Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ja idem opet malo ranije, vise puta sam igrao ESportove ali prvi put postavljam par iz igrice League of Legends.
Poceo svetsko prvenstvo i kao i svaka godina Korejci/Kinezi su glavni favoriti, a Ameri su najgori, igram na korejce DWG KIA koji su prosle godine bili finalisti i izgubili 3-2, a prijeprosle su osvojili i su jedan od najaci timova vec godinama, trenutno u grupi su na omjer 1-1 izgubili jedan mec od kineze JD Gaming, a dobili glatko najbolji evropski tim G2. 
Trenutna meta im jako odgovara i trebali bi lagano dobit, inace amerikanski timovi jos nemaju pobjedu i ne vjerujem da ce ni nocas.

image.thumb.png.0860214f02bed5377a569e79fe70c76f.png

Objavljeno

Milan - Chelsea, Chelsea daje gol 1,25 SuperSport

Chelsea je napokon povezao pobjede i odigrao dosta dobro zadnje dvije utakmice. Dominacija protiv Milana u Londonu, mislim da bi i u uzvratu mogli do 3 bitna boda. S obzirom da su u prva 2 kola kiksali bodovi su im potrebni. Gol svakako očekujem. Milan ima i nekih izostanaka.

Screenshot 2022-10-10 at 23-22-32 Pretvori užitak u dobitak!.png

Objavljeno

Lazio vs Sturm Graz   Europa League    over 1,5 gol na utakmici,    kvota 1,22    William Hill

Postavio sam ovaj predlog, ali je moguce da cu u toku dana zameniti svoj izbor. U svim kladionicama ova igra je kvotirana sa oko 1,20 ili cak i manje, samo William Hill jos uvek drzi 1,22.  Da Lazio juce nije masakrirao Fiorentinu u gostima sa cetiri gola, ovo bi bio moj fix medjuweekenda. Ovako, moram jos da razmislim u toku dana. 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use