Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.4.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.4. u 23:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

 

Link to comment
Share on other sites

Lorenzo Musetti je mladić od 21 godinu koji se trenutno nalazi na 18 mjestu ATP ljestvice, a ujedno mu je to i ranking karijere. Nakon Australian Opena-a zaredali su se loši rezultati gdje je nanizao čak pet poraza bez osvojenog seta. Ne znam da li je riječ o nekoj povredi, prije bih to pripisao prirodnim oscilacijama obzirom na godine. Početkom travnja i zemljane sezone polako opet ulazi u formu. Prvo na turniru u Marakešu dolazi do četvrtfinala, potom na mastersu u Monte Carlu također do četvrtfinala gdje je bio bolji sunarodnjak Sinner. Na putu do četvrtfinala pobjeđivao je Kecmanovića (ATP: 33) i Novaka Đokovića, što nije mala stvar. Idući turnir igra u Barceloni gdje dolazi do polufinala i gubi od Tsitsipasa u jednom izjednačenom meču. Uspijeva osvojiti jedan set protiv Tsitsipasa koji do polufinala nije izgubio niti jedan set.
S druge strane je Nijemac, već polako veteran s 31 godinom. Trenutno se nalazi na 108 mjestu ATP ljestvice, a ranking karijere mu je 92 mjesto od prije dvije godine. Cijelu godinu uglavnom igra zemljane turnire i drži neku konstantu, uglavnom pobjeđuje no većina tih protivnika je slabijeg rankinga.
Talijan je kompletniji igrač i favorit unatoč iskustvu i godinama Nijemca. Brži je, okretniji, eksplozivniji i energičniji od Nijemca i jednostavno tu vidim njegovu priliku. Nijemac je nešto viši i djeluje nezgrapnije, očekujem da ga Lorenzo jednostavno pretrči.

Wawrinka i Rublev. Razlika između njih je trinaest godina. Rublev je prije dva tjedna osvojio Monte Carlo, a prije četiri dana izgubio finale u Banja Luci protiv Dušana Lajovića. U dva tjedna igrao je dva finala i pitanje je dokle može na ovom mastersu. U igračkim je najboljim godinama i ako ispadne u drugom kolu mastersa od tridesetosmogodišnjeg veterana onda bolje da nije ni dolazio.

Karen (ATP: 12) i Thiago (ATP: 97). Razlika u kvaliteti je očigledna. H2H je na strani Rusa, 3:0, a igrali su na svim podlogama, tvrda podloga, trava, zemlja. Rus je u pristojnoj formi, a on mi se pokazao pouzdanim za ovakve mečeve gdje je izrazit favorit, uglavnom dobiva.

Čorić (ATP:20) i Gaston (ATP:106). Ovo su dva specijalca. Francuz je ovdje došao preko pozivnice, a Čorić zbog nekih ranijih zasluga. Razlog višeg koeficijenta je forma Čorića, bilježi čak pet uzastopnih poraza i valjda je vrijeme da nekoga pobijedi, a čini se kao idealna prilika.

Hubert Hurkacz (ATP: 15) i Richard Gasquet (ATP:43). Favorit je jasan kao dan. Francuz je neki dan u Banja Luci izgubio od Džumhura pa što ne bi i od petnaestog na svijetu. Poljaka je ponekad malo mučno gledati jer ne gaji previše napadački stil igre pa vrlo rijetko dolazi u break prilike. Na svojem servisu je jak i čvrst, ima čelične živce za tie break i to bi za Richarda trebalo biti dovoljno.

Alejandro Davidovich Fokina (ATP: 35) i Albert Ramos-Vinolas (ATP: 60). Još jedan dvoboj mladosti i igračke starosti. Fokina 23 godine, Ramos 35 godina. U zadnjih osam mečeva samo jedna pobjeda za Ramosa. Fokina također nije u bajnoj formi, ali za Ramosa bi trebalo biti dovoljno.

Niti slučajno sve staviti na isti listić.

Sretno ako netko isprati.

