Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.3.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Screenshot_33.pngScreenshot_32.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.2. u 17:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

1/4 finale kupa BiH    

Tuzla City- Rudar Prijedor ,pobjeda Tuzle ,kv. 1.4

Tuzla se bori za opstanak ,ali siguran sam da nece ispasti. Prosle godine su zavrsili 2. i igrali su evropu. Kvalitetniji su od Rudara i siguran sam da ce vec danas rijesiti prolazak u 1/2 kupa. Izbacili su Siroki Brijeg u 1/8 na penale.

Sa druge strane ekipa Rudara izbacila Borac u 1/8 isto na penale. Sudijska lakrdija ipak nije mogla pomoci Borcu i zasluzeno su ispali. 

Danas tipujem na Tuzlu jer su bolja i kvalitetnija ekipa. Rudar bez dvojica prvotimaca ,koji su dobili crvene kartone proslo kolo protiv Borca.

Sretno.

Liverpool - Wolves 1 (1.50) bet365

Liverpool je nastavio sa svojim nedosljednim nastupima u subotu navečer kada nisu učinili gotovo ništa da zaprijete Crystal Palaceu u razočaravajućem remiju bez golova na Selhurst Parku. Redsi su tako prekinuli niz od dvije pobjede u prvenstvu remijem u utakmici koja je jasno otkrila posljedice njihovog strašnog poraza od 5-2 protiv Real Madrida u prvoj utakmici 1/8 finala Lige prvaka.

Screenshot_32.png

Izvor: bet365

Pozitivno iz svega ovoga za Jurgena Kloppa je to što je njegova momčad sada uspjela odigrati tri uzastopne utakmice bez primljenog gola u ovom razdoblju u Premier ligi. Redsi će sada ići po četvrtu kada ugoste Wolvese koji se bore za opstanak u ovoj odgođenoj utakmici sedmog kola.

Wolvesi ni u ovaj meč neće ući raspoloženi. Uzeli su samo jedan bod u prethodna dva gostovanja u Premier ligi. Momčad Julena Lopeteguija trenutno je samo tri boda iznad crvene zone i očajnički trebaju bodove spasa, posebno s nadolazećim susretima protiv Tottenhama i Newcastlea.

Wolvesi nisu ponudili mnogo ni u napadu ni protiv Bournemoutha ni protiv Fulhama u prethodna dva kola Premier lige.

Liverpoolova obrana nije izgledala sjajno tijekom cijele sezone, ali Redsi su nekako uspjeli sačuvati mrežu tri uzastopne utakmice. Bit će motivirani za pobjedu, jer imaju devet bodova manje od Tottenhama na četvrtoj poziciji sa dvije utakmice manje od Spursa. Stoga večeras očekujem mnogo bolji Liverpool, a vjerujem da žele izgraditi samopouzdanje pred susret sa Manchester Unitedom koji se igra za vikend sa pobjedom večeras po kvoti 1.50 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Redsi povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Elliott, Fabinho, Bajcetic; Nunez, Jota, Salah

Wolves (4-2-3-1): Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri; Lemina, Neves; Traore, Sarabia, Neto; Jimenez

Screenshot_36.png

(Koeficijenti 1.3. u 12:20 CET) 

Arsenal - Everton 1 i više od 1.5 gola (1.61) bet365

Topnici su još uvijek u posjedu prvog mjesta u Premier ligi, ali dvije momčadi iz Manchestera vrše pritisak na njih. Momčad Mikela Artete sada ne smije kiksati. U potpunosti im pomaže činjenica da danas igraju protiv Evertona koji je na 18. mjestu na tabeli - tj. u zoni ispadanja. Posljednji međusobni susret na ovom stadionu završio je pobjedom od 5-1 za Arsenal, dok su također dobili 29 od proteklih 35 međusobnih susreta na Emiratesu.

Screenshot_32.png

Izvor: bet365

Izgubili su samo dva puta na ovom terenu u posljednja tri desetljeća u međusobnim susretima, i  ovdje su u savršenom nizu bez poraza od travnja u svim natjecanjima, osim utakmice protiv prvaka Manchester Cityja.

