-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Utorak 22.11.2022.
-
Od josip123 · Objavljeno
Evo javljam se s ovim listićem, sva tri u šišku x + prošla i ostala tri para.. 😂 -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Ako gledamo najsiru sliku, za jedan bordel je bolje da se nalazi blizu glavne zeleznicke stanice, nekog radnickog naselja ili blizu luke, nego da se nalazi blizu bolnice ili crkve, zar ne? Ako gledamo siru sliku, i za kladionice je bolje da se nalaze sto blize skoli, nego blizu zgrade opere ili baletske skole, zar ne? Nadam se da cemo se oko ovoga svi sloziti. Tako je i sa svakim Forumom na svetu, pa i nasim. Za nas Forum, odnosno za vlasnika Foruma je odlicna stvar sto sledece sezone u Poslednjoj Sansi ulaze zajedno kolege mesrine i Dodik, odnosno bolje je da ulaze obojica nego samo jedan. Ali, ako gledamo usko, samo kvalitet prve, elitne, onda je bolje da niko ne udje, odnosno za kvalitet lige je bolje da ima sto manje ucesnika. Isto tako, ako gledamo siru sliku, za nas Forum, a pogotovo vlasnika Foruma je bolje da danas umesto Norveske predstavim hrvatsku reprezentaciju, pa makar i pala krv nakon posta. Za vlasnika Foruma je uvek bolje da se sto vise svadjamo i tako povecavamo vidljivost Foruma, dok je za kladjenje bolje da vam danas predstavim reprezentaciju Norveske. Ako gledamo proslu sedmicu, gde me nije bilo na nasem Forumu, videcemo da su Dnevni Topici u ponedeljak 08.06. imali bednih 61 pregleda, u utorak jos bednijih 57, u sredu smesnih 56 pregleda, pa sam onda u cetvrtak 11.06. ja dosao na Forum i od tada smo imali po danima 510 pregleda, pa 232 pregleda, pa 186 pregleda, pa 431 pregleda, pa juce 549 pregleda, a ni danas ih nece biti malo. Znaci danas je pred nama veliki izazov. Da li da predstavim reprezentaciju Norveske od koje dobijam erekciju i da imamo koristi od toga u realnom kladjenju, ali i da imamo 100-200 pregleda, ili da kazem sta ja mislim o reprezentaciji Hrvatske, pa da se posvadjamo ili da padne krv, ali i da imamo preko 500 pregleda, od cega se ipak zivi. Voleo bih da pomognem Forumu da izadje iz kome, ali cu umreti ako danas ne predstavim Norvesku. I sta sada da radimo? Hajde, onda neka bude nesto izmedju, ja da budem nezadovoljan sto necu napisati sta mislim o Norveskoj, a vi da ne budete zadovoljni jer cu vam pokvariti vase iluzije i patriotsko ludilo. Predlozicu prvo dvojku kao kuca na Norvesku protiv Iraka, i za to cu prvo napisati analizu, a nakon toga cu predstaviti reprezentaciju Hrvatske. Moze? Irak vs Norveska, dvojka, kvota 1,22 Samo da znate, da imam izuzetno visoko misljenje o reprezentaciji Norveske, da imam velika ocekivanja od njih, i da mislim da mogu daleko da doguraju pod uslovom da se nekoliko stvari poklopi. Osim toga, prava je steta sto ne zelite da me iskoristite na Forumu, yebala vas Hrvatska, jer je Norveska selekcija koju sam najvise ispratio u kvalifikacijama, jer sam posebno pratio njihovu kvalifikacionu grupu, plus sam odgledao gotovo sve njihove utakmice. Ova danasnja utakmica izmedju Iraka i Norveske je, ako ne gledamo sportski deo, prakticno sudar dva sveta, dve civilizacije i dva potpuno razlicita pogleda na zivot i svet. Danas se sastaju zemlja koja ima preko 52 miliona stanovnika, protiv zemlje koja ima 5,7 miliona stanovnika. Danas