Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Jedan mi je uzeo Pao najveći hendikep, drugi Aalborg, čak i Šibenik pa idem i ja kao treći sa hendikepom na Pao. To mi je ionako udarni par vikenda, imam ga u oba ova hendikepa i obje kladionice koje su ovdje postavljene.

Euroliga: Panathinaikos (+7,5) - Fenerbahce 1, 1.28 marathonbet

Panathinaikos ne gubi sa više od 7 razlike, uključujući produžetke. Počinje za 5 minuta.

1658668142_Screenshot2024-05-24at17-50-43BetsonPanathinaikosvsFenerbahceintheSemiFinalBerlinFinalFourMenEuroLeagueClubs.InternationalBasketball24May2024.png.0eb3bd7966353ae46f94d432524cc260.png

Objavljeno

Kad svi igrate Euroleague, e bogme i ja ću... Ili što bi babe rekle "kud svi turci, tud i mali Mujo..." 

Finale Eurolaegue 

Real Madrid - Panathinaikos

+12.5 Panatha

Kvota 1.26

Screenshot_20240525_084940.jpg

Objavljeno
prije 32 minute, Iblaz93 said:

Kad svi igrate Euroleague, e bogme i ja ću... Ili što bi babe rekle "kud svi turci, tud i mali Mujo..." 

Finale Eurolaegue 

Real Madrid - Panathinaikos

+12.5 Panatha

Kvota 1.26

Screenshot_20240525_084940.jpg

Od sest predloga iz prve lige, cetiri su na Panathinaikos, a niko nije ni pomislio da igra na Real, najbolji roster u istoriji evropske kosarke.

Objavljeno

Meni je samo žao što nisam natrpao i pobjedu Panathinaikosa jučer. Prepao sam se final foura i jedne utakmice, a realno je bilo po onim tečajevima uzimati Grke. U 1/4 finalima se sve vidjelo. Bilo bi jače da je Maccabi sa zdravim Baldwinom bio ovdje umjesto Fenera, ali što ćeš, takvi su parovi bili nakon regularne sezone. A i da one budale u vanjskoj liniji Monaca imaju mozga bili bi ovdje.  Tri puta odu na nekih 10 razlike i svaki put se krenu napucavati i u sekundi vrate ove u utakmicu, a na kraju im još Calathes zabije tricu za pobjedu, a prije toga nije mogao ništa pogoditi. Mislim da je imao zadnje dvije trice pogođene, a prije toga ništa, a uzimao je dosta u toj utakmici.

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use