Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Primera

PT2.jpg22.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

PT4.jpg44.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

PT5.jpg55.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

PT6.jpg66.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Neka negde ostane zapisan ovaj masakr i fijasko iz prve, elitne. 

Sedam promasaja iz devet predloga. Jedina dva pogodka su ona koja su prepisana iz drugoligaskog blata. 

8BBB9678-A1CD-452C-A235-C00230DD4917.jpeg.e842273e39dab48dc48d269ca665849f.jpeg

A tebi kolega @IzudinB svaka cast. Na kraju sezone ces ispasti u trecu ligu, ali ces uvek ostati gospodin sa gospodskim manirima.

Hvala ti sto si priznao predlog kolegi @fic i time pokazao da su kockari najzdravija bica na planeti.

Objavljeno

@mesrine Pa iskreno, sumnjam da ce utakmica uopste biti odigrana jer je teren katastrofalan. Kao sto sam par puta vec rekao, Zrinjski je po meni najkvalitetnija ekipa u ligi i đaba sve ako je neko kvalitetniji. To se vidjelo u utakmici Borca i Sarajeva, Borca i Veleza i gdje bez obzira na pokusaje, đaba. 

Ja lično, igrao sam na Zrinjski jer mislim da sve na stranu, mnogo su kvalitetniji.

IMG_4856.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use