Screenshot_3.jpg.39091d86aa0a9432d44ab3c177a96599.jpg

Link to comment
Share on other sites

Osasuna - Real Sociedad Manje do 2.5 gola (1.50) bet365

Osasuna i Real Sociedad će otvoriti 32. kolo u španjolskoj La Ligi večeras na stadionu El Sadar. Sociedad je uspio odigrati remi bez golova na gostovanju kod Real Betisa sredinom tjedna i ostati šest bodova iznad njih u borbi za plasman među četiri najbolja tima i mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Baskijci će se nadati da će ostati neporaženi u trećoj uzastopnoj ligaškoj utakmici, ali to nikako neće biti lagan zadatak s obzirom na nedavnu formu Osasune. Zanimljivo je da kladionice daju kvotu od 3.30 na Osasunu, s obzirom na njihov niz od tri pobjede u posljednja četiri ligaška susreta.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

Momčad iz Pamplone tako je skočila na osmo mjesto na tabeli. Imaju samo tri boda manje od šestoplasiranog Villarreala i dva boda manje od sedmog Athletic Bilbaa, te me nikako ne bi iznenadilo vidjeti ih u europskim natjecanjima sljedeće sezone. Arrasateova momčad također će igrati finale Kupa kralja protiv Real Madrida sljedećeg vikenda, što također potvrđuje njihovu nevjerojatnu sezonu.

Real Sociedad se u posljednje vrijeme muči na gostovanjima, gdje su izgubili četiri i remizirati dvije od prethodnih šest utakmica u svim natjecanjima. U tom periodu nisu postigli više od jednog gola. Budući da Osasuna u ovaj susret ulazi nakon pobjede bez primljenog gola protiv Cadiza, te i Real Sociedad ima dosta problema na gostovanjima, vjerujem da će se nastaviti trend sa malo golova na ovoj utakmici. U posljednja četiri uzastopna susreta između ova dva tima palo je manje od 2.5 gola, a tako nešto očekujem i ovdje. Sretno!

Osasuna: Herrera; Pena, Aridane, D Garcia, Cruz; Oroz, Moncayola, Ibanez; R Garcia, Budimir, Barja

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Munoz; D Silva, Zubimendi, Merino, Mendez; Oyarzabal, Sorloth

Screenshot_7.png

(Koeficijenti 28.4. u 05:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bochum - Borussia Dortmund 2 (1.45) bet365

Bochum se suočava s velikim izazovom nakon što su osvojili samo dva boda u posljednja četiri susreta. Uz nervozu koja ih prati, momčad mora pobijediti u zadnjih pet utakmica kako bi izbjegla ispadanje drugu sezonu u Bundesligi zaredom. Thomas Letsch, koji je preuzeo klupu od Thomasa Reisa prošlog rujna, uspio je odvesti klub van zone ispadanja unatoč teškoj situaciji.

Novi trener sada mora poduzeti sve napore kako bi spriječio svoju momčad da padne u zonu ispadanja u nadolazećim tjednima. Unatoč odličnoj formi na domaćem terenu nakon njegovog dolaska, momčad se nije dobro snašla prošlog tjedna kada su izgubili od Wolsfburga sa 5-1 na svom stadionu.

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Borussia Dortmund je propustila priliku da preskoči Bayern na vrhu tabele prije dva kola nakon što je upropastila vodstvo od dva gola razlike protiv Stuttgarta i u posljednjim sekundama primila gol za izjednačenje. Međutim, istu grešku nisu smjeli ponoviti kada je momčad Thomasa Tuchela izgubila protiv Mainza prošle subote. Dortmund je u subotu navečer ugostio Frankfurta na Westfalenstadionu i snažno započeo utakmicu, te je već nakon 19 minuta Jude Bellingham doveo svoj tim u vodstvo.

Borussia ima još pet utakmica do kraja sezone i ako žele prekinuti dominaciju Bayerna u Bundesligi, moraju pobijediti svih pet utakmica. Stoga moja oklada ovdje ide na pobjedu gostiju po kvoti 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Dortmund povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Bochum: Riemann; Gamboa, Masovic, Ordets, Soares; Kunde, Losilla, Osterhage; Asano, Hofmann, Antwi-Adjei

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Sule, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Can, Brandt; Malen, Haller, Adeyemi

Screenshot_8.png

(Koeficijenti 28.4. u 06:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bochum - Dortmund, dvica. Pisao sam već o Bochumu, ekipa koja će se uveliko boriti za opstanak, ekipa koja je u direktnim susretima sa Stuttgartom i Schalkeom gubila i koja je prošlo kolo kod kuće primila 5 komada od Wolfsburga. Ekipa koja je iznenadila Union Berlin 1:1 u gostima, koja je Frankfurtu uzela bodove 1:1 u gostima, dobili su kod kuće Leipzig 1:0 te u gostima Keln 2:0. Ekipa koja može vrlo lako iznenaditi ali nadam se da to danas neće biti situacija. Borusija je prokockala veće vodstvo nad Bayernom u utakmici protiv Stuttgarta gdje su odigrali 3:3 ali imali vodstvo od 2:0 i crveni karton domaćina već nakon 45 minuta ali su kiksali golom u 97. minuti i tako ostali samo na bod više od Bayerna u ovom trenutku. Govorio sam već o Borusiji, imaju teži raspored od Bayerna te je ovo utakmica koju moraju dobiti. Ako će ovdje kiksati i gubiti titutlu protiv Bochuma, pristajem i ja da padnem.

