski direktor Crvene Zvezde nakon fijaska od israelskog Hapoela, samo sto je on bio jos cinicniji pa je lupetao "... mozda zaista nama nije mesto u Ligi Prvaka, evo neka igra Partizan umesto nas..." Znaci ovako. Kada pocne sezona ili tokom leta "nasima" Dinamu i Zvezdi je mesto u Ligi Prvaka "jer su tamo oduvek i pripadali", zna se sta je Zvezda bila devedesetih godina i ostale traa-laaa-laaa price, a kada ispadnu "onda treba biti realan i objektivan" Ja cu se i dalje baviti aktivizmom na nasem Forumu jer smatram da je podsmevanje, vredjanje, omalovazavanje i kontinuirano izrazavanje nezadovoljstva, najbolji i najefikasniji vid borbe protiv zla. Ja ne vidim bolju borbu protiv zla, nego kada igraci nakon bilo kakvog fijaska moraju da dodju ispred tribina da trpe uvrede i vredjanja, sto smatram najvecim vidom ponizenja, da te neko natera da ides ispred onakvih polupismenih budaletina. Znaci, po mom shvatanju aktivizma, mi sutra nikako ne bismo smeli da propustimo gostovanje Partizana Getafeu. Po mom shvatanju aktivizma, ovakva utakmica se kockarima nudi jednom u nekoliko meseci i ako bismo sada nasedali na one patriotske fore da Balkan nije najgore mesto na svetu onda mi nemamo vise o cemu da pricamo.  Mi sutra imao samo dva izbora. Da uvek i bezuslovno podrzavamo "nase" i kazemo, pa evo i Benfika i Ajax igraju Ligu Konferencije ili pa i yebeni Fenerbahce vec dvadeset godina ne moze da prodje kvalifikacije za Ligu Prvaka.  Ili da kazemo ovako: Kolege kladionicari. Kakve veze ima patriotizam sa kockanjem?????? Partizan je cetvrti od nazad u srpskom lopovskom prvenstvu. Da bih vam predstavio u kakvom stanju je Partizan danas, trebalo bi mi deset stranica teksta. Pa oni trenutno nisu u stanju da prezive mesec. Proteklih pet uzastopnih Uefa monitoringa nisu mogli da prodju, vec su morali od Psiha da prose novac. Nemaju ni za sampon i toplu vodu. Srpski gradjani, a i pola kolega sa Foruma su totalno odvaljeni od stvarnosti. Srpski gradjani ne zele da prihvate svoju istorijsku stvarnost, a kamoli da ce priznati da je srpski fudbal bas na mestu gde i treba da bude. Nismo na patriotskom, vec na kladionicarskom Forumu gde je najvaznije samo da tiket prodje. Pa Zvezda danas dovodi igrace iz Slovenije, vise nisu u stanju ni africka crna govna da dovode, evo i trenera iz Slovenije su doveli, iako je spanac. Pa vidite li vi gde je spanski fudbal u odnosu na srpski, kada Zvezda dovodi ovog Rijeru, kojeg smo videli u Eintrachtu gde je dobio otkaz nakon dvanaest utakmica, majko moja. Vidite li vi gde su Barcellona, Real Madrid ili Atletico Madrid u odnosu na srpske klubove, gde je spanska reprezentacija u odnosu na srpsku, gde je spanski selektor u odnosu na pijanog Kiksija, gde su Arteta, Guardiola, Emeri u odnosu na srpske trenere? Pa cak je i propali Ajax odmah prodisao kada je holandske trenere zamenio spanskim. Ovaj seoski Partizan je u sred Beograda u srpskom lopovskom prvenstvu izgubio od Imt-a, prakticno fabrickog tima, pa je opet izgubio u sred Beograda od Radnickog iz Kragujevca iako su imali dve trecine utakmice igraca vise, plus su odigrali nereseno sa Zemunom, eeeeeej zivote. Srpsko lopovsko prvenstvo se igra na ukupno pet i po stadiona iako klubova ima cetrnaest. To prakticno znaci da srpski klubovi na putovanja potrose 100 eura po sezoni, i sada jedan ovakav srpski klub ide na jednog spanskog kluba, majko moja. I znate sta jos? Za ove seljake iz Partizana ovo je "utakmica