Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 19. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_159.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj prijedlog za ovo kolo ide na pobjedu Bayerna protiv Werdera po kvoti 1.21 u Marathonbet kladionici

Screenshot_160.png

Objavljeno
prije 15 minute, BoskoBuha said:

Fener-C.Zvezda 1, 1,21 kosarka ukljucujuci i produzetke

Screenshot_20221107_165329.jpg

Prijatelju koja kladionica je to?

Ja sam stavio taj  prijedlog  u drugoj ligi, ali morao sam klizni hendikep radi minimalne kvote....

Objavljeno
prije 4 sati, Iblaz93 said:

Prijatelju koja kladionica je to?

Ja sam stavio taj  prijedlog  u drugoj ligi, ali morao sam klizni hendikep radi minimalne kvote....

Evo prijatelju sve je lijepo objasnio kolega @unkdy. Sretno

Objavljeno

Real M. - Cadiz, Real daje više od 1 gola 1,2 bet365

Evo Real je upravo izgubio kod Rayo Vallecana i to im je drugi kiks zaredom. Ima u ovom trenutku boljih ekipa za golove, ali zbog tih kikseva očekujem da uđu jako od početka u utakmicu na domaćem terenu protiv Cadiza.

Web capture_7-11-2022_121832_www.688365365.com.jpeg

Objavljeno

Armani Milano vs Virtus Bologna, Euroleague, najveci klizni handicap na Armani Milano (+4,5)    kvota 1,20 kladionica Bet365 

Vise znam sta se desava u Armanijevoj kuci, nego u mojoj. Osim toga, oni me jos nisu izdali ove sezone, a i imaju na klupi najboljeg evropskog trenera. Ovo je italijanski derbi u okviru Euroleague, tezak mec za kladjenje, i u realnom kladjenju cu svakako pokusati na cistu pobedu domacina, gde se uopste ne bojim pada. Za svetu Poslednju Sansu uzimam ponudu od kladionice Bet365, a to je klizni handicap na Armani od 4,5, odnosno da mogu da izgube (kod kuce) 4 i manje razlike. 

4F1FA307-B7FE-4842-ABEA-A449DA0D4420.jpeg.0836ff3ea74c38a17c234c83ce418ba5.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use