S druge strane, Everton je jedinu pobjedu u gostima ove sezone ostvario prije pet mjeseci protiv posljednjeplasiranog Southamptona. Everton je zabio jedan gol u posljednjih sedam ligaških utakmica na gostovanjima. Imajte na umu da Everton ima samo dvije pobjede u ligi na gostovanjima u proteklih 12 mjeseci.

Ova utakmica je prilika za Artetine igrače, jer i Crveni đavoli i Građani imaju težak raspored. Topnici su vodeći u ligi i potencijalni prvaci, a vjerujem da žele zadržati svoju prednost nad dvije momčadi iz Manchestera, stoga ovdje vjerujem idu na pobjedu po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. Očekujem da ova pobjeda bude sa više golova razlike, stoga dodajem i više od 1.5 gola na utakmici što nam daje ukupnu kvotu od 1.61. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Trossard

Everton: Pickford; Coleman, Tarkowski, Coady, Mykolenko; Doucoure, Gueye, Onana; Iwobi, Gray, McNeil

Screenshot_37.png

(Koeficijenti 1.3. u 13:00 CET) 

Osijek-Hajduk

U ovoj polusezoni sve utakmice Hajduka sam igrao over 2,5 gola i svaku utakmicu je to Hajduk ispoštovao. Pratim Ivana Leku vec duze vrijeme i njegove momcadi uvijek igraju na gol vise, u Belgiji, Kini te sada i Hajduk. 

No danas preskacem igranje overa te sam uzeo under 2,5 te ga razmisljam pojacati tokom dana. I jednima i drugima je ovo utakmica sezone, u prvenstvu su izgubili sve nade za naslovom, Dinamo je prakticno osigurao naslov i preostaje borba za kup. 

Kako je Hajduk sinonim za over pod Lekom tako je Osijek sinonim za under pod Pomsom, ove polusezone imaju sve undere.

Danas ocekujem i oprezniji pristup Leke jer ako u tri dana izgubi i prvenstvo i kup, nece imati mirno proljece. Ne msilim da ce dobiti otkaz jer ako mu ona dva klauna kaj vode Hajduk daju otkaz, i oni ce morati otici...

Overaski Hajduk gostuje kod underaskog Osijeka, ocekujem da se Hajduk prilagodi i ne krene grlom u jagode, utakmica biti ili ne biti, bit ce puno nervoze, teren je daleko od idealnog.. sve vuce na opreznu utakmicu bez puno prilika

Under 2,5 @1,9

GL

1/4 finale kupa BiH

Radnik Bijeljina-Zrinjski Mostar ,pobjeda Zrinje ,kv. 1.50

Mec pocinje u 16:00.

Ocekujem sigurnu pobjedu Zrinje protiv slabog Radnika. Radnik je proslo kolo protiv Celika na penale izborio 1/4 i to je njihov maksimum. Zrinjski najozbiljnija ekipa Premier lige i to ce pokazati i danas.

Edit:kvota 1.5 je spala na 1.26 i zbog toga sam odlucio tipovati hend 1.5 na Zrinjski.

prije 4 sati, IzudinB said:

Arsenal - Everton 1 i više od 1.5 gola (1.61) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Topnici su još uvijek u posjedu prvog mjesta u Premier ligi, ali dvije momčadi iz Manchestera vrše pritisak na njih. Momčad Mikela Artete sada ne smije kiksati. U potpunosti im pomaže činjenica da danas igraju protiv Evertona koji je na 18. mjestu na tabeli - tj. u zoni ispadanja. Posljednji međusobni susret na ovom stadionu završio je pobjedom od 5-1 za Arsenal, dok su također dobili 29 od proteklih 35 međusobnih susreta na Emiratesu.

Screenshot_32.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Izgubili su samo dva puta na ovom terenu u posljednja tri desetljeća u međusobnim susretima, i  ovdje su u savršenom nizu bez poraza od travnja u svim natjecanjima, osim utakmice protiv prvaka Manchester Cityja.

S druge strane, Everton je jedinu pobjedu u gostima ove sezone ostvario prije pet mjeseci protiv posljednjeplasiranog Southamptona. Everton je zabio jedan gol u posljednjih sedam ligaških utakmica na gostovanjima. Imajte na umu da Everton ima samo dvije pobjede u ligi na gostovanjima u proteklih 12 mjeseci.

Ova utakmica je prilika za Artetine igrače, jer i Crveni đavoli i Građani imaju težak raspored. Topnici su vodeći u ligi i potencijalni prvaci, a vjerujem da žele zadržati svoju prednost nad dvije momčadi iz Manchestera, stoga ovdje vjerujem idu na pobjedu po kvoti 1.30 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Očekujem da ova pobjeda bude sa više golova razlike, stoga dodajem i više od 1.5 gola na utakmici što nam daje ukupnu kvotu od 1.61. Ne zaboravite da nam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Trossard

Everton: Pickford; Coleman, Tarkowski, Coady, Mykolenko; Doucoure, Gueye, Onana; Iwobi, Gray, McNeil

Screenshot_37.png

(Koeficijenti 1.3. u 13:00 CET) 

Prema svemu Arsenal bi trebao rutinski slaviti danas. bet365 daje koeficijent 6,00 da će Arsenal na poluvremenu voditi sa 2:0 što mi se čini puno vjerojatniji ishod nego što koeficijent od čak 6,00 sugerira.

Koeficijent da Arsenal vodi na poluvremenu je 1,80 a nekako sumnjam da će to vodstvo biti minimalno. Imat će velik broj prilika, samo je pitanje koliko će biti koncentrirani i sretni sa realizacijom. Mislim da je koeficijent 6,00 vrijedan rizika.

prije 4 sati, Goksim said:

Prema svemu Arsenal bi trebao rutinski slaviti danas. bet365 online kladionica">bet365 daje koeficijent 6,00 da će Arsenal na poluvremenu voditi sa 2:0 što mi se čini puno vjerojatniji ishod nego što koeficijent od čak 6,00 sugerira.

Koeficijent da Arsenal vodi na poluvremenu je 1,80 a nekako sumnjam da će to vodstvo biti minimalno. Imat će velik broj prilika, samo je pitanje koliko će biti koncentrirani i sretni sa realizacijom. Mislim da je koeficijent 6,00 vrijedan rizika.

2:0 HT :D

Nadam se da ste pratili! Ne samo zato što je koeficijent 6,00 prošao već i zbog načina kako je prošao ;)

prije 1 minutu, Goksim said:

E6A95408-55E0-4175-B0EC-E2B14C53399B.jpeg

1961DB71-FB0E-4755-8F44-74CD8BB4A8A6.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ma nisaaam ljut 😀 Jučer jednostavno nisam imao vremena za objavu. Važno je da na ovom forumu ima aktivnosti, da objavljujemo korisne tipove i da se družimo 🏆🤑😀 Moj prijedlog za danas je: Atl. Mardid - Elche   1  @1.28   Mozzart
    • Hej @nenosk Nemoj se ljutiti na mene. Postavi predlog za drugo kolo letnje lige kada god hoces, danas ili sutra. Cekamo jos samo tvoj predlog, hajde da odigramo jos ta dva kola, danas ( a mozes i sutra) i u utorak.  
    • Arsenal vs Leeds, jedinica (X) kvota 1,27 Psv daje vise od jednog gola Groningenu, kvota 1,20 Ukupna kvota 1,52   Hej @nuki01 Sa zakasnjenjem sam procitao onu tvoju ljubaznu poruku od juce. Cini mi se da bih za mene bilo nemoguce da se promenim i postanem pristojan posle 2.321 nepristojno napisana posta. Pogotovo sto mi internet-huliganizam pomaze da prikrijem neke svoje slabosti i frustracije. Ali, ako bi to bilo korisno po Forum, onda cu svakako pokusati da smanjim postove na minimum, a ako ne mogu da izdrzim, onda predlazem da se cenkamo i nekako nagodimo. Predlazem da pokusamo da se cenkamo, a ja cu pokusati da se upristojim i pretvorim u robota bez emocija i entuzijazma, pocev od odmah. Predlazem da mi se ispune samo jos pet zelja u narednih sedam dana do pocetka Poslednje Sanse, a onda cu se pretvoriti u robota bez emocija, entuzijazma i strasti. Evo moje ponude. Prvo. Ti ces svakako objaviti u utorak svoj treci predlog za letnju ligu Poslednje Sanse i svakako ucestvovati u novoj sezoni prve lige. Drugo. U utorak moram da najavim uzvratni mec Lige Prvaka izmedju Pafosa i Crvene Zvezde gde cu smeti da napisem sve sto mi stoji na dushi u vezi Crvene Zvezde i Srbije, inace cu umreti. Trece. Dozvoljava mi se da se podsmevam svojim kolegama jos samo jednom i stvarno necu vise. Ima vec skoro godinu dana kako sam napisao jedan motivacioni govor na dvadeset stranica teksta u kome se podsmevam kolegi @mesrine a nikako da ga pustim na Forumu, pa bi stvarno bila steta da toliki trud bude uzaludan. Dakle, da mi se dozvoli jos samo jednom da se podsmevam drugima, i necu vise. Cetvto. da mi se dozvoli jos da pustim do pocetka svete Poslednje Sanse pobednicki govor za kolegu @Fitoz Radi se o postu koji sam takodje napisao pre godinu dana, samo za njega jer je on ipak dvostruki pobednik, pa zasluzuje jedan lep pobednicki govor Peto. Da mi se dozvoli jos da pustim dve fotografije nekih polu-golih qurvi koje sam spremio jos ranije, i stvarno cu se pretvoriti u robota bez emocija i entuzijazma, pocev od odmah. Evo, to je moja ponuda. Yebi ga, nije lako da se promenim posle 2.321 napisanog posta. Zbog toga moram nesto i da trazim za sebe. A danas cu u tom pravcu uciniti prvi korak, napisacu prvi post kao robot, bez emocija i entuzijazma. Jedinica na Arsenal (uz poneki X) Za Arsenal jednostavno nema vise nikakvog izgovora. Jednostavno su bolji od Leedsa, tek je drugo kolo, ne mogu reci da su umorni, a ako bi danas odigrali nereseno, onda ona pobeda u gostima iz proslog kola u sred Manchestera ne bi imala nikakvu vrednost. Nereseno na utakmici, u trenerskoj teoriji nije osvojen jedan bod, vec su to izgubljena dva.  Psv daje vise od jednog gola Psv je prosle sezone u prvenstvu dao 103 gola, a ako se racuna cela sezona u svim takmicenjima skoro 150 golova. Ove sezone su nesto menjali, ali je okosnica tima plus trener ostao/ostala ista, plus je tek pocetak sezone, znaci nema pritiska, plus sto su iz prve tri zvanicne utakmice u ovoj sezoni vec ugurali deset golova, pa ce valjda biti u stanju i da veceras postignu dva komada Groningenu. Poneki X na Arsenal se podrazumeva, a gore sam zaboravio da kazem da Arsenal sledeceg weekenda ide Liverpoolu, majko moja.      
