Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Ne znam  zasto  je anatemisana ova grupa  i  zasto  se "strucnjak za sistem 5/7" bas na njih  naljutio? Al  da se vratimo  kosarci:

- Efes je svoju poslednju  sansu   za playoff prokockao u  duelu  sa Lyon. Olympiacos   u naletu.

_Zalgiris solidan kod kuce a Virtus ocajan u  gostima ( 5 poraza u  nizu)

- Maccabi  se vec odomacio u Beogradu i  steta sto nema publike

- Ovo  je onaj mec za Partizan ili - ili !!!

image.png.ad4836b5dc01443cdece009b0967b34b.png

Objavljeno

Hej @noja57

Evo dva izgledna prijedloga samo za tebe. Radi se o challenger turniru u Zadru... 

Pobjednici ova dva meča u sljedećem krugu igraju međusobno... U Prižmičevu pobjedu sam gotovo pa uvjeren. To je mladi hrvatski tenisač gladan i željan pobjeda, te mislim da će odraditi posao bez većih problema i onda čekati pobjedu Thiema, kako bi se obračunao s nekad trećim igračem svijeta. 

Screenshot_20240319_215026.jpg

Objavljeno

Evo listić od danas, pošto je kolega @LeonardoDrugi prozvao mene i još par kolega s foruma.. Pa ako se pitate zašto sad stavljam a nisam stavio prije meča analize i šta igram, ja ću vam odgovoriti zato što nemam vremena ?... 

Partizan sam igrao i u PŠ i njima je ovo bilo biti ili ne biti, a drugi par sam se dvoumio između Efesa i Žalgirisa i čekao sam live da vidim koga ću odigrati i izbor je pao na Efesa, makar je na kraju i Žalgiris prošao poslje preokreta u 2.pol..

Screenshot_20240319_230621.jpg

Objavljeno
prije 11 sati, josip123 said:

Evo listić od danas, pošto je kolega @LeonardoDrugi prozvao mene i još par kolega s foruma.. Pa ako se pitate zašto sad stavljam a nisam stavio prije meča analize i šta igram, ja ću vam odgovoriti zato što nemam vremena ?... 

Partizan sam igrao i u PŠ i njima je ovo bilo biti ili ne biti, a drugi par sam se dvoumio između Efesa i Žalgirisa i čekao sam live da vidim koga ću odigrati i izbor je pao na Efesa, makar je na kraju i Žalgiris prošao poslje preokreta u 2.pol..

Screenshot_20240319_230621.jpg

Za razliku  od svega ostaloga lepo  je videti ovakav listic  na forumu. Evo  i  od mene malo  a nadam se da ce i kolega @Iblaz93 danas "pozeleneti"

image.png.9c2dc49d4f2dd04cfa313b8fc2180206.png

Objavljeno
prije 17 sati, Iblaz93 said:

Hej @noja57

Evo dva izgledna prijedloga samo za tebe. Radi se o challenger turniru u Zadru... 

Pobjednici ova dva meča u sljedećem krugu igraju međusobno... U Prižmičevu pobjedu sam gotovo pa uvjeren. To je mladi hrvatski tenisač gladan i željan pobjeda, te mislim da će odraditi posao bez većih problema i onda čekati pobjedu Thiema, kako bi se obračunao s nekad trećim igračem svijeta. 

Screenshot_20240319_215026.jpg

Ajd da se probamo  izvaditi:

image.png.422f6d1958bc128b472dfc07bd70185a.png

Objavljeno
prije 3 minute, noja57 said:

Ajd da se probamo  izvaditi:

image.png.422f6d1958bc128b472dfc07bd70185a.png

Jbga, i to je jedan od razloga zasto ne volim javno objaviti šta i kako igram, jer jednostavno imam dojam čim nešto objavim da sam fulao?

Objavljeno
prije 6 minute, Iblaz93 said:

Jbga, i to je jedan od razloga zasto ne volim javno objaviti šta i kako igram, jer jednostavno imam dojam čim nešto objavim da sam fulao?

Ma opusteno. Ja onda ne bi trebalo ni da postavim nijedan listic koliko fulam;

Objavljeno
prije 21 minute, noja57 said:

Ma opusteno. Ja onda ne bi trebalo ni da postavim nijedan listic koliko fulam;

Gledao sam Prižmića, a evo upravo se bliži i kraj Thiema.... 

Takav pristup i takav mentalitet nemaju ni crnci iz Crvena Zvezde... Majko sveta... ponešto amaterski igram tenis, nadam se da su ova dvojica su sinoć bila u noćnom životu, inače im sve ostale izgovore ne priznajem... 

Objavljeno
prije 2 minute, Iblaz93 said:

Gledao sam Prižmića, a evo upravo se bliži i kraj Thiema.... 

Takav pristup i takav mentalitet nemaju ni crnci iz Crvena Zvezde... Majko sveta... ponešto amaterski igram tenis, nadam se da su ova dvojica su sinoć bila u noćnom životu, inače im sve ostale izgovore ne priznajem... 

Evo i Andreeva prvi set 0:6

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use