sezone" posto po njima, cela sezona zavisi od sutrasnje utakmice, a nije im zavisila od jednog osvojenog boda iz tri utakmice u sred Beograda. Ne mozemo se baviti patriotizmom na kladionicarskom Forumu i tacka. Treba samo da prodje tiket i tacka. Korist, a ne patriotizam. Ako je prosle sezone samo Celje prezivelo Bozic onda tako stoje stvari. Ako Vojvodina, koja bi teoretski, ai prakticno trebala da bude treci srpski klub, izgubi dve utakmice od Ferencvarosa u Ligi evrope, pa izgubi dve utakmice od Ajaxa sa 2:8 u Ligi Konferencije i jos se zale na nepravedan i tezak zreb, sta bi trebalo da ocekuju kada bi isli na Aston Villu, majko moja. Pustimo patriotizam. Srpski klub ide spanskom, kakav god da je. Ovakva prilika se nece pruzati tako cesto. Cak i ako se radi o Getafeu, najprljavijoj i najnespanskijoj ekipi u Primeri. Najlepsi i najjednostavniji predlog je Getafe prolazi dalje kolika god da je kvota, a iz sutrasnje utakmice moze i jedinica, Getafe pobedjuje u kornerima, Getafe ce imati vise suteva, Getafe ce postici prvi, a mozda i poslednji gol, Getafe se mozda postici vise od jednog gola ... uzmite sta god hocete, samo se bavite kockanjem, a ne patritozmom.    
    • Uf uf, radije bih bjezao od toga a bas zagrizao na prolaz danaca protiv Rijeke. O tome mislim i napisati koje slovo danas ili sutra, ali svakako bi volio cuti i tvoje misljenje ukoliko si ispratio sve u hnl-u. Inace, nikad protiv Rijeke ne bih isao, ali oni u ovakvom stanju, i protiv ovakvog protivnika, stvarno ne vidim kako ce proci, odnosno mogu vidjeti ajde, ali definitivno bih tu uzeo prolaz danaca. Tesko ce i Hajduk sa poljacima, ali zalosno je i ipak iskreno da vise vjerujem u pad Rijeke a ne Hajduka. Dinamo je sam sebi pucao u koljeno, Sve su imali na dlanu, a sad ce gore biti ko ziv ko mrtav, a mogli su danas poprilicno uvecati sanse za LP. Ovako, sve je na tanjuru jos, i biti ce to veseli uzvrat, gdje nijanse odlucuju, a hoce li to biti domaci teren ovih ili iskustvo(koje mrtvo iskustvo sa onakve 2 greske) nasih, pitanje je. Nazalost, bojim se da nakon propustene ovakve sanse slijedi kazna, i sad iako ne znam kvote, da bas moram birati tko ce proci a da mi o tome ovisi zivot, ili hocu li biti prvak PS ja bih izabrao norvezane, teska srca ali da. Ali..DINAMO ZAGREB NEMA PREDAJE!
    • Odigraj umjesto toga svega prolaz Crvene Zvezde protiv Plzena, kvota 1.57 u velikom Bet365, i manja je vjerojatnost da ćeš past nego nego kad spojiš ova tri para, a i ne moraš pisati post na deset stranica 😀  jer sve znamo o Zvezdi, eventualno napisati šta misliš za novog trenera, koji kakav god da je mislim da je sigurno bolji od Stankovića.. Kao i ekipa Zvezde sigurno od Plzena, ali postoji i ona stara narodna koja kaže - ne igra se na papiru nego na terenu.
    • Nista ne predlazem u 19.15. minuta ali bih samo voleo da negde ostane zapisano da bih za agresivno kladjenje uvek predlozio prolaz dalje Aeka protiv Levskog iz Sofije po 1,28 sto mi je Top predlog za kladjenje. Mnogo bih vise voleo da se prva utakmica igra u Grckoj, gde bih sigurno predlozio jedinicu kao kuca. Zaboravite sve sto sam napisao, hteo sam zapravo samo da proverim sebe, pa sam ovo napisao samome sebi, da se proverim koliko sam spreman za svetu Poslednju Sansu. Za sada sam izuzetno zadovoljan svojim pripremama, gde ocekujem da cu odmah i agresivno napasti svoje neprijatelje iz prve, elitne.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use