Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. tome1993

tome1993

• Kosarkaske utakmice za medalje, najava meceva  
    • Eh …. da nisu zabranjeni sistemi za kladjenje na ovom smesnom Forumu, ala bih danas odigrao jedan lep sistem od sedam parova gde se trazi pet pogodaka, pa da se smirim. Ali, eto posto je zabranjeno da igrate sta hocete, izabrao sam sedam predloga bas po mom ukusu, a sve iz svete Poslednje Sanse, pa ako ste pohlepni ili volite narodne ili seljacke tikete u kojima mozete da naredjate sta hocete ili volite, odigrajte svih sedam parova, a ako ste skromni, disciplinovani i pohlepa vam nije ostetila mozak, uzmite samo jedan predlog koji vam se najvise svidja. Prvi predlog je naravno moj izbor, a to je jedinica, ali obavezno i poneki X na Arsenal. Arsenal kao i uvek je prava bolnica, cetvorica sigurno nece igrati, a barem jos cetvorica su upitni, ali ja mislim da cele sezone treba igrati kod kuce na Arsenal protiv bilo koga da igraju, posto vise za njih nema nikakvog opravdanja, plus sto vec imaju jedan poraz, plus sto imaju sirinu da mogu da sastave tri ekipe, plus sto je Nottingham vec smenio trenera jer su budale. Drugi i treci predlozi su pobede Crvene Zvezde i Dinama sto su takodje predlozi iz Poslednje Sanse, a sto ce odigrati ceo svet, dok sam ja ovo izabrao posto ne zivimo u Skandinaviji, vec na Balkanu gde je zabranjeno da se pobedi Zvezda. Ovaj Zeljeznicar je odlicno krenuo, u dva meseca ima tek jedan poraz, i to u prvom kolu od Partizana, ali sta im to vredi, kada je zabranjeno da Zvezda gubi. Cetvrti predlog su ovi Nutrijini golovi iz belgijskog prvenstva, da ga bas vidimo kako ce da prodje u prvoj ligi, gde mu svi zelimo fijasko. Peti predlog je nesto iz ponude sa utakmice svetog Bayerna, pa izaberite sami sta hocete, sta god izaberete necete pogresiti. Sesti predlog su ovi neverovatni klizni handicapi na Tursku u Finalu Evropskog Prvenstva u kosarci (sutra) pa izaberite koji hocete u zavisnosti od toga koliko ste pohlepni, meni je ovaj neverovatni handicap od + 17,5 po kvoti od 1,08 sasvim dovoljan i zadovoljava sve moje kriterijume U Topicu od sutra, vec sam postavio naslov da zauzmem sebi mesto za najavu utakmica za medalje, tako da me pustite da ja najavim sutrasnje utakmice ili cu umreti. Sedmi predlog Eh … sedmi predlog … da li da se samokontrolisem i ne uzmem ovu duplu sansu 1X na Milan protiv Bologne, Serie A, a poslusam pola Foruma koji su uzeli nesto iz ponude sa utakmice Barcellona vs Valencia, ili da slusam samo sebe … to je pravo pitanje. Ukupna kvota ovih sedam predloga je preko 3,00 pa uzmite i to u obzir. Izaberite sta god hocete, samo me pustite da sutra najavim obe kosarkaske utakmice sa Evropskog Prvenstva, jer cu umreti ako moji postovi ne budu prvi u sutrasnjem danu.  
    • Change /14.09/20.00/ Eurobasket. Turkey vs Germany Turkey, handicap +12,5   1,21  Snai  
    • /14.09/16.00/ Eurobasket, Greece vs Finland Greece, handicap +4,5  1,20   bet365  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use