Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Greške pri obračunavanju parova Posljednje Šanse

Recommended Posts

Koeficijenti se znaju razlikovati. U trenutku kada sam pisao objavu prije koeficijent na X2 na supersportu (kladionica gdje je igrao pena) bio 1.35, sto je vec znatni porast u odnosu na dan ranije, a kako je kolega Kiks stavio pred samo zatvaranje prerpostavio sam je mozda porastao i tamo pa je ovih 1.28 onda ovo što govorim.

Ali eto hvala na pojašnjenju, nisam siguran kako postupiti iako pravila su jasna u takvim slučajevima.

Da se razumimo ja san falia jer san se žuria. Prijedlog sam kasno napisa i mislia san da je rok do 14:00 pa nisam ni provjerava ostale. Pogleda jesam šta su ostali igrali, ali samo ove slike nisan gleda.

https://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/21698-pravila-posljednje-%C5%A1anse-20252026/

Članak 10. Format postavljanja prognoza
Pri prijavi tipa potrebno je jasno navesti utakmicu, ukoliko nije očito natjecanje (dakle manje poznate lige), tip, koeficijent, kladionicu, te priložiti screenshot tipa iz ponude sa jasno vidljivim koeficijentom koji je napravljen najranije 30 minuta prije otključavanja teme za to kolo. Ukoliko sceenshot tipa iz ponude nije priložen, prijavljeni tip neće se priznati.

image.thumb.png.c0aaabcfc3fa51d00b59d6e7cdbfb9dc.png

ALI ovisno kako ćemo gledat pravila možemo to uvažit moj i poništit kolegin. Pisa san ja dosta puta i to 2022. godine na početku definiranja pravila kako bi svi tribali pisat. Ne u smislu da pišemo kako san ja zamislia nego da imamo svi isti standard. Po mom shvaćanju, a kako nas i piše većina ove sezone to bi bilo za minimalne uvijete:

-napisano slovima šta se igra

-screenshot odigranog para i kvote

a možda smo mi većina samo redikuli šta jedanput napišemo i drugi put screenshotamo tu okladu.

Na ovoj poveznici (https://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/10493-pitanja-i-prijedlozi-za-posljednju-%C5%A1ansu/page/3/) možete vidjeti sljedeće moje objave (ovo je stranica 3, a ja san već od stranice 1 ima prijedlog za baš ovakve situacije).

image.png.8f7bb501cdfe99bdc47b3f24c9999bb5.png

image.png.053fc228f394eadec840e2825fef98e9.png

image.png.3994d69b3cecef52da327019e8e98fa1.png

Točno ovdi sam naglašava kako screenshot bi triba bit sam screenshot odigranog para, a ne slika sa miljun mogućih oklada

image.png.103b771ff10ec98ab439ceeef6e19994.png

@IzudinB, @Goksim @LeonardoDrugi koja je vaša sugestina na pravilno postavljanje oklade u Posljednjoj Šansi?

I za kraj ću još jednom ponovit također stari post

https://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/10493-pitanja-i-prijedlozi-za-posljednju-šansu/?do=findComment&comment=111854

Hej kolege @Kiks77 i @mesrine

Nisam ni administrator, a ni vlasnik Foruma, iako ne znam zasto nisam.

Iznecu samo svoj stav.

Pocecu od one istorijske recenice kolege @Iblaz93 koji je napisao Bibliju ovog smesnog Foruma u samo jednoj reci, a koja glasi razlicitost. Jedna obicna rec, a sve je receno. 

Mi smo ovde na Forumu grupa kockara. A svaka grupa ima svoje odnose unutar grupe. U braku, porodici, sportskoj ekipi, u skoli ili na poslu postoje odnosi izmedju ljudi. Sve vise od jedne osobe je grupa, a svaka grupa unutar sebe ima odnose. Ako ne bi postojala Pravila koja uredjuju te odnose unutar braka, porodice, sportske ekipe ili unutar skole ili posla, ljudi bi jedni drugima zubima odgrizala delove tela.

U uredjenim zemljama postoje Zakoni gde ako imas kravu, a uhvate te da si subotom uvece popio malo vise, iako se sutradan ne radi, odmah ti oduzimaju kravu. A u Svajcarskoj postoji zakon da placas novcanu kaznu od nekoliko stotina svajcarskih franaka, ako imas macku ili psa, a ne omogucavas im sedmicno da se druze sa ostalim mackama ili psima. Tim zakonima uredjene zemlje salju poruku da, ako si pijan verovatno nisi u stanju da se brines o kravi, odnosno ako ne dozvoljavas svom psu da se igra sa ostalim psima, onda si budala. Najcudnije od svega je sto se ljudi toga pridrzavaju u uredjenim zemljama, dok mi kazemo da su to sve same budale.

