Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

17.2 | FUDBAL | Verona - Juventus | Juventus će pobijediti ili će voditi na poluvremenu (1.45) Mozzart

Juventus nije pobijedio već 3 utakmice u domaćem prvenstvu i trebalo da se ovdje prekine taj niz bez pobjeda. 

image.png.18a6223e36d779ad182e026d75333ce8.png

Objavljeno

17.2 | NOGOMET | Leicester - Middlesbrough zbir golova 1.5+ (1.21) Premier

Leicester igra odlican fudbal ove sezone, trenutno se nalaze u top formi, igraju na svom terenu i stoga vjerujem da su dosta blizi pobjedi nego sto je to njihov današnji protivnik. Koji nije zabilježio pobjedu više od mjesec dana. Obje ekipe igraju efikasne mečeve, stoga i na ovom meču od njih očekujem bar 2 gola, pogotovo od Lisica.

IMG_20240216_233109.thumb.jpg.ec7710f00d93d4588338ea6813c1a251.jpg

Objavljeno

Da ne bi dosli u situaciju da se kolegi @Guts1950 predlog ne prizna jer je nepotpun, tu sam ja da cinim dobra dela. Kolega ima ozbiljan i opravdan razlog sto je postavio nepotpun predlog, a to je alkoholizam, pa cu ja dopuniti njegov predlog

Serie A, 18.02. 20.45

Monza vs Milan, BetBuilder, dupla sansa X2 i over 4 kornera, po kvoti od 1,21 kod Bet365 

Objavljeno
prije 6 minute, LeonardoDrugi said:

Da ne bi dosli u situaciju da se kolegi @Guts1950 predlog ne prizna jer je nepotpun, tu sam ja da cinim dobra dela. Kolega ima ozbiljan i opravdan razlog sto je postavio nepotpun predlog, a to je alkoholizam, pa cu ja dopuniti njegov predlog

Serie A, 18.02. 20.45

Monza vs Milan, BetBuilder, dupla sansa X2 i over 4 kornera, po kvoti od 1,21 kod bet365 

Molio bih cijenjenu administraciju da uvale emotikom srca jer nijedan ne opravdava ovu zahvalnost za koji sam se ekstra potrudia da ne falin slovo @Goksim @IzudinB

Objavljeno
prije 58 minute, Guts1950 said:

Monza - Milan imate sliku pijan san za stavit sta san igra i fi dan igra i koja je kbota. Neka @mesrine vodi dramu da mi oduzmu bodove

IMG_20240217_140412.thumb.jpg.be1a27650b154a0cdf238d1de3caeeed.jpg

Hahahah amigo nikada za ovakve slucajeve ne bih vodio "dramu", cak naprotiv, priznao bih ti kao dobitno i u slucaju pada. Posten i iskren pristup, bez petljanja i tandrljanja o nekoj kao sreci svima itd, tako da nadam se da ces pasti kao i svi koji su ispred mene, ali znaj da sto se mene tice vec sam ti upisao prijedlog kao dobitan. I uzdravlje, samo pij i veseli se :D

a uskoro cu i ja piti kad mi @LeonardoDrugi isporuci gajbu pive jer moji ce crnci osvojiti premiership

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use