Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 27.2.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Ponedjeljak1.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.2. u 23:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Basket, World Cup 2023 Qualification, 18:00

Slovenija-Israel

Nebitna utakmica za jedne i za druge. Slovenija je obezbedila plasman u sledeču rundu, dok je Izrael ispao. Slovenija ove poslednje utakmice igra sa maldim timom, bez igrača iz Eurolige i Eurocupa. Za ovu utakmicu imajo dosta problema sa virozom i danas je bilo na treningu samo 7 igrača. Falili su lideri ovog tima: Samar, Glas i kapiten Nikolić, koji su bili najbolji igrači na poslednjoj utakmici, gde su uspeli da izgube pre protiv poslednje Estonije kad su imali 6 sekudi do kraja +2 i loptu... Osim toga imaju još klovna za selektora, koji je ispao protiv Poljske u odbrani titule Europskog prvaka, gde je imao na parketu Dončića, Dračića, Čančarja, Blažiča, Tobeya i druge... Sve u svemu, ako klince baš ne krene šut, Izrael bi trebao barem da pokrije hendikep. Utakmica se igra u Kopru.

SLOvsISR.png

Link to comment
Share on other sites

Proglasavam ne dva dana, vec cetiri dana zalosti na Forumu zbog nacina na koji sam ispao iz Kupa, najlepseg takmicenja na svetu, koji nosi ime po meni. Tuga, ocaj, zalost i suicidne misli su sve sto trenutno ima u meni.

Hej administratori,

od vas trazim samo jedno. Da mi ne obrisete predloge koje cu objaviti u polufinalu Kupa koji nosi naziv po meni. Iako sam ispao, predloge cu objaviti u Topicu kada bude otvoren. Predlozi se nece priznati, ali ih ne mozete obrisati, toliko valjda mozete uciniti za mene. Ako ih obrisete, znajte da cete imati jednog kolegu vise na Forumu koji je nezadovoljan, tuzan i ocajan i koji se ne oseca ugodno na Forumu, a to nijedan administrator na svetu, ne zeli.

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Sampdoria 1 i 2+ (1.80) bet365

Domaćini su uspjeli izbaciti rumunjskog prvaka Cluja u nokaut fazi Konferencijske lige pobijedivši ih ukupnim rezultatom od 1-0. Odigrali su tri uzastopne utakmice bez primljenog gola u svim natjecanjima, uključujući i pobjedu od 0-2 nad Salernitanom prošle nedelje u Seriji A. Bio je to jedan od najboljih nastupa za Lazio koji je u Salernu stvorio brojne prilike pred golom Salernitane.

Screenshot_18.png

Izvor: bet365

Ciro Immobile je tom prilikom napravio razliku sa svoja dva gola. Sada kada se vratio i potpuno je spreman, Laziov najbolji igrač predstavljat će ogromnu prijetnju suparničkim obrambenim linijama. Mislim da Immobile može postići gol protiv Sampdorije, koja je bila sve samo ne pedantna u obrani tijekom ove sezone.

Sampdoria je u vrlo teškoj situaciji, drugi su od pozadi u Seriji A sa čak osam bodova između njih i Spezije u sigurnoj zoni. Momčad koju vodi Dejan Stanković propustila je veliku priliku za tri boda prošle subote kada je nedavna akvizicija Abdelhamid Sabiri promašio penal neposredno prije nego što je Riccardo Orsolini postigao gol za pobjedu Bologne u Genovi.

Sampdoria je sada bez pobjede u osam uzastopnih utakmica u svim natjecanima i primili su najmanje dva gola u tri od prethodne četiri utakmice u ligi. Sampdoria je ove sezone u gostima ostvarila samo dvije pobjede u 11 utakmica, a posljednju su ostvarili protiv Sassuoloa početkom siječnja. Sampdoria u gostima ima gol razliku 8:20, što znači da primaju skoro po dva gola u gostima po utakmici. 