se sastaje zemlja koju turisticke agencije smatraju nesigurnom za turiste zbog kontinuiranih sigurnosnih problema, ukljucujuci i prisustvo ISIS-a sa zemljom koja se smatra jednom od najbezbednijih na svetu, i godinama jednom od prve dve "najsrecnije zemlje", posto ako niste znali, postoje kriterijumi koji oznacavaju "srecne ljude". Danas se sastaju dve zemlje od koje je jedna duboko religiozna zemlja sa preko 97% vernika, a u drugoj uopste ne postoji sluzbena drzavna religija. Danas se sastaju dve zemlje gde u jednoj u decjim vrticima deca imaju kao obavezan predmet kompjuterkse igrice, a u prvom razredu osnovne skole svako dete besplatno dobije tablet, dok u drugoj zemlji, vec u decjim vrticima, deca moraju da uce sta je Mesopotamija, gde su Tigris i Eufrat, ko su bili sumerani, a ko babilonci, plus sto svako dete mora da zna sta je bila Nojeva barka. Danas izmedju sebe igraju reprezentacije dve zemlje, gde je u jednoj zabranjena i proizvodnja i prodaja alkohola, gde kazne mogu ici i do 20.000 dolara, a u drugoj su jos ohoo-hooo dozvoljeni istopolni brakovi. Danas ce izmedju sebe igrati dve zemlje od kojih jedna ima najbolji obrazovni sistem na svetu uz Finsku, dok u drugoj zemlji zena sme da izadje na ulicu samo ako je na lancu. Ali, najbolje da se malo zadrzimo na religiji. Norveska sluzbeno nema religiju. Tacka. Norvesko drustvo je u potpunosti sekularno, ali sa garantovanom slobodom veroispovesti. To znaci da je Norveska potpuno odvojila Crkvu od drzave i ima status kao i na primer, udruzenje frizera. Norvezani spadaju medju najmanje religiozne narode na svetu, gde se apsolutna vecina izjasnjava kao ateisti ili agnostici, sto znaci da iako Norveska finansijski pomaze verske zajednice, Crkva mora da placa porez kao sto i frizeri moraju da ga placaju. U Iraku nevernici predstavljaju statisticku gresku. Pored siitskih muslimana, vi imate sunite, pa jezide, pa hriscane, pa sabejce, pa ostale manjinske religije, pa tek onda dolaze ona dva i po nevernika koja predstavljaju statisticku gresku od svih 52 miliona. Znaci, niste mi dozvolili da predstavim Norvesku, jer ste hteli Hrvatsku, yebala vas ona, jer je tako bolje po Forum a ne po kladjenje, e pa onda dvojka kao kuca na norvezane, pa ko hoce da ide sa mnom moze, a ko nece, ne mora. Samo da znate, Norvezani odlicno izgledaju, svojim ocima sam ih gledao. Sledi predstavljanje reprezentacije Hrvatske za nekoliko minuta, yebala vas ona. -
Od Marko15 · Objavljeno
P.S:rucam vec u 10 h jer sam vam svaki dan na nogama od jako,jako ranog jutra tak da je meni u 12 h vec debelo dan prosao...pozz -
Od mesrine · Objavljeno
Haha uopce ne znas moje misljenje i razmisljanje glede Hrvatske za ovo Sp, i nije u tome ni stvar niti se ista ljutim niti ista tvrdim. Samo pitam i valjda ces mi napisati koji su koeficijenti bili uoci prosla dva svjetska prvenstva i koja je Hrvatska zavrsila? Zar trazim previse -
Od Marko15 · Objavljeno
Zaista bih volio tu najavu,kaj bi se tu ljutili.Ono s Albanijom vs Srbija je ispalo bas lose i skroz naopako...Jbg,meni je super kaj ne igram vise PS i kaj vise ne bum igrao.Ovak mogu zezati @Ajnud kad zezne a ona meni npr.skuha mahune (koje mrzim).I svi sretni😀Ajd,Leo daj "operi" dedu Modrica cijelu repku😀
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.