Nakon pobjede u gostima nad Juventusom te kiksa Lazia, uveliko se slavi po Napulju. Ovo će biti utakmica gdje će se slaviti titula i očekujem veoma furiozan Napoli. Osimhen se vratio, Kvaratshelia je tu te nakon kiksa protiv Milana u ligi prvaka, izgledali su veoma dobro protiv Juventusa. Malo kontroverzi u toj utakmici ali pobjeda je najbitnija. Salernitana malo prodisala i izašla iz te crvene zone, trenutno su na 7 bodova iznad Verone zahvaljujući nizu od 8 utakmica bez poraza, dvije pobjede i šest nerješenih. Lomio je zube i Milan i Inter, dobili su Monzu 3:0 kod kuće, dobili su zadnje kolo Sassuolo 3:0 ali mislim i nadam se da ovom nizu dolazi kraj. Milan im je trebao zabiti 3, Inter 3 pa čak donekle i Torino ali imali su neku dozu sreće. Već je ove godine igrao Napoli protiv Salernitane te su upisali pobjedu od 0:2 što očekujem i u ovoj utakmici. Napoli nema drugog takmičenja, nemaju se za šta čuvati. Ukoliko Inter uzme bar bod Laziu (što se očekuje), Napoli će igrati za titulu nakon preko 30 godina, na domaćem terenu koji će biti siguran sam popunjen do posljednjeg mjesta.

Lille - Ajaccio je tip koji sam odigrao na svim listićima. Lille je ekipa koja će se boriti za Europa ligu sa Monacom, trenutno su 5 bodova iza, ili barem pokušati zadržati Koferencijsku ligu jer im za vratom puše Rennes koji im je na -3. Veliki kiks Lilla protiv već ispalog Angersa prije 3 kola gdje su izgubili 1:0 im je dodatno otežao borbu ali šta ja tu je. Dolazi im ekipa Ajaccia, ekipa koja po svemu sudeći ispada jer su čak 10 bodova od te sigurne zone i teško da mogu učiniti nešto do kraja. Lille je mnogo kvalitetnija ekipa, ambicije za Europu i vjerujem da David i kompanija mogu do pobjede. David ove sezone sa 21 golom odmah iza Mbappea koji ima 22 gola i mislim da i on očekuje gol ili dva u ovoj utakmici i direktnu borbu za najboljeg strijelca lige. Ajaccio je na pet poraza u nizu u gostima i ovdje ne vidim ništa drugo osim šestog.

Benfica je porazom u dvije utakmice od Porta i Chavesa pružila priliku Portu da dođe na 4 boda razlike i u ovih 5 kola unesu dozu zanimljivosti. Gil Vicente je na 9 bodova iznad te zone za doigravanje i 14 bodova iznad zone ispadanja tako da oni ovdje nemaju neke ambicije. Bio bi velik bod protiv Benfice ali mislim da to nije realno. Benfica ima i Bragu i Sporting do kraja tako da Gil Vicente sigurno nije ekipa protiv koje mogu dopustiti kiks. 

Ajax - PSV, ne želim ni da pišem o ovome. Ove dvije ekipe su igrale prije 5 dana kada je PSV deklasirao Ajax sa 3:0 i vrlo vjerovatno ih bacio u Europa ligu sljedeće sezone (Ajax je sam sebe izbacio glupim kiksevima). Ovo je slamka spasa za Ajax i vidim utakmicu gdje obje ekipe daju gol ali ovo mi je nekako sigurnija opcija.

Celtic u polufinalu kupa igra sa Rangersom. 32 utakmice u svim takmičenjima Celtic je davao barem gol, zadnji put to nisu uradili 11.10.2022 u utakmici protiv Leipziga u ligi prvaka. U ligi su zabili čak 103 gola na 33 utakmice te ovdje očekujem barem gol protiv Rangersa. 8 međusobnih susreta ova dva tima Celtic je postizao barem jedan pogodak. Ove dvije ekipe su se susrele na početku mjeseca gdje je Celtic pobjedio sa 3:2 tako da sumnjam da ovdje Rangers može da sačuva svoju mrežu.

Citya imam čak i po tečaju od 1.38 te nakon utakmice protiv Arsenala ova kvota je drastično pala te još uvijek pada. Pobjedili su Arsenal sa 4:1, te je sve sada u njihovim rukama. Izgledaju nezaustavljivo i moram ovo uzeti bez mnogo pametovanja.

