Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Nadam se da ste ovo ispratili :D

prije 6 sati, IzudinB said:

Dortmund - Bayern 3+ i po karton na obje strane (1.61) bet365

Početak nove sezone za Borussiju Dortmund definitivno nije mogao biti uzbudljiviji! Nakon prošlosezonskog gorkog iskustva gubitka naslova u posljednjem susretu, momčad je započela sezonu s izvanrednim rezultatima. Sa šest pobjeda i tri remija, momčad je sigurno postavila visoku ljestvicu za sebe.

U nedavnom susretu u DFB Pokalu protiv Hoffenheima, Dortmund je osstvario tijesnu pobjedu od 1:0. Iako je moglo biti više golova, vratar gostiju je izrazito impresionirao, sprečavajući dodatne golove te stvarajući napetost do samog kraja utakmice.

U posljednjem bundesligaškom ogledu, Dortmund je remizirao u uzbudljivoj utakmici s Eintrachtom rezultatom 3:3. Iznimno je važno istaknuti karakter momčadi Borussije - unatoč početnom zaostatku od 0:2 za domaćina i čak 3:2 za Eintracht, uspjeli su se izdignuti i izjednačiti. Čak su imali priliku za preokret u samom završetku, no nisu imali sreće.

U prethodnim susretima, Dortmund je ostvario impresivne pobjede nad Unionom 4:2, Werderom 1:0 i Hoffenheimom 3:1, pokazujući dosljednost i snagu.

Bavarski div, Bayern München, i dalje dominira u Bundesligi, međutim, unatoč nizu bez poraza, dva nedavna remija dovela su ih na drugo mjesto, samo dva boda iza Bayer Leverkusena. Ovo je potaknulo dodatnu borbu za vodeće mjesto, čineći svaku nadolazeću utakmicu ključnom za njihovu poziciju na tablici.

Prošli tjedan, nogometaši Bayerna doživjeli su neočekivan poraz od niželigaša Saarbrückena u natjecanju za DFB Pokal. Unatoč tome što su vodili od 16. minute, domaći su uspjeli izjednačiti pri kraju prvog poluvremena, a zatim osigurali pobjedu u posljednjim trenucima produžetka.

U svojim susretima prije toga u ligi, Bayern je pokazao svoju izuzetnu snagu i moć. Pobjeda nad Darmstadtom rezultatom 8:0 posebno je impresionirala, pogotovo jer su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu nakon što je prvo poluvrijeme obilovalo grubom igrom, rezultirajući s tri crvena kartona za protivničke igrače.

Osim toga, Bayern je pobijedio Mainza 3:1, Freiburga 3:0, ali je i remizirao s Leipzigom 2:2, pokazujući da i najmoćnije momčadi nisu imune na izazove.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima Bayern je pobijedio četiri puta, uz jedan remi. Inače njihove utakmice obiluju golovima, te je u svakoj od posljednjih osam palo 3+ golova.

Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini; Özcan, Sabitzer, Brandt; Malen, Füllkrug, Reus 

Bayern: Neuer; Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies; Laimer, Goretzka; Sane, Musiala, Coman; Kane

Dortmund će u ovoj utakmici biti bez Mateua Moreya, Juliena Duranvillea i Emrea Cana. Na drugoj strani nema Toma Hulsmana, Dayota Upamecana, Leona Goretzke, Noussaira Mazraouia, Svena Ulreicha, Matthijsa de Ligta, Tareka Buchmanna, Joshua Kimmscha.

S obzirom da su povijesno međusobni dueli između ova dva tima obilovali golovima, vjerujem da ćemo nešto slično gledati i ovdje, dok vjerujem da će na utakmici oba tima dobiti barem po karton, jer je u pitanju borba za sami vrh tabele. Ukoliko Dortmund ostvari pobjedu mogao bi prestignuti Bayerna. Očekujem više od 2.5 gola i po karton za oba tima po kvoti 1.61 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 kladionica crveni karton računa kao dva žuta.

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 4.11. u 13:24 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 7 sati, IzudinB said:

Newcastle - Arsenal manje od 4 gola i 3+ kartona (1.40) bet365

Newcastle se priprema za niz teških utakmica nakon fantastične pobjede protiv Man Utd-a prošle srijede. Unatoč izostancima ključnih igrača poput Sandra Tonalija, Jacoba Murphyja, Svena Botmana i Harveya Barnesa, klub sa sjevera Engleske ostaje u dobroj poziciji i spreman je suočiti se s izazovima.

