Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 28. kolo Posljednje Šanse za period od 17.12. do 19.12.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Screenshot_32.jpg

Objavljeno

Pikado, PDC
utorak

Doets - van Leuven 1
1.20 - PSK

Idemo dalje po pikadu.
Opet na nizozemca (doduše ne istog), ali ovaj put protiv suradnjaka ili sunarodnjakinje ne znam kako bi to nazvao s obzirom da se radi o transrodnoj osobi.
Žene ne žele igrat protiv nje/njega i eto nje/njega u muškoj konkurenciji.
Podrška publike će vjerojatno bit na njenoj/njegovoj strani, ali to ne bi trebalo predstavljat problem Kevinu Doetsu da rutinski to riješi, ipak mislim da je razlika u kvaliteti dovoljno velika.

image.png.ee6cf3e78095f63bde0f05e4a7b84c42.png

Objavljeno

Svi moji neprijatelji iz prve lige su vec postavili svoje predloge, pa postavljam jos jedan predlog, neka stoji za sada. Ostajem i dalje kod svog predloga a to je pobeda Olympiacosa iz poluvremena, a neka stoji i drugi moj izbor za svaki slucaj, a to je ekstremni klizni handicap od 12,5 na Fenerbahce u gostima kod Barcellone po kvoti od 1,20 kod Bet365

IMG_7218.thumb.jpeg.dd58bc95fa8a44d4671b83658b139e1a.jpeg

Objavljeno

Hej @Fitoz

Ako neces koristiti privilegiju iz Clana 27 po kome imas prava tri puta u sezoni da iskoristis kvotu ispod minimalne od 1,20 mogu li ja da koristim to pravilo, ili da mi ga prodas, pa da sebi postavim kao svoj izbor u svetoj Poslednjoj Sansi, ovu jedinicu kao kuca na Olympiacos protiv Virtusa po kvoti od 1,15?

Objavljeno
prije 51 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @Fitoz

Ako neces koristiti privilegiju iz Clana 27 po kome imas prava tri puta u sezoni da iskoristis kvotu ispod minimalne od 1,20 mogu li ja da koristim to pravilo, ili da mi ga prodas, pa da sebi postavim kao svoj izbor u svetoj Poslednjoj Sansi, ovu jedinicu kao kuca na Olympiacos protiv Virtusa po kvoti od 1,15?

@LeonardoDrugi, doci ce vrijeme i za tu priveliguju, jos je ponuda takva da se moze koliko-toliko izabrati minimalni tecaj od 1.20 koliko je uslov za postavljanje tipa u PS. Pozdrav

• IzudinB changed the title to 28. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 17.12. - 19.12. (Uto-Čet)
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use