Lazio je na petoj poziciji i imaju samo dva boda manje od četvrtoplasirane Rome koja se nalazi na posljednjem mjestu koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Atalanta je odmah ispod njih sa bodom manje, tako da očekujem veliku borbu u preostalom dijelu sezone. Ako Lazio želi Ligu prvaka, moraju uzimati sva tri boda u ovakvim utakmicama. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.40 u bet365 kladionici, a uz to dodajem i više od 1.5 gola na utakmici što nam daje ukupnu kvotu od 1.80 što itekako ima vrijednost. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Lazio povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Lazio: Provedel; Marusic, Casale, Patric, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Sampdoria: Audero; Murillo, Nuytinck, Amione; Leris, Winks, Cuisance, Augello; Djuricic; Gabbiadini, Lammers

Screenshot_17.png

(Koeficijenti 27.2. u 12:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mogu ti samo rec da ocekujem danas kartone sudija je okk ima prosjek vise nego 5 po utakmici nema problema stavit njih i vise ne voli puno prigovaranja pa skoro svaku utakmicu netko dobije karton zbog toga... o getafeju nema puno price u prosjeku prave 15 prekrsaja i nema veze rezultat kad imaju vodstvo brane ga svim snagama kad gube nervoza a vilarreal mora izlazit iz krize bit ce nervoze danas i na njihovi strani, ocekujem njihovo vodstvo  pa tako vise nervoze jer danas jim trebaju bodovi i nema druge.

Znaci igram kartone i gol vilarreala i cekam live kartone

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, nije me bilo odavno i evo se polako vracam.Za danas idu tri tipa bez pisane analize pa cemo se druziti u buducem periodu.

Viktoria Guimaraes - Braga Tip:pp0-2&1-3 @1.45

Sporting - Estoril Tip: Tim1 pp1+&2+ @1.58

Jong PSV - Jong Az Tip: p1+&2+ @1.42...

Ukupna kvota @3.20

Kome je malo moze dodati i Viktoria Koln- Freiburg ...1+1(gol u oba pol) @1.75 ili 3+ @1.90

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, jansavc said:

Mogu ti samo rec da ocekujem danas kartone sudija je okk ima prosjek vise nego 5 po utakmici nema problema stavit njih i vise ne voli puno prigovaranja pa skoro svaku utakmicu netko dobije karton zbog toga... o getafeju nema puno price u prosjeku prave 15 prekrsaja i nema veze rezultat kad imaju vodstvo brane ga svim snagama kad gube nervoza a vilarreal mora izlazit iz krize bit ce nervoze danas i na njihovi strani, ocekujem njihovo vodstvo  pa tako vise nervoze jer danas jim trebaju bodovi i nema druge.

Znaci igram kartone i gol vilarreala i cekam live kartone

Jel moguce da su toliko miroljubivi bili ovi debili ili je sudac zakazao, ako sj gledao javi pa da znamo treba li zaobilaziti ove ekipe ili suca, jer cudno je da tako bitan okrsaj zavrsi sa jednim pisljivim kartonom

