Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

srijeda 6.4.2011. (listić dana)

vedry99

Recommended Posts

WTA Szavay - Kuznetsova tip 1 1.85 pocetak 15:45

Iako Kuznetsova ima 4-0 u međusobnom omjeru, sva 4 meča su odigrana na hardu, a čak 2 je Szavay predala, ali ono što je bitno je da je zemlja najdraža podloga za Szavay, prošlu sezonu na zemlji je završila sa 10-0! osvojivši Budapest i Prague u 7. mjesecu, a jučer je samljela Larsson sa 6-1 6-1 dok se Kuznetsova mučila sa 164. igračicom svijeta Monom Barthel i jedva je dobila u 3 seta. Meni dosta da probam... P.s. super sport ovo ima kao bonus tip po tečaju 2, neće taj tečaj izdržati do početka meča...

Samo kratko...

Na online klad. je i dalje granica na hendikep na Cibonu 11,5 i to bi IMO trebalo odigrati... Naše klad. su blokirali tu granicu i stavili 13,5. Koef. je dakle i dalje 1,85 da će Cibona dobiti sa 12 ili više poena razlike. Iako su miljama daleko od Cedevite i Zagreba, isto toliko je i Zabok po kvaliteti udaljen od Cibone i vjerujem da će nakon 3 poraza Cibona upisati uvjerljivu pobjedu sa preko 20 poena razlike...

Unibet daje 1,75 da će Shakhtar imati 3 ili više korknera na utakmici. Ako znamo da imaju veći prosjek kornera po utakmici od Barcelone (oko 6) i ako znamo da im se igra bazira na ubacivanjima i igranjima po krilima, jasno je da bi trebali izboriti koji korner... Tu je i Srna, potencijalni prekršaji koji će sigurno biti ubacivanja u zoni 30m i sl...

IMO preniska granica...

I po meni odličan koef. Chelsea - Man.Utd. više žutih. bwin daje 1,40 za više od 3,5 žutih što mi se čini kao jako izgledno, dok je koef. da će biti više od 4,5 žutih oko 1,90... Izuzento bitna utakmica za obje ekipe, gledao sam Chelsea u provestvu zadnju utakmicu, nisu baš oličenje fair playa, a sa ovakvim rivalima u ovakvoj utakmici teško da će sve biti korektno... Naravno da je za suca utakmica delegiran jedan od mojih omiljenih sudaca...  ;)

Btw. bilo bi lijepo kada bi i drugi podijelili svoja razmišljanja...

20:45 Barcelona(h0:2)-Shakhtar  tip X2  @1,45  SuperSport

Barcelona večeras naravno ide po pobjedu, međutim siguran sam da neće bezglavo jurišati po gol(ove). Ipak je to tek prva utakmica, a Barcelona ne smije i neće podcijeniti Šahtar koji je izuzetno opasan. Ako ga podcijeni, još bolje, onda Šahtar može i zabiti gol, a to znači da bi morao primiti 4 da bi moj tip pao. Ipak je večerašnjih 90 minuta samo prvi dio četvrtfinala i mislim da bi Barcelonu zadovoljila bilo kakva pobjeda, a ako se nađu u vodstvu od 2 razlike da će ipak misliti malo i na svoj gol, jer velika je stvar sačuvati kod kuće svoju mrežu netaknutu, a takva pobjeda bi im osigurala dovoljno miran uzvrat u Ukrajini.

Ovako su završavali njihovi prošli susreti:

28/08/2009 Superkup Barcelona vs. Šahtar 0:0

1:0 (Prod.)

09/12/2008 Liga prvaka, Skupina C Barcelona vs. Šahtar 2:3

01/10/2008 Liga prvaka, Skupina C Šahtar vs. Barcelona 1:2

07/12/2004 Liga prvaka, Skupina F Šahtar vs. Barcelona 2:0

29/09/2004 Liga prvaka, Skupina F Barcelona vs. Šahtar 3:0

Vidimo da Šahtar nikad nije bio baš lak zalogaj za Španjolce pa očekujem da neće biti ni večeras.

Samo kratko...

Na online klad. je i dalje granica na hendikep na Cibonu 11,5 i to bi IMO trebalo odigrati... Naše klad. su blokirali tu granicu i stavili 13,5. Koef. je dakle i dalje 1,85 da će Cibona dobiti sa 12 ili više poena razlike. Iako su miljama daleko od Cedevite i Zagreba, isto toliko je i Zabok po kvaliteti udaljen od Cibone i vjerujem da će nakon 3 poraza Cibona upisati uvjerljivu pobjedu sa preko 20 poena razlike...

Unibet daje 1,75 da će Shakhtar imati 3 ili više korknera na utakmici. Ako znamo da imaju veći prosjek kornera po utakmici od Barcelone (oko 6) i ako znamo da im se igra bazira na ubacivanjima i igranjima po krilima, jasno je da bi trebali izboriti koji korner... Tu je i Srna, potencijalni prekršaji koji će sigurno biti ubacivanja u zoni 30m i sl...

IMO preniska granica...

I po meni odličan koef. Chelsea - Man.Utd. više žutih. bwin daje 1,40 za više od 3,5 žutih što mi se čini kao jako izgledno, dok je koef. da će biti više od 4,5 žutih oko 1,90... Izuzento bitna utakmica za obje ekipe, gledao sam Chelsea u provestvu zadnju utakmicu, nisu baš oličenje fair playa, a sa ovakvim rivalima u ovakvoj utakmici teško da će sve biti korektno... Naravno da je za suca utakmica delegiran jedan od mojih omiljenih sudaca...  ;)

Btw. bilo bi lijepo kada bi i drugi podijelili svoja razmišljanja...

Još kad bi i drugi nešto napisali, možda bi i ja tada više pisao... :-\

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use