Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Fitoz

Fitoz

2. ante16

ante16

• Ako se neko od kolega sa Foruma vec odlucio koga ce da podrzi u velikom Finalu Lige Prvaka mozda bi mogao svom predlogu da doda jos i kvotu od 1,25-1,26 i tako poveca ukupnu kvotu. Ako je vas izbor da Psg osvaja titulu, onda sa kvotom od 1,25-1,26 mozete prakticno da igrate titulu francuza kao single po kvoti od 2,00 Ako je vas izbor da Inter osvaja titulu, onda sa kvotom od 1,25-1,26 mozete igrati titulu Intera po kvoti od 2,86 U italijanskoj kosarci se igra prvo kolo play-offa gde Virtus vec vodi sa 2:0 u seriji, dok Armani ima 1:1 iz prve dve utakmice na strani.  Virtus sledece dve utakmice gostuje, a eventualnu petu utakmicu ce igrati kod kuce. Znaci iz tri naredne utakmice im treba jedna pobeda da bi prosli dalje. Armani je dobio prvu, a izgubio drugu utakmicu u Trentu, pa bi sa dve eventualne pobede na svom terenu mogao da prodje dalje vec do subote, za samo dva dana. Veliki bet365 nudi kvotu od 1,22 da Armani prolazi prvo kolo italijanskog play-offa, i da Virtus prolazi dalje po 1,03 sto sam i jedno i drugo vec odigrao sa pobednikom Lige Prvaka, sto sada necu da kazem na koga sam igrao. Samo jos da kazem kolegama sa Foruma koji ce da me pitaju da li redovno obavljam lekarske preglede kada igram kvotu od 1,03 da Virtus prolazi dalje, da kontrolisem svoje zdravlje, ali ne bas najredovnije. Ova kvota od 1,03 da Virtus prolazi dalje je u kategoriji sa pitanjem da li ce Bayern kod kuce ugurati gol Bochumu i ne vidim uopste razlog zasto bi nekoga bilo sramota da igra kvoticu od 1,03 ako ce da prodje. Ova serija italijanskog play-offa se zavrsava u ponedeljak, i to samo pod uslovom da bude drame i pete, odlucujuce utakmice, a ako favoriti opravdaju kvalitet, mozda se serija zavrsi i u subotu. A evo i ove Fitozove jedinice na Magdeburg po kvoti od 1,15 ali kod kladionice bet365 koji nekako cudno pise brojku 1,15 kao da im nedostaje jedinica Pozelimo Eisenachu da danas pogine i ostavi dushu i srce na terenu.  
    • Bome,Fitoz,Lea sreća prati,ako padne tvoj rukomet,drž' se privilegije u zadnjem kolu,aktiviraj kvotu 1,01  , da mi Leo "ne vadi mast"  u komentarima što sam prerano cestitao pobjednicima-)
    • Kolega,hvala vam na podrsci i druzit cemo se i dalje🙂Sportski pozdrav svim igracima PS.
    • 90+5...😃😃😃 Ko je sretan ni u toaletu nije gladan..
    • Fitoz jos nije matematicki pobedio. Druga je stvar sta bi ti voleo.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use