Porto kao što sam pisao ušao je u tu borbu za titulu i moraju čekati kiks Benfike ali svoje utakmice moraju dobijati. Dolazi im ekipa Boaviste koja nema ambicije apsolutno ni za šta, 11 bodova manje od Europe, 15 bodova više od ispadanja. 10 međusobnih susreta, 9 pobjeda porta te jedna nerješena utakmica.

PSG je jedna veoma sretna ekipa jer koliko god da kiksaju, nema potrebe za brigom jer konkurenti su im katastrofalni. Lorient grozna ekipa, u nizu od 5 utakmica bez pobjede, nemaju brige za ispadanje tako da ovdje očekujem golove Mbappea koji ide na to da bude najbolji strijelac lige te mislim da bi ovo moglo veoma lako biti 5 golova PSG-a.

Bayern mrzim što sam odigrao ali jednostavno sam morao. Nakon kiksa protiv Hoffenheima 1:1, Mainz ih je dobio 3:1 i tako ih bacio na drugo mjesto sa bodom manje od Borusije. Veoma lagan raspored do kraja (osim Leipziga) i čak iako nije sve u njihovim rukama, mislim da će Borusija kiksati i to moraju iskoristiti. Dolazi im zadnja ekipa lige, Herta, ekipa koja u 14 utakmica u gostima ima 11 popraza te pobjedu i dvije nerješene utakmice. Najgora odbrana sezone koja je u 29 utakmica primila 59 golova. Bayernu gori i kakva god da je trenutna situacija, ovo moram uzeti i po ovom mizernom tečaju od 1.12.

57801707290001.png

Link to comment
Share on other sites

Posto Dortmund igra veceras, za danas predlazem jedan double, a posto Benfica igra sutra, sutra cu predloziti drugi double.

Dakle, danas

Dortmund dvojka

Bayern jedinica

Ukupna kvota 1,60

a sutra

Benfica dvojka

Porto jedinica

Ukupna kvota 1,50

Cak i ako padnete, bice vam lakse, ako znate da je neko izgubio titulu.

Ko hoce neka slobodno uzme pobedu Crvene Zvezde iz poluvremena, nad Zadrom, Aba League, kod Supersporta, kao predlog za Poslednju Sansu.

To sam podelio jer sam uvek bio gospodin na Forumu 

Link to comment
Share on other sites

LA Lakers - Memphis Grizzlies

TIP: +4,5 Grizzlies 1.90 @bet365 

6.utakmica playoff serije i druga meč lopta Lakersa za prolazak dalje. Zadnja utakmica odigrana u domu Grizzliesa bila je jednosmjerna te su Ja Morant i društvo bez većih problema smanjili vodstvo Lakersa na 3-2 u ovoj seriji. 

Lakersi su papirnati favoriti na svome parketu, ali gosti iz Memphisa su dovoljno opasni da ovdje ostvare pobjedu i ovu seriju odvuku u odlučujuću sedmu utakmicu koja će se igrati u Memphisu. Biti će ovo ponovno tvrda utakmica na malo poena jer obje momčadi igraju čvrstu obranu. Samo ludom nesrećom ovaj tip nije prošao u 4.utakmici serije gdje su Lakersi se izvukli poraza u regularnom dijelu, pa onda u produžecima slavili sa 6 razlike protiv Memphisa. Ovdje ponovno očekujem utakmicu u kojoj će se igrati do zadnjeg posjeda. Neću biti iznenanđen ako Grizzliji ostvare pobjedu večeras i za one hrabrije preporuka je pobjeda gostiju po tečaju 2.70 

