Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Dok ne izadju kvote za mec Partizan vs Zadar, postavljam svoj predlog koji cu najverovatnije promeniti, a to je pobeda Crvene Zvezde iz poluvremena (iz dvojke u dvojku) na utakmici Aba League protiv Splita u ponedeljak, po kvoti od 1,20 kod Supersport-a

0838172B-F9E9-4894-A003-DA33459BE9BD.jpeg.c7ecff1720d64734d00acd2b9c29f3ee.jpeg

Objavljeno

DVSC - Gyori 2, 1,25 SuperSport

Počinje za desetak minuta. Radi se rukometnom prvenstvu Mađarske za žene. Domaćin je treći u prvenstvu. Gyori, ponajbolja ekipa Europe, koliko vidim bez bitnijih izostanak. Imaju već poraz u derbiju od Ferencvarosa, stoga očekujem da budu ozbiljne na ovom gostovanju.

Screenshot 2022-12-30 at 18-45-37 Pretvori užitak u dobitak!.png

Objavljeno

Hej @BoskoBuha

Ako imas problem sa izborom predloga, ponudicu ti nekoliko opcija. Prva je pobeda Partizana nad Zadrom, preko minimalnog handicapa(kada izadje ponuda, oko 12.30). Druga opcija je da uzmes moj predlog, a ja cu uzeti nesto drugo. Treca opcija je da uzmes Goksimov predlog za Guts-Leonardo Kup, garantujem ti da ce proci. 

Ove opcije ti predlazem od srca, jer si ti moj favorit za to drugo mesto u prvoj ligi Poslednje Sanse, kojem  svi tezite.

Objavljeno
prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Hej @BoskoBuha

Ako imas problem sa izborom predloga, ponudicu ti nekoliko opcija. Prva je pobeda Partizana nad Zadrom, preko minimalnog handicapa(kada izadje ponuda, oko 12.30). Druga opcija je da uzmes moj predlog, a ja cu uzeti nesto drugo. Treca opcija je da uzmes Goksimov predlog za Guts-Leonardo Kup, garantujem ti da ce proci. 

Ove opcije ti predlazem od srca, jer si ti moj favorit za to drugo mesto u prvoj ligi Poslednje Sanse, kojem  svi tezite.

Hvala kolega, mislim da ce moj izbor biti Barcelona ali cekam jos da se vidim da li igra Lewa... drugi izbor mi je Partizan pobjeda iz poluvremena ali jos nema ponude...sretno i lp

Objavljeno
prije 3 minute, BoskoBuha said:

Hvala kolega, mislim da ce moj izbor biti Barcelona ali cekam jos da se vidim da li igra Lewa... drugi izbor mi je Partizan pobjeda iz poluvremena ali jos nema ponude...sretno i lp

Supersport ima u ponudi prelaz Partizana iz poluvremena, i imas uslov, ali svakako nemoj zuriti, imas jos vremena. Ne bih voleo da u zurbi pogresis, a posebno ne bih voleo da vidim da su te bivsi  drugoligasi stigli na tabeli prve lige. Srecno ti drugo mesto u Novoj Godini.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Supersport ima u ponudi prelaz Partizana iz poluvremena, i imas uslov, ali svakako nemoj zuriti, imas jos vremena. Ne bih voleo da u zurbi pogresis, a posebno ne bih voleo da vidim da su te bivsi  drugoligasi stigli na tabeli prve lige. Srecno ti drugo mesto u Novoj Godini.

Hvala kolega... svako dobro zelim svim clanovima u narednoj godini i mnogo prolaznih tipova a na prvom mjestu svakako Vam svima zelim najvise zdravlja.

Objavljeno

Neko je nekad dobro rekao da ne treba igrati prva kola nakon svjetskog prvenstva.. proci ce jos nekoliko kola od liga petice pa da idu na moj tikete.. barca i city su danas bas lijepo odigrali,cestitam im i zelim im da ne osvone titule u svojim prvenstvima.. 

Jos jednom svima Vam zelim sve najbolje u narednoj godini..

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use