Kolega Iblaz93 je u svojoj Bibliji napisao da smo mi grupa razlicitih ljudi, a ja cu dodati na pogresnom mestu. Kada je kolega napisao da smo svi  mi  razliciti mislio je verovatno na kladjenje, a ja mislim da nas, ovakve na jednom mestu ne bi skupio ni najveci neprijatelj. Mi ovde na jednom mestu imamo kolege koji na kladjenje gledaju kao na zabavu, i one koji na kockanje gledaju kao na rudarski posao. Imamo kolege koji kladjenju posvecuju tri minuta dnevno, i one koji posvecuju deset sati. Imamo kolege koji na takmicenje u Poslednjoj Sansi gledaju kao na obicno zezanje, i one koji igraju u zivot ili smrt. Imamo kolege koje spremaju svoje predloge deset dana unapred, i one koji biraju predloge tri sata nakon sto je prosao termin, ali tema nije zakljucana. Imamo kolege koji su u stanju da deset puta promene predlog u okviru kola jer im je stalo da najbolji predlog prodje, a imamo i kolege koji jednom postave predloge, a deset puta ne postave. Imamo kolege koji deset puta procitaju predloge svih ostalih kolega, a imamo i one koji cak ni ne pogledaju ko je sta postavio 2 cm iznad, a kamoli da predje po temi, za manje od sedam sekundi. 

i onda ce ovi sto nemaju vremena reci ovima sto ga imaju da su budale ili bolesnici, a ovi sto imaju vremena ce se ljutiti na ove sto nemaju vremena jer kako to da vreme ne traje svakome isto. 

Ljudi su stoka i tacka. Ko nije radio sa ljudima, ili medju ljudima, taj nikada to nece razumeti. Samo nije isto biti stoka u Svedskoj gde vlasniku zabranjuju da pije ako hoce da ima zivotinju, ili biti stoka na Balkanu gde krava ceo zivot provede vezana na lancu od pola metra.

U Svajcarskoj kada udjes u bordel, moras prvo da potpises da ulazis dobrovoljno i da te niko nije naterao, jer ako se desi da umres na dami najsladjom smrcu od srcanog udara, dama u bordelu mora biti zasticena, a ne da se desi da posle dodje zena klijenta koji je umro najsladjom smrcu, pa da tuzi damu i trazi odstetu.

Mi smo ljudi na pogresnom mestu, i kod nas ne mozete traziti da se primenjuju Pravila kao da smo u Svedskoj, ne mislim samo na Pravila na nasem Forumu, vec uopsteno. Hajde ti zabrani nasim seljacima da drze kravu na lancu. Hajde ti zabrani nasim taksistima da ne pljackaju strance kada dodju na more, ili hajde nateraj kolege sa Foruma da barem pregledaju za sedam sekundi ko je sta postavio iznad, pre nego sto se postavi predlog.

Ja mislim da mi imamo najbolja Pravila na svetu, ali da ih je nemoguce primenjivati iz sto razloga. A ako hocemo da ih primenjujemo kao da zivimo u Svedskoj, onda ce Poslednju Sansu igrati dva i po kolege.

A neki od tih sto razloga zasto je nemoguce primenjivati Pravila, je sto smo stoka, sto kladjenje skoro nikome nije prioritet vec zabava ili zezanje, sto smo neodgovorni, sto smo losi ljudi, sto nismo svi isti, sto se dolazak na Forum ne naplacuje, vec je dobrovoljan, sto pisanje postova nista ne donosi, osim da te proglase za budalu, a sve to se moze reci kroz onu jednu, jedinu rec, koju je kolega napisao u Bibliji, a to je razlicitost.

Evo, na primer, ti si napisao da nisi imao vremena sedam sekundi da pogledas ko je sta postavio iznad tebe, a zamisli da trazimo od tebe da budes administrator, da pregledas sve postavljene predloge, da uneses sve to u tabelu, da zamisljas sta su kolege htele da kazu svojim predlogom, gde se ni oni ne secaju sta su postavili.