Sigurnija varijanta je oklada da će Grizzliji pokriti ovaj hendikep te da ovaj susret neće izgubiti sa više od 4,5 poena. sretno tko isprati.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hej @Joker93 Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu. To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu. Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku. Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto. Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige. Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros) jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20 dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Ako u realnom kladjenju uzmete ovu jedinicu na Aalborg sto je pola Foruma odigralo u svetoj Poslednjoj Sansi, plus jedinicu na Fenerbahce, turski basket sto je predlog kolege @mester a sto sam ja hteo da uzmem kao svoj predlog, samo da nisam izgubio nerve zbog kolege @nutrija i na to dodate da ce Real Madrid postici gol na vecerasnjoj utakmici, dobicete triplu po kvoti od 1,55-1,60. Seljackiji tiket, a po ovoj kvoti, sigurno ne mozete sastaviti.    
    • Samo da podsetim da je ovaj Dortmund na kraju ove sezone imao dvadesetisedam bodova manje od Leverkusena, deset bodova manje od Stuttgarda, i devet bodova manje od nikada goreg Bayerna, i nisu bili cak ni medju prve cetiri nemacke ekipe, A kako igraju vazne i utakmice pod pritiskom mogli ste da se uverite prosle godine u ovo vreme, kada nisu bili sposobni da uzmu titulu u sred Dortmunda protiv jednog Meinza, kada je vec u 24-om minutu bilo 0:2 Dok danas budete gledali Finale Lige Prvaka, setite se da za samo mesec dana, pocinje nova sezona Conference League, trece evropske lige, namenjene gubitnicima, i da ce na temperaturi od 40 stepeni, u evropske pohode krenuti i Hajduk iz Splita. Danas ce Vinicius Junior igrati svoju poslednju utakmicu u sezoni koju ce gledati celi svet, a za samo nesto vise od mesec dana ce Livaja igrati svoju evropsku utakmicu koju ni najuza rodbina nece gledati, jer ce se radije kupati u moru. Dok danas gledate Finale Lige Prvaka, ne zaboravite da je Hajduk proslog leta izmedju 10.08 i 17.08 odigrao sve svoje evropske utakmice za ovu sezonu, koja zavrsava danas i da je postigao nula golova.
    • Dortmund - Real Madrid 2 (1.61) ili Vinicius daje gol (2.37) bet365 Borussia Dortmund se vraća na Wembley nakon što su 2012./13. godine izgubili finalnu utakmicu Lige prvaka od Bayerna. Nadaju se ispraviti taj poraz više od deset godina kasnije. Njemački tim će se suočiti s Real Madridom u najvećoj utakmici sezone u subotu navečer u Londonu. Real Madrid je rekorder s 14 osvojenih naslova Lige prvaka. Ovo je prvo finale Dortmunda od poraza 2012./13. godine protiv Bayerna na Wembleyu. Borussia je zauzela tek 5. mjesto u ovoj sezoni Bundeslige, dok je Real Madrid osvojio naslov La Lige. Ipak, momčad Edina Terzića se neusporedivo bolje pokazala u elitnom kontinentalnom natjecanju. Preskočili su PSV, Atletico Madrid i PSG na putu do finala protiv rekordera Real Madrida. Madrid ima šansu za kompletiranje još jedne senzacionalne sezone s dvostrukom krunom. Dominirali su u domaćoj ligi, osvojivši La Ligu s 10 bodova više ispred glavnog rivala Barcelone. Momčad Carla Ancelottija prenijela je dobru domaću formu i na Europu gdje su eliminirali RB Leipzig, Manchester City i Bayern Munich na putu do finala. Real Madrid ulazi u finale kao prilično veliki favorit i teško je kladiti se protiv njih u ovoj utakmici. Los Blancosi jure prema rekordnom 15. naslovu Lige prvaka. Imaju jako snažan roster predvođen igračima poput Viniciusa Juniora, bivše superzvijezde Dortmunda Judea Bellinghama i Tonija Kroosa. Los Blancosi su bili neumoljivi tijekom cijele sezone kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka. Iako je Borussia Dortmund svojim navijačima pružila bajkovite večeri u Europi ove sezone, teško je zamisliti da će opet iznenaditi protiv tako snažnog protivnika. Dortmund je primio najmanje golova od svih timova koji su prošli četvrtfinale ove sezone Lige prvaka (9), ali igrači PSG-a su barem šest puta pogodili okvir gola u polufinalnom dvoboju protiv njih. Prošlo je sedam godina otkako su se ove dvije momčadi posljednji put sastale, a tada su se borili u grupnoj fazi Lige prvaka. Real Madrid je tada ostvario pobjede i kod kuće i u gostima, postigavši po tri gola u svakoj utakmici. Ovdje očekujem pobjedu Real Madrida po kvoti 1.61 u bet365 kladionici, koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. MOGUĆE POSTAVE Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Adeyemi; Fullkrug Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Imajte na umu da je izbor za više od 2,5 gola i gol na obje strane terena pogođen u svakom od prethodna četiri međusobna susreta između Dortmunda i Real Madrida. Vinicius Junior možda nije postigao gol u uzvratnom susretu polufinala protiv Bayerna, ali je ostvario sjajnu predstavu na Bernabeuu. Brazilski krilni igrač uvijek ima tendenciju da zablista u velikim utakmicama. On dijeli vrh ljestvice strijelaca svoje momčadi u ovom izdanju Lige prvaka s pet golova. Vini Jr. je dodao još 15 u La Ligi. Vidim vrijednost u klađenju na Viniciusa Juniora da postigne gol u subotu uz kvotu od 2.37. (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use