Link to comment
Share on other sites

Pozz gledao sam ovaj vilarreal miroljuban kao da jim ne gori pod nogama ali vise me razocarao getafe nisu bili oni pravi iz lige mesari  ma da je u poslednjih 15 minuta bilo materijala za barem 3 kartona 2  zbog favlova 1 za prigovaranje  najmanje ali je jucer sudija odlucijo onako kako je da se utakmica igra jos jednom opet stojim iza svoje analize vec sledeca utakmica getafeja kod kuce sa gironom bit ce potencial, jucer i publika vilarreala mrtva tisina na stadionu pa nema pritiska na sudije onda...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Ako u realnom kladjenju uzmete ovu jedinicu na Aalborg sto je pola Foruma odigralo u svetoj Poslednjoj Sansi, plus jedinicu na Fenerbahce, turski basket sto je predlog kolege @mester a sto sam ja hteo da uzmem kao svoj predlog, samo da nisam izgubio nerve zbog kolege @nutrija i na to dodate da ce Real Madrid postici gol na vecerasnjoj utakmici, dobicete triplu po kvoti od 1,55-1,60. Seljackiji tiket, a po ovoj kvoti, sigurno ne mozete sastaviti.    
    • Samo da podsetim da je ovaj Dortmund na kraju ove sezone imao dvadesetisedam bodova manje od Leverkusena, deset bodova manje od Stuttgarda, i devet bodova manje od nikada goreg Bayerna, i nisu bili cak ni medju prve cetiri nemacke ekipe, A kako igraju vazne i utakmice pod pritiskom mogli ste da se uverite prosle godine u ovo vreme, kada nisu bili sposobni da uzmu titulu u sred Dortmunda protiv jednog Meinza, kada je vec u 24-om minutu bilo 0:2 Dok danas budete gledali Finale Lige Prvaka, setite se da za samo mesec dana, pocinje nova sezona Conference League, trece evropske lige, namenjene gubitnicima, i da ce na temperaturi od 40 stepeni, u evropske pohode krenuti i Hajduk iz Splita. Danas ce Vinicius Junior igrati svoju poslednju utakmicu u sezoni koju ce gledati celi svet, a za samo nesto vise od mesec dana ce Livaja igrati svoju evropsku utakmicu koju ni najuza rodbina nece gledati, jer ce se radije kupati u moru. Dok danas gledate Finale Lige Prvaka, ne zaboravite da je Hajduk proslog leta izmedju 10.08 i 17.08 odigrao sve svoje evropske utakmice za ovu sezonu, koja zavrsava danas i da je postigao nula golova.
    • Dortmund - Real Madrid 2 (1.61) ili Vinicius daje gol (2.37) bet365 Borussia Dortmund se vraća na Wembley nakon što su 2012./13. godine izgubili finalnu utakmicu Lige prvaka od Bayerna. Nadaju se ispraviti taj poraz više od deset godina kasnije. Njemački tim će se suočiti s Real Madridom u najvećoj utakmici sezone u subotu navečer u Londonu. Real Madrid je rekorder s 14 osvojenih naslova Lige prvaka. Ovo je prvo finale Dortmunda od poraza 2012./13. godine protiv Bayerna na Wembleyu. Borussia je zauzela tek 5. mjesto u ovoj sezoni Bundeslige, dok je Real Madrid osvojio naslov La Lige. Ipak, momčad Edina Terzića se neusporedivo bolje pokazala u elitnom kontinentalnom natjecanju. Preskočili su PSV, Atletico Madrid i PSG na putu do finala protiv rekordera Real Madrida. Madrid ima šansu za kompletiranje još jedne senzacionalne sezone s dvostrukom krunom. Dominirali su u domaćoj ligi, osvojivši La Ligu s 10 bodova više ispred glavnog rivala Barcelone. Momčad Carla Ancelottija prenijela je dobru domaću formu i na Europu gdje su eliminirali RB Leipzig, Manchester City i Bayern Munich na putu do finala. Real Madrid ulazi u finale kao prilično veliki favorit i teško je kladiti se protiv njih u ovoj utakmici. Los Blancosi jure prema rekordnom 15. naslovu Lige prvaka. Imaju jako snažan roster predvođen igračima poput Viniciusa Juniora, bivše superzvijezde Dortmunda Judea Bellinghama i Tonija Kroosa. Los Blancosi su bili neumoljivi tijekom cijele sezone kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka. Iako je Borussia Dortmund svojim navijačima pružila bajkovite večeri u Europi ove sezone, teško je zamisliti da će opet iznenaditi protiv tako snažnog protivnika. Dortmund je primio najmanje golova od svih timova koji su prošli četvrtfinale ove sezone Lige prvaka (9), ali igrači PSG-a su barem šest puta pogodili okvir gola u polufinalnom dvoboju protiv njih. Prošlo je sedam godina otkako su se ove dvije momčadi posljednji put sastale, a tada su se borili u grupnoj fazi Lige prvaka. Real Madrid je tada ostvario pobjede i kod kuće i u gostima, postigavši po tri gola u svakoj utakmici. Ovdje očekujem pobjedu Real Madrida po kvoti 1.61 u bet365 kladionici, koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. MOGUĆE POSTAVE Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Adeyemi; Fullkrug Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Imajte na umu da je izbor za više od 2,5 gola i gol na obje strane terena pogođen u svakom od prethodna četiri međusobna susreta između Dortmunda i Real Madrida. Vinicius Junior možda nije postigao gol u uzvratnom susretu polufinala protiv Bayerna, ali je ostvario sjajnu predstavu na Bernabeuu. Brazilski krilni igrač uvijek ima tendenciju da zablista u velikim utakmicama. On dijeli vrh ljestvice strijelaca svoje momčadi u ovom izdanju Lige prvaka s pet golova. Vini Jr. je dodao još 15 u La Ligi. Vidim vrijednost u klađenju na Viniciusa Juniora da postigne gol u subotu uz kvotu od 2.37. (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Posto ne mogu da izdrzim da cekam dok se otvori tema za poslednje kolo svete Poslednje Sanse, iskoristicu priliku ovde da pozelim kolegama @Joker93 i @nutrija mirnu glavu, dobar izbor predloga i pametnu strategiju za ovu dramu poslednjeg kola.  Zelim vam dobar i pametan izbor, a kolegi koji udje u prvu elitnu, zelim da se sledece godine u ovo vreme vrati u drugoligasko blato, zajedno sa kolegom @BoskoBuha
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use