Nakon serije od dvije utakmice bez pobjede, njihova nedavna pobjeda 0:3 na Old Traffordu u Carabao Cupu pruža im potrebnu motivaciju i vjetar u leđa za nadolazeće izazove.

Eddie Howe, unatoč rotacijama i nedostatku ključnih igrača, mora održati visoku razinu kvalitete dok se suočava s nizom teških utakmica. Slijedi im niz ključnih dvoboja protiv Arsenal, Dortmunda, Chelseaja, PSG-a, Man Utd-a i Tottenhama u idućih pet do šest tjedana.

Premda se nalaze na solidnom 6. mjestu u Premier ligi, Newcastle je svjestan da je potrebno održavati konzistentnost, s obzirom na šestobodni zaostatak za prva četiri mjesta. Njihov impresivan napadački potencijal, s najboljim napadom u ligi od 26 postignutih golova, može biti ključan faktor za osiguravanje bodova.

Na domaćem terenu, na James Parku, Newcastle je pokazao konstantnost postizanja golova, a također nije primio gol u posljednje tri utakmice.

Arsenal se priprema za važnu utakmicu protiv Newcastlea nakon nedavnog poraza od West Hama u Carabao Cupu koji ih je eliminirao iz tog natjecanja. Iako je taj poraz označio kraj niza od četiri utakmice bez poraza, Arsenal se i dalje drži neporažen u Premier ligi, s impresivnih sedam pobjeda iz deset utakmica.

Iako su iskusili poraze u Carabao Cupu i Ligi prvaka, Arsenal drži drugo mjesto na ljestvici Premier lige s 24 boda, samo dva boda iza gradskog rivala Tottenhama. Mikel Arteta je donekle rotirao momčad u susretu protiv West Hama, a neki od ključnih igrača ušli su u igru tijekom drugog poluvremena.

Nakon što je Eddie Nketiah prošlog tjedna postigao hat-trick protiv Sheffielda, njegova uloga postaje još važnija, posebice s ozljedom Gabrela Jesusa.

Utakmica protiv Newcastlea mogla bi biti jedna od najtežih u narednim kolima za Arsenal. No, nakon toga slijede susreti s Burnleyem, Brentfordom, Wolvesima i Lutonom, što predstavlja prihvatljiv raspored.

Arsenal je pokazao svoju čvrstoću u obrani tijekom gostovanja, budući da su u četiri gostujuće utakmice primili gol samo u jednoj. Ta čvrsta obrana mogla bi biti ključna za ostvarivanje pozitivnog rezultata protiv Newcastlea i nastavak njihovog uspješnog niza u Premier ligi.

U protekle tri godine, od početka 2019. godine, odigrali su deset mečeva. Arsenal je slavio u osam navrata, dok je Newcastle upisao tek jednu pobjedu. U tim dvobojima nijednom se nije dogodilo da obje momčadi postignu pogodak, dok je osam puta završilo s manje golova.

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Lascelles, Dan Burn; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wilson, Gordon

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Nketiah, Martinelli

Sandro Tonali je suspendiran. Harvey Barnes, Jacob Murphy, Steven Botman i Alexander Isak su ozlijeđeni za Newcastle. Na drugoj strani su ozlijeđeni Thomas Partey, Jurrien Timber i Gabriel Jesus.

Na temelju povijesnih susreta između Newcastlea i Arsenala, očekuje se još jedan tijesan okršaj s malim brojem postignutih golova. Osam od posljednjih deset susreta između ova dva tima završilo je s manje od 2,5 gola. Newcastle je godinama imao teškoća protiv Arsenala, ostvarivši tek jednu pobjedu u prethodnih 10 susreta. Očekujem još jedan neizvestan susret, s malim brojem golova.

Oba kluba imaju velike ciljeve, što čini ovu utakmicu iznimno važnom, te vjerujem da će ući u ovu utakmicu dosta opreznije. Očekujem manje od 4 gola na utakmici uz barem tri kartona po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Tri ili više kartona je bilo u posljednjih pet susreta između ova dva tima.

