Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 6 sati, noja57 said:

Neke sam malo  zakasnio al  sam ove stale "udario".

image.thumb.png.93b4b4fc535ab61ff89c24a56b53de94.png

Kolega @IzudinB gadja ove narodne . Ja nisam uspeo  na vreme da odigram  i preskocio  sam slucajno Liverpul, tako  da mi za sutra ostaje PSG . Branim tiket tako  da je cist dobitak  140 e ili 270 e. 

Hvala  kolega !!!

image.png.f4cbc763f96cb14d8c57df05631dd229.png

Objavljeno
prije 2 sati, noja57 said:

Kolega @IzudinB gadja ove narodne . Ja nisam uspeo  na vreme da odigram  i preskocio  sam slucajno Liverpul, tako  da mi za sutra ostaje PSG . Branim tiket tako  da je cist dobitak  140 e ili 270 e. 

Hvala  kolega !!!

image.png.f4cbc763f96cb14d8c57df05631dd229.png

Hvala ti kolega što si ispratio i baš mi je drago kada netko na moje prijedloge uzme novce kladionicama. Sretno nam danas. Evo i update i na mom listiću. Nadam se da neće biti iznenađenja u preostala dva para :)

Screenshot_19.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use