-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
55. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 14.3. - 16.3. (Uto-Čet)
-
Od mesrine · Objavljeno
Hej kolega @LeonardoDrugi ja bih bas volio da ti najavis Hrvatsku, tj da nam ju predstavis. I to jos danas, malo da se digne forum ako me razumijes -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Francuska reprezentacija plus norveska reprezentacija, predstavljanja Ostaje da predstavim jos dve evropske reprezentacije, i od mene dosta, za sada, a mozda se vratim i Ancelottijevom Brasilu, ali tesko. Mislim da sam bio koristan po Forum, pogotovo sto imamo kolege iz Hrvatske kojima je bilo tesko cak i da nam predstave svoju reprezentaciju, a i reprezentacija Bosne i Hercegovine nam je predstavljena u dve i po recenice, i to patriotskim pozivom "ideeeemo Bosno" Problem je sto se od prevelikog entuzijazma i uzbudjenja za pojedine reprezentacije povremeno potpuno pogubim, odnosno hocu da napisem stotine stvari, da bi na kraju zavrsio na ejakulaciji, spermatozoidima ili kulinarskim receptima za jela, pa zbog toga ostalih sto mnogo korisnijih i vaznijih stvari cesto propustim, pa mi posle bude zao. Evo, na primer, kada sam svrsavao na spanskoj reprezentaciji, potpuno sam zaboravio da napisem, da se prvi put desilo u istoriji spanske reprezentacije da na Mundijalu nema nijednog igraca Real Madrida, i ne samo to, nego jedini igrac koji je bio iz Reala je otpao vec sa najsireg spiska od 56 igraca (Dean Huijsen, koji cak nije ni spanac vec holandjanin, ali naturalizovani spanac) Potpuno sam propustio od prevelikog entuzijazma da vam prenesem svetsku vest da je Atalanta potpisala na tri godine trenercinu Maurizija Sarri-a, ex trenera Lazija (dva puta), Juventusa, napolija, Chelsea .... Moram da kazem da je za mene ovo vest godine, da sam odmah zaboravio da mi je Atalanta bila najodvratniji klub koji nisam mogao da smislim. Mislim da bi ovaj spoj Atalanta - Sarri mogao da bude istorijski spoj jednog kluba i trenera, mada mislim da je dosao sa zakasnjenjem od deset godina. Osim sto ce sada najveci problem biti kako docekati pocetak Serie A, za sada deluje da Atalanta nije mogla da nadje boljeg trenera, i da bi Atalanta za Sarrija mogla da bude njegovo zivotno delo. U svakom slucaju, dve stvari su sigurne, cim prodje Svetsko Prvenstvo, Sarrija cu na Forumu predstaviti na pedeset stranica teksta, a i Atalantu cemo posebno pratiti na nasem Forumu pocev od odmah. I na kraju, jaaaaako mi je zao sto juce nisam mogao mnogo bolje da predstavim reprezentaciju Belgije, pa cu to svakako uciniti kada budu igrali sledecu utakmicu Francuska reprezentacija, predstavljanje Kada bi u jednoj recenici, trebalo da predstavim reprezentaciju Francuske, ta rec bi bila strah. Strah bi bila rec kojom bi francuze opisao da sam selektor neke druge reprezentacije, a da su francuzi nas protivnik, strah bi bila rec kojom bih francuze opisao cak i da sam njihov selektor, a posebno bi rec strah bila prva rec ako bih na francuze gledao kroz kladjenje. Prilikom predstavljanja francuza jednostavno ne znate odakle da pocnete. Recimo od toga da su francuzi u kvalifikacijama odigrali sest utakmica i da im je najbolji strelac kvalifikacija bio Mbappe koji je odigrao tek cetiri utakmice. Ili, na primer, da su islandjani u kvalifikacijama protiv francuza dva puta poveli, jednom u sred Parisa (islandjani poveli sa 1:0, pa izgubili 1:2), a drugi put na Islandu (islandjani poveli sa 1:0, pa gubili 1:2, pa utakmica zavrsila 2:2) A sta tek reci o kontinuitetu? Bili su prvaci sveta 2018-te, pa finalisti cetiri godine kasnije, a evo ih u 2026-toj kao prvi favoriti po kladionicama po kvoti od 5,50 sto znaci da su osam godina nakon titule prvaka sveta opet prvi favoriti. Cak i kada bi moju ujnu Danicu danas probudili u sred noci, i pitali da li je cula za Mbappe-a, Olisse-a, i Dembelea, ona bi znala ko su oni i gde igraju. A gde su tek ostali, majko moja. Ako bi razmisljali teoretski, za svakog trenera na svetu bi bila privilegija da ima ovakvu selekciju popunjenu sa po deset igraca na svakoj poziciji. Ali je pravo pitanje da li bi vi, moje kolege sa Foruma, pristali da sedite na klupi ovakve reprezentacije? Sada, ovako iz glave, u pola sedam ujutro, od 26 igraca iz rostera, kada bih morao da se setim belaca iz njihovog rostera, mogao bih da navedem samo Rabiota, verovatno