    • Arsenal - Leeds - Pobjeda Arsenala sa dva ili više golova razlike (1.72) bet365 Obje ekipe dolaze s pobjedama od 1-0 u prvom kolu – Arsenal je preživio novu ekipu Uniteda, dok je Leeds, povratnik u ligu, pobijedio Everton s minimalnom razlikom. Pitanje je, hoće li Paunovi uspjeti napraviti neku frku u sjevernom Londonu, ili će Topnici pokazati svoju ozbiljnost u utrci za trofej? Leeds nas je podsjetio na stare dobre dane kad su Bamford, Raphinha i ekipa igrali lepršavi nogomet pod Bielsom. Ovaj put su počeli obećavajuće protiv Evertona, iako je penal za pobjedu bio malo “upitan” - ali ko broji, važno je da su slavili. Arsenal je, s druge strane, pokazao svoju klasičnu disciplinu - 1-0 protiv Uniteda i opet sve čisto u obrani. Kai Havertz se opet povrijedio, pa Martinelli na lijevom krilu može mirno spavati. Kod Arsenala još fali Christian Norgaard, dok Ben White mora proći kasni fitness test. Gabriel Jesus je još na čekanju zbog ACL-a. Leeds je ostao bez Ampadua zbog ozljede, ali Gruev bi trebao preuzeti njegovu poziciju u sredini, dok su Bijol i Bornauw spremni za igru. Dominic Calvert-Lewin još čeka svoj prvi nastup, a Noah Okafor bi mogao debitirati protiv Topnika. Moguća postava Arsenala: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori; Odegaard, Zubimendi, Rice; Saka, Gyokeres, Martinelli Moguća postava Leedsa: Perri; Bogle, Rodon, Struijk, Gudmundsson; Stach, Gruev, Tanaka; Gnonto, Nmecha, Harrison Leeds je ove sezone tvrd orah - primili su samo dva gola u četiri posljednje utakmice, uključujući dvoboje protiv Uniteda, Villarreal i Milana. Ali Arsenal će na svom terenu, pred domaćom publikom, sigurno htjeti pokazati da su ozbiljan kandidat za naslov. Saka i Gyokeres će imati priliku da pokažu malo više života, a očekuje se da Topnici odrade “statement match” - pobjeda s dva ili više golova razlike je najrealnija opcija po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 22.8. u 22:49 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Tomić i Taraba najavili Dinamo: Ovo je najteže gostovanje, ključno je da budemo ekipa Nogometaši Istre 1961 u 4. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Dinama na Maksimiru. Utakmicu su najavili trener Goran Tomić i bočni igrač Filip Taraba. Maksimir je sigurno najteže gostovanje u ligi. Dinamo je u top formi, doveli su jako puno kvalitetnih igrača i odlično ušli u sezonu. Bit će teško, ali odradili smo dobar tjedan i dobro se pripremili. Bilo bi lakše da imamo koji bod više, no moramo napredovati i tražiti bodove bez obzira na zahtjevnost utakmice. Trebamo biti na top nivou, malo toga dopustiti. Moramo biti opasni u napadu i potrebna je mala doza sreće da se neke situacije prelome na našu stranu, poručio je Tomić. Trener Istre naglasio je kako njegova momčad raste iz dana u dan, iako dosta igrača nije prošlo kompletne pripreme. Prevljak još nije spreman, otpao je i Ayuma, ostali su u kadru. Prebahato bi bilo reći da idemo po pobjedu, ali svaki pozitivan rezultat bio bi dobar poticaj za nastavak prvenstva, zaključio je Tomić.   Branič Filip Taraba tvrdi kako je najvažnije da kao momčad zajedno pristupe ovom susretu uz kvalitetne savjete trenera. Mislim da smo ovaj tjedan dobro radili, po meni ključno je da budemo ekipa, da se borimo za svaku loptu, svaki duel, a uz upute trenera mislim da možemo napraviti dobar rezultat. Ja se nadam da možemo promijeniti negativnu tradiciju naših gostovanja na Maksimiru. Naravno da ćemo se boriti za svaku loptu, svaki duel, dat ćemo svoj maksimum. Mladi Taraba pozvao je navijače Istre da dođu u Zagreb u što većem broju.   Prošlog kola odigrao sam svoju prvu utakmicu protiv Vukovara, osjećaj je lijep, puno bi bio bolji da smo uzeli koji bod više, što smo po meni i zaslužili, no sreća nas nije mazila. Nadam se da će se to promijeniti u budućnosti i da će nam se vratiti negdje, kako to u nogometu biva. Atmosfera u svlačionici je odlična, ekipa je spremna i vlada pozitivna atmosfera, izjavio je Taraba. Utakmica Dinamo – Istra 1961 igra se u subotu u 21 sat na Maksimiru. Izvor: jabuka.tv
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use