I sve to besplatno, i jos da te vredjamo, ili da se ljutimo na tebe

Ja mislim da je nemoguce traziti od ljudi na Balkanu da imaju vremena kao da su na dozivotnoj robiji, da postavljaju screenshotove kao da rade u Microsoftu, da se odnose prema onima koji su drugaciji kao da su norvezani, i mislim da je nemoguce traziti od kolega da imaju ljubav prema kockanju kao sto je ima vlasnik Brightona Tony Bloom.

Mislim da je na nasem Forumu nemoguce naterati bilo koga da napise na koji Bayern misli kada napise kec kao kuca na Bayern, kao sto kolega mesrine trazi.

Ja bih najvise voleo da sam svedjanin, da sam rodjen u Svedskoj i da postavljam predloge na svedskom jeziku, odnosno mislim da bi za Balkan bolje bilo da nemci nisu izgubili rat, pa da danas postavljamo predloge na nemackom jeziku. Posto se nista od ovoga nije desilo, treba da prihvatimo svi sebe onakve kakvi smo, da svakoga dana cinimo sve da budemo bolji, da spustimo kriterijume, i da nastavimo da volimo kockanje i cuvamo Forum.

Ko dodje na Forum jednom sedmicno, i nece da odvoji sedam sekundi da vidi ko je sta postavio iznad, nece to uciniti ni nakon sto mu se ponisti predlog zbog Pravila. Sve je to zbog one jedne, jedine recenice koju je kolega Iblaz93 napisao u Bibliji, razlicitosti.

Ja mislim da se mi jos i dobro drzimo u odnosu na to kakvi smo, a isto tako mislim da bilo ko od 14.000 registrovanih clanova pokusa da bude administrator, i da od danas proba da vodi ligu, a kamoli pogadja sta su kolege htele da kazu svojim screenshotovima, da bi to trajalo jedno popodne.

I ja bih mogao da se promenim u mnogim stvarima, ali bas necu, pa eto mozes i tu videti kakvi smo mi ljudi. Ali, da je nas Forum nekakva zgrada, ja bih uvek pristao da ujutro pre svih cistim prostorije, brisem prasinu, odpusavam wc solje, i na kraju sve to ponovim uvece, nakon sto svi vi odete na spavanje.

Hteo sam zapravo da kazem da ljude necemo promeniti nikakvim Pravilima, vec da sebe moramo da prihvatimo onakvima kakvi smo, a da svako pokusa da bude bolji. Druga opcija je da preselimo Forum u Finsku i da tamo postavljamo predloge.

IMG_9498.thumb.jpeg.6ec9752bc58ad30df1847ff63da39841.jpeg

Falia si poantu totalno. Aposloutno nije važno šta sam falia i to sam odma u prvoj rečenici podebljanim slovima napisa. Tia san samo da se razjasni članak 10. Format postavljanja prognoza koji između ostalog navodi da je potrebno jasno navesti utakmicu. Šta to znači jasno navesti??? Napisati o kojoj utakmici se radi ili napisati i screenshotati o kojoj utakmici se radi ili samo screenshot. U posljednjoj temi (21. kolo 2. PŠ) je 18 ljudi od 22 stavilo jasno o kojoj utakmici se radi te je priložilo screenshot. Ostala 4 nisu navela utakmicu o kojoj se radi te su dijelomično napisali i priložili screenshot ili čak samo screenshot.

Ako se priznaje, a očigledno priznaje onda zašto bi 18 ljudi napisalo i stavljalo sliku odigranog para, ako je dovljna samo slika?

Pravila bi trebala vrijedit jednako za sve bia ti 7 sekundi ili 10 sati tjedno

• 1 month later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Hrvatska - Sjeverna Makedonija - 2/1 (8,50) bet365 U nedjelju se u Poreću igra prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Sjeverna Makedonije, kao dio priprema za Europsko prvenstvo. Očekujem jako puno isprobavanja igrača te mislim da će rezultat biti u drugom planu većinu utakmice. Samim tim, vidim valuebet u koeficijentu od 8,50 i uopće mi nerealan scenarij ne dieluje situacija gdje će Makedonija voditi na poluvremenu dok Hrvatska sa malo drugačijim i ozbiljnijim sastavom uđe u drugo i preokrene. Jasno za ovakav tip oklade treba malo sreće ali mislim da je za koeficijent od 8,50 kod bet365 za to da će Makedonija voditi na poluvremenu a Hrvatska na kraju vrijedno riskirati.  Hrvatski rukometaši u nedjelju u Poreču igraju prvu pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije, a reprezentativci Filip Glavaš i Leo Moslavac očekuju, unatoč pomlađenom sastavu, pobjedu. Prvi krug priprema za Europsko prvenstvo Hrvatska je počela s mnogo novih mladih imena pa će prijateljski susret sa Sjevernom Makedonijom biti idealna prilika da se vidi tko bi uskoro mogao naći svoje mjesto u najužem izboru Dagura Sigurdssona. Od onih koji su osvojili svjetsko srebro u siječnju ove godine, u Poreču će biti Filip Glavaš, Ivano Pavlović i Josip Šimić, ali samo dvojica od njih su sto posto zdravi i spremni za maksimalne napore. Ivano Pavlović se mjesecima bori s ozljedom i tek je prije mjesec dana počeo igrati. Drugi izbor je Berislav Antonio Tokić koji je ne tako davno debitirao u reprezentaciji, ali nema sumnje da će biti zanimljivo sve njih vidjeti, posebno dio udarnih snaga iz Sesveta i Nexea, poput: Filipa Perića, Zlatka Raužana, Mateja Svržnjaka ili recimo bratski dvojac Luka i Matko Moslavac te Petar Krupić. "Nismo u punom sastavu, ali nema tu nema lakih utakmica. Ovo su pripreme za Europsko prvenstvo", rekao je Glavaš dodavši kako je njemu i njegovim suigračima sada cilj održati reputaciju svjetskih viceprvaka. "Idemo shvatiti ovo ozbiljno. Drago nam je da smo priznati, za to smo se borili, postavili smo ljestvicu visoko i sada to treba održati", dodao je Glavaš osvrnuvši se na suparnika: "Bit će zanimljiva utakmica, oni su dugo na okupu, znaju se bolje. Mi smo u šarenom sastavu vidjet ćemo koliko ćemo u kratkom roku moći iskombinirati." I Luka Moslavac se nada da će u utakmici protiv Sjeverne Makedonije hrvatsku rukometaši dati sve od sebe: "Potrudit ćemo se svi, odraditi ovo maksimalno, pokazati se, pobijediti i na izborniku je da odluči koga će pozvati na Europsko prvenstvo. Znamo koji su to igrači, pripremit ćemo se u dva dana, odraditi najbolje moguće i nadam se da ćemo pobijediti", kazao je Moslavac. U dosadašnjih 15 međusobnih susreta, Hrvatska je slavila 12 puta, a tri pobjede ima Sjeverna Makedonija. Posljednja je bila prije 21 godine u Skopju, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izvor: Sportnet.hr
    • Da se malo odmaknemo od mainstream sportova, evo jedan prijedlog za nedjeljni ženski slalom u austrijskom Semmeringu... Duel: (ovaj konkretni duel je izvučen s Pinnaclea) Anna SWENN LARSSON i Katharina TRUPPE su podjednako kvalitetne slalomašice, te je u dosadašnja četiri slaloma jedna drugu nadmašila po dva puta (na zadnjem slalomu u Courchevelu uspješnija je bila Austrijanka TRUPPE). Tako da s te strane već možemo reći da koeficijent 2.19 na domaću skijašicu ima value. No, još veći value vidim u tome što je na današnjem izvlačenju Truppe imala sreće i izvukla najbolji startni broj druge jakosne skupine ( broj 8 ) dok će Larsson startati četrnaesta što nije zanemariva prednost. Dakle, moj prijedlog je igrati na Truppe po 2.19 (manje koeficijente na slalomu gotovo nikad ni ne igram jer je prevelik rizik od izlijetanja).  
    • Moj listić za danas.. Za Zvezdu se slažem mogu izgubiti jedini ako je namješteno jer u EL su u užasnoj formi zadnjih par kola i sad da dožive poraz doma od Slovenaca bilo bi kritično pred ulazak u 2026 di u prvih 9dana imaju 3 meča u EL. Olmissum sam vidio da kvota pala sa 1.70 na 1.32 upravo, ja je ulovio na 1.5, ne pratim mali nogomet jedini znam da se igra vjerojatno 2x20min, tako da nemam pojma zašto sam ovo odigrao 😄 ali u nedostatku ponude nešto se mora pratiti.. Sretno svima 💰
    • Sretno su dobili. Očekivao sam da će se itekako namučiti... Pitanje bi li do 3 boda dada nije bilo Cherkija i da mu onaj udarac nije završio u mreži...
    • city podivljao drugo poluvreme. a kako su performovali protiv leverkusena, majku im yebem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use