imaju jos jednog ili jednog i po, ali ja mogu u pola sedam ujutro da se setim samo Rabiota. Isto tako, ako bih morao u pola sedam ujutro da se setim neke ekipe u bilo kojem sportu, koja je bila ovako popunjena, to bi bile samo dve ekipe, i obe iz kosarke, Real Madrid od pre nekoliko godina, i Panathinaikos od pre dve godine. Sve u svemu, ako sedite u sobi, francusku reprezentaciju je najlakse predstaviti. Na papiru su individualno za klasu jaci od svih, mozda i najsiri roster ikada, a kada bi igrao Fantasy, verovatno bih sebi izabrao virtuelni tim od cele francuske reprezentacije. Ne znam samo kako bi na nasem Forumu trebalo da predstavimo napad francuza, sta tu da pisemo, o cemu da govorimo. Osobno, osim (kladionicarskog) straha, koji je jedini osecaj koji imam kada je francuska reprezentacija u pitanju, najvise bi voleo da upoznam mental coacha francuske reprezentacije, bas bi voleo da znam ko je on, koje skole je zavrsio, koliko je placen, da li mu se svidja njegov posao, kako spava nocu i da li uopste voli svoj posao. Selektor Najradije bih i o njemu napisao jos deset stranica teksta. Ovo je njegov "last dance" ali bas bi bilo lepo znati koliko kolega sa Foruma bi volelo da je na njegovom mestu. Tacka. Zavrsna rec Nema je. Neka svako proceni za sebe. Veliki Fabio Capello tvrdi da nijedna taktika na svetu i nijedna priprema utakmice ne moze doneti pobedu ili titule ako nemate kvalitetne igrace, a ako niste u stanju da obuzdate ega velikih igraca onda niste za taj posao trenera. A Dusko Vujosevic je govorio da sampionska ekipa nije ona koja ima najbolje igrace, vec ona ekipa gde igraci najbolje funkcionisu medjusobno, plus je rekao da mozete da pogresite da li je neki igrac dobar ili los igrac, ali ne smete da pogresite da li je dobar covek. Ni Capello, a ni Vujosevic nam nisu rekli sta da se radi kada imate ekipu od dvadeset crnaca. Ili hajde ovako da zavrsim post; ne daj Boze da morate da se operisete, i da vam kazu da u Francuskoj radi najbolji hirurg na svetu, ali da se preziva Dembele, i da je crnac - da li biste pristali da vas operise crnac??????? Norveska reprezentacija, predstavljanje Norvezane cu ubaciti u post oko rucka -
Od mesrine · Objavljeno
Sve jasno kolega, i uopce te ne zajebavam, nego mi je bas erekcija i bas sam uzivao u igri, i navijao za male. Nego, nije mi jasno zasto forsiras igru a sam si bas imao odlican post, doslovno kao da si mi citao misli kada si govorio o tome kako se nista ne zna, kako za pola ekipa ni obitelj ne zna da su na svjetskom a kamoli da ih mi znamo, a o tome u kojem klubu igraju i kako da ne govorim, kako ima 100 faktora koji utjecu, itd itd. Ne znam, meni je to tvoje za proucavanje haha. Nisam tada htio nista pisati, jer bas drzim da se treba pricekati drugo kolo i tek tada eventualno igrati i to pod uvjetom da se gleda utakmice. Ja i dalje nisam ni centa ulozio, a gledam sve, sto uzivo, u snimci, u sazecima itd, niti cu jos uloziti ista. Ono za sto bih uvijek ruku stavio u vatru je golovi na utakmicama Japana, pa sam tako i sinoc u drustvu trubio kako ocekujem da sve prsti i prstalo je al jbg, 0-0 poluvrijeme, a onda u drugom 4 komada, i drustvo je samo sutilo ali ni to nisam igrao, iako su u mojoj glavi te ekipe ko nacrtane za golove, sinonimi za otvorenu igru i samaranje. Nisam ni to pisao, niti da treba izbjegavati sve, ali svakako je no bet za prvo kolo najbolji pik, ali mislim se sto da ja solim nekome pamet, neka ljudi igraju po svom osjecaju i gustu. Evo ako ikome ista znaci, sto se tice sutrasnjeg dana da moram nesto igrati, to bi bilo golovi na utakmici Urugvaja, ili gol Bielsinog Urugvaja, i svakako sugeriram izbjegavanje Francuza. I polako ljudi, samo polako, cuvajte lovu, i solite drugo il trece kolo kada ce biti otpustene kocnice i kad ce se "morati", ako me razumijete. Svako dobro! -
Od Marko15 · Objavljeno
Mi smo doma gledali coporativno temu,i veli Dunja,nema tu golova,nicega...uzet cu x2.Pristojan koef.za simbolicnih 20 eura... -
Od pena29 · Objavljeno
100 minuta španjolske mlohave čune,100 minuta petinga bez penetracije, kao mačka oko vruće kaše... Palo apsolutno sve bitno, pobjeda prvo, drugo poluvrijeme,zbroj golova , hendikep itd. Leov najbolji savjet ovih dana je No Bet !!! Preko pola utakmica neočekivan kraj. Ali ovo danas je apsolutno nezamislivo.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts