Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Rukomet Liga Prvaka 

Zagreb - Szeged

Zagreb +5

Kvota 1.28

Zagreb pruža sad već možemo reći i redovito dobre partije kod kuće, a u zadnjem domaćem ogledu su remizirali sa moćnim Kielcom. Ne vidim razlog, iako su autsajderi po kvotama, zašto ova utakmica ne bi otišla na njihovu stranu. 

Screenshot_20231127_150653.jpg

Objavljeno

Hej, moji omiljeni neprijatelji iz prve lige

Namerno sam ostavio desetak minuta, da prodje, ocekujuci da ce neko od vas pozeleti da me sjebe, i uzme mi predlog ispred nosa, a to se nije desilo.

Mozda ste vi zaista zdrave osobe, koje ponekad pokazuju ljudske osobine, sto ne znaci da vam zelim sve najbolje u ovoj sezoni. 

Mozda moj predlog i ne prodje, ali mislim da bih umro da ga nisam postavio, a postavio bih ga opet, cak i ako padnem.

Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Hej, moji omiljeni neprijatelji iz prve lige

Namerno sam ostavio desetak minuta, da prodje, ocekujuci da ce neko od vas pozeleti da me sjebe, i uzme mi predlog ispred nosa, a to se nije desilo.

Mozda ste vi zaista zdrave osobe, koje ponekad pokazuju ljudske osobine, sto ne znaci da vam zelim sve najbolje u ovoj sezoni. 

Mozda moj predlog i ne prodje, ali mislim da bih umro da ga nisam postavio, a postavio bih ga opet, cak i ako padnem.

Hej @LeonardoDrugi, iako sam ozbiljno razmišljao o Zvezdi, ipak sam ja gentelmen, te sam se suzdržao i prepustio taj par tebi, jer već danima pišeš o njemu... 

Naravno dala bi se složiti kakva betbuilder kombinacija, ali u svakom slučaju tvoj predlog ide na tiket u realnom klađenju... Sretno nam bilo! 

Objavljeno

Ove sezone sam najimpresioniran i moram da ga pohvalim, a takodje i iskopiram predlog kolege iz druge lige @mester
Pratim njegovi tipova vise kola i bas postavlja pravi i anonimnije zicere, a ne public betove 

28.11 18:45 Rukomet
Vojvodina - Alkaloid 1 1.25 favbet

image.thumb.png.1e55c73e82dd281219f6881b1d4993ff.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use