Screenshot_14.png

(Koeficijenti 4.11. u 12:13 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Sve jasno kolega, i uopce te ne zajebavam, nego mi je bas erekcija i bas sam uzivao u igri, i navijao za male.  Nego, nije mi jasno zasto forsiras igru a sam si bas imao odlican post, doslovno kao da si mi citao misli kada si govorio o tome kako se nista ne zna, kako za pola ekipa ni obitelj ne zna da su na svjetskom a kamoli da ih mi znamo, a o tome u kojem klubu igraju i kako da ne govorim, kako ima 100 faktora koji utjecu, itd itd. Ne znam, meni je to tvoje za proucavanje haha. Nisam tada htio nista pisati, jer bas drzim da se treba pricekati drugo kolo i tek tada eventualno igrati i to pod uvjetom da se gleda utakmice. Ja i dalje nisam ni centa ulozio, a gledam sve, sto uzivo, u snimci, u sazecima itd, niti cu jos uloziti ista.  Ono za sto bih uvijek ruku stavio u vatru je golovi na utakmicama Japana, pa sam tako i sinoc u drustvu trubio kako ocekujem da sve prsti i prstalo je al jbg, 0-0 poluvrijeme, a onda u drugom 4 komada, i drustvo je samo sutilo ali ni to nisam igrao, iako su u mojoj glavi te ekipe ko nacrtane za golove, sinonimi za otvorenu igru i samaranje. Nisam ni to pisao, niti da treba izbjegavati sve, ali svakako je no bet za prvo kolo najbolji pik, ali mislim se sto da ja solim nekome pamet, neka ljudi igraju po svom osjecaju i gustu. Evo ako ikome ista znaci, sto se tice sutrasnjeg dana da moram nesto igrati, to bi bilo golovi na utakmici Urugvaja, ili gol Bielsinog Urugvaja, i svakako sugeriram izbjegavanje Francuza.  I polako ljudi, samo polako, cuvajte lovu, i solite drugo il trece kolo kada ce biti otpustene kocnice i kad ce se "morati", ako me razumijete. Svako dobro!
    • Mi smo doma gledali coporativno temu,i veli Dunja,nema tu golova,nicega...uzet cu x2.Pristojan koef.za simbolicnih 20 eura...
    • 100 minuta španjolske mlohave čune,100 minuta petinga bez penetracije, kao mačka oko vruće kaše... Palo apsolutno sve bitno, pobjeda prvo, drugo poluvrijeme,zbroj golova , hendikep itd. Leov najbolji savjet ovih dana je No Bet !!! Preko pola utakmica neočekivan kraj. Ali ovo danas je apsolutno nezamislivo.
    • Evo @LeonardoDrugi mozda ne znam sta je bosanski lonac( znam , al ok)  ali se znam live kladiti💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻bit ce za čevape.
    • Od Spanije smo videli sve ono sto smo i ocekivali. Posed lopte 74% ukupnih suteva 27, kornera 11, suteva u okvir gola 7, cuveni xG 2,29 dok je golman protivnika imao devet odbrana a cela ekipa neverovatnih 45 odbranbenih odbitaka. Golova nula, konacni rezultat nista-nista, sto bi rekao cuveni Jorge Sampaoli “… izasao sam sa devojkom uvece, proveli smo zajedno celo vece u restoranu, imao sam posed lopte celu noc, ali je ujutro ona otisla da se yebe sa drugim…” Tesko da postoji kladionicar koji nije pao u realnom kladjenju na ovoj utakmici, ali isto tako ne verujem da na svetu postoji kladionicar koga bi igra Spanije mogla da zabrine, ili da ce odustati od kladjenja na spance. Mene brine sto barem poslednjih deset godina, ako ne i vise, nisam video ovako disciplinovanu, kompaktnu, timsku, angazovanu, pametnu, obucenu i pripremljenu ekipu koja igra protiv nekog favorita, kao sto je ovaj Capo Verde. Bolje su odigrali u odbrani nego Juventus iz najboljih dana. Sabili se ispred gola sa deset igraca, bili sto minuta disciplinovani i timski angazovani, plus pametni, probali koliko mogli kroz jalove kontre, i na kraju uzeli bod kao kuca. Doktori.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use