Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kako ja tebi samo falim, priznaj 😉... 
    • Tacno tako. Za regionalne prilike, na papiru imaju timcinu, za period kvalifikacionih evropskih utakmica u osmom mesecu na 40 stepeni u hladu, na papiru bi morali da prolaze ovakve utakmice. Ali ako gledamo kakvu neznalicu imaju na klupi, plus kakvi su im realni dometi, cak i da se uguraju u grupnu fazu Lige Prvaka, onda je pitanje da li im se uopste isplati da igraju sa Liverpoolom, Arsenalom, Bayernom, Barcellonom ili Psg-om. U svakom slucaju kladionice im veruju kada je u pitanju jedinica, ali nisu bas najsigurniji kada je u pitanju prolaz dalje. Nego reci ti nama, kako to da ti tako dobro stojis sa teorijom, a u praksi si medju najgorima u drugoligaskom blatu.  
    • @LeonardoDrugi Zvezdin najveći problemi je trener! Ako prođu može samo bit na kvalitetu koju nije da baš nemaju ali Stanković je u rangu sa Gatusom, Pirlom i Shevcenkom šta se tiče trenerskog posla.
    • A kada biste mogli samo da zamislite koliko me tek privlaci prolaz dalje ekipe Celje po kvoti pd 1,57 vi ne biste mogli da verujete. To mi stoji u glavi barem dvadesetak dana, ali sta to vredi kada ne smem sa tim cak ni na narodnom tiketu, a ne bih smeo to da igram cak i da kladionice ponude neki bonus ili promociju. Zaboravite slobodno ovaj post, ali neka ipak ostane zapisano da bih podrzao Celje da se ne bojim ovoliko.  
    • Crvena Zvezda vs Hapoel, deset danasnjih scenarija Ja stvarno mislim, i tu se uopste ne zayebavam da u Srbiji i Bosni zive zaista najgori ljudi na svetu, a da odmah za njima dolazi i Hrvatska sa svojim gradjanima. I mislim da zasto je tako, postoje stotine istorijskih, genetskih, kulturoloskih, drustvenih i ko zna jos kakvih razloga. Iz tih razloga ja bih mogao da zamislim barem deset scenarija na danasnjoj utakmici izmedju Crvene Zvezde i Hapoela. Kao prvo, da su srbi skandinavci, odnosno svedjani ili norvezani, ja bih mogao da zamislim da Zvezda danas demolira Hapoel iz poluvremena sa, na primer 4:0 ili 5:1. Znaci, kada bi srpski gradjani imali skandinavski, a ne balkanski mentalitet, ja bih ocekivao da Zvezda u mec udje ponizno, a ne bahato i da demoliraju istaelce jer imaju bolji tim na papiru, imaju dobar domaci teren i imaju relativno povoljan rezultat iz prvog meca. Dakle, da danas igra Bodo/Glimt ili jos bolje belgijski Royal Union sa Hapoelom umesto Zvezde, ja bih danas preporucio jedinicu, golove, da ce Bodo/Glimt ili Royal Union imati vise suteva, vise kornera, veci posed i da ce prvi postici gol na utakmici. Ali, na zalost, danas sa Hapoelom ne igraju Bodo/Glimt ili Royal Union vec organizovana kriminalna banda. Zvezda je na prvoj utakmici koja se igrala na neutralnom terenu u Madjarskoj, imala sve sto je potrebno za dobar rezultat i lagani prolaz dalje. Kao prvo, svako bi pozeleo da gostujete na neutralnom terenu, i to gde je potrebno tek nekoliko sati da stignete i to autobusom, a ne avionom. Kao drugo, protivnik je idealan za kvalifikacije jer su mogli i gore da prodju. Kao trece, igrali su na neutralnom terenu, a imali su tri puta vise svojih navijaca. Kao cetvrto, dve trecine utakmice su imali igraca vise, i opet su izgubili, plus nista nisu pokazali, plus su odigrali kao qurci, plus su primili i drugi gol sa igracem vise, koji je ponisten. Znaci, ja potpuno mogu da zamislim 4:0 ili 5:1 za domacina, mogu da zamislim 1:0 i poradjanje do kraja utakmice, mogu da zamislim i 0:1 nakon prvog poluvremena… mogu da zamislim o da nakon 0:1 u prvom poluvremenu, itakmica zavrsi sa 1:3 za goste… jednostavno sve mogu da zamislim.  Takva je Zvezda, takva je Srbija, takvi su srpski gradjani. Zvezda je razmontirala Stuttgarda u Beogradu, dobili su Kloppovog Liverpoola golcinama sa sto metara, poveli su protiv gradjana u sred Manchestera, ali su i sto puta do sada kada je trebalo, uvek pokazivali svoj seljacki mentalitet. Kosarkaskoj Zvezdi je trebala jedna pobeda nad Valencijom i to kada je Zvezda najbolje izgledala, i to u sred Beograda da na kraju regularnog dela Euroleague budu medju cetiri najbolje ekipe i uopste ne ucestvuju u pocetnom doigravanju, pa su se na kraju raspali kao Chelsea. Znaci, vi jednostavno ne znate sta veceras da radite se Zvezdom, a to bi mogla da bude jedina utakmica sa kojom bi mogli da sebi promenimo zivot na bolje kroz kockanje. Zato mi je i zao sto ne volim velike kvote pa da probam da odigram da Zvezda ne prolazi dalje, kao sto mi je zao sto srbi nisu skandinavci pa da odigramo ovi jedinicu kao kuca uz prethodnu rasprodaju imovine. Ne treba zaboraviti i da je trener Zvezde idealna prilika za ljubitelje visokih kvota. Neznalica, bahat, bezobrazan, prepotentan i uz to sa najgorom osobinom koju jedan trener moze da ima; razmislja kao bivsi igrac, a ne kao (moderan) trener. Tri puta je vec pokusavao sa Zvezdom da udje u grupnu fazu Lige Prvaka, i nijednom nije uspeo, plus je sva tri puta imao bolje rostere od krseva od kojih je ispadao, ali eto Zvezda ga je pozvala i cetvrti put.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use