Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Kladionice u Posljednjoj Šansi 2024/2025  

28 glasova

1. 1. Koji pristup po pitanju dozvoljenih kladionica u Posljednjoj Šansi 2024/2025 najviše preferirate?

• Sve kladionice su dozvoljene
    • Dozvoljene su samo kladionice koje su navedene u pravilima, a koje bi do petog kola u novoj anketi zajedno definirali glasanjem
    • Dozvoljene su sve kladionice koje nisu na crnoj listi koju bi naveli u pravilima. Crnu listu kladionica bi zajedno definirali anketom do kraja petog kola.

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 23.09.2024 at 00:45

Recommended Posts

Objavljeno

21.09. Hockey x2 Tayfun Ussuriysk J – Dinamo M.J 1,21 mozzart

Ruska MHL hokejaska liga i susret izmedju u20 momcadi Tayfun i Dinama Moskve gdje je gost daleko kvalitetnija momcad i u boljoj formi.

1936686818_Screenshot2024-09-20at18_45_02.png.ae791504ad78a3b865f4d4bb4656ba61.png

Objavljeno

21.09.2024.g. NCAAF

21:30h Memphis-Navy    1    1,26    bet365

Memphis je po svemu viđenom od početka sezone kvalitetnija i bolja ekipa.Bolji QB i općenito napad,dosta idu na passs igru ali i u run igri su dobri,obrana solidna. Mišljenja sam da mogu i da bi trebali dobiti Navy i otići na omjer 4-0 .Sretno :)

1645736941_kolo3.png.125b60ecbdce4d26fd81eb39d4cac44c.png

Objavljeno

Hej @IzudinB

Na naslovnoci drugog kola druge, amaterske si napisao:

” ... S obzirom da su kolege Darko56 i vjekos u proslom kolu postavili parove koji nisu bili u ponudi od petka do ponedeljka, njihove parove iz prvog kola smatracemo Void. Obojica imaju pravo postaviti dva para i ovom kolu...”

Ovaj @darko56 je postavio dva para i pogodio, a na tabeli druge, amaterske ima samo jedan pogodak.

Kada budes imao vremena, odgovori mi ko ce jednoga dana da mi plati lecenje u bolnici, jer cim udjem u Topic druge lige da napisem nesto odmah mi pozli.

Objavljeno
prije 44 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

Na naslovnoci drugog kola druge, amaterske si napisao:

” ... S obzirom da su kolege Darko56 i vjekos u proslom kolu postavili parove koji nisu bili u ponudi od petka do ponedeljka, njihove parove iz prvog kola smatracemo Void. Obojica imaju pravo postaviti dva para i ovom kolu...”

Ovaj @darko56 je postavio dva para i pogodio, a na tabeli druge, amaterske ima samo jedan pogodak.

Kada budes imao vremena, odgovori mi ko ce jednoga dana da mi plati lecenje u bolnici, jer cim udjem u Topic druge lige da napisem nesto odmah mi pozli.

Hvala ti što si javio i učio grešku. Ispravljeno je. A liječenje nek plaća država ili se drži prve lige jer tamo igraš, ali opet ne znam, možda vježbaš pisanje u drugoj ligi, jer ćeš vjerojatno sljedeće sezone da nam se pridružiš :D

Objavljeno
prije 16 minute, mesrine said:

Doslovno kopiram kolegu, jer sam u nikakvom stanju i strci i zbrci

Ne zamjerite ovaj put, molim lijepo

Screenshot_20240921_143838_Chrome.jpg

Odlican izbor. Uvek je odlican izbor kada nemas vremena, da prepises od onoga za koga procenis da je najbolji medju nama. Gledajuci kako pogadjas poslednjih deset sezona u Poslednjoj Sansi, ovo je jedini nacin da se izvuces iz zivog blata, zvanog druga, amaterska.

Objavljeno

Subota 17:00h | LASK Linz vs Grazer Ak 1x (1.2) Supersport

Lask užasno krenuo u sezonu, imaju odličnu ekipu za sam vrh austrijske lige, po meni čista jedinica al bit će dovoljno i 1x.

Screenshot_20240921_152950_Chrome.jpg

Objavljeno

22.09./Engleska Premier Liga/SuperSport/

Brighton vs Nottingham Forest 1x 1,20

Brighton bolja momčad već godinama u toj nekoj sredini premiershipa, dok Nottingham pokušava da izbori ostanak i s time su zadovoljni. 

Screenshot_2024-09-21-22-22-15-648_com.android.chrome-edit.jpg

Objavljeno

Bome, teško je ovo...ajmo treća sreća. 

22.9. 16:30 Man City - Arsenal više od 1,5 golova BET365 koef 1,33

Napadačke ekipe, ne vidim kako bi ovo moglo proći sa malo golova, pogotovo poslije citijeve nule u srijedu.

image.png.b2fe4ccbcbe11af970a2760110842761.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use