Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Inace nemam običaj 5-6 dana unaprijed otvarati temu, međutim s obzirom da sam našao jedan valuebet, eto da to podijelim  ;)

Ovaj vikend najbolji skijaši svijeta nastupati će u Wengenu, na možda i najdražoj stazi našreg Ivice Kostelića koji iza sebe ima vrlo dobra dva tjedna u kojima je skupio dosta bodova, te zasjeo na drugo mjesto u ukupnom poretku, gdje zaostaje 235 bodova za Hirscherom, međutim hrischer vozi isključivo slalom i veleslalom, tako da je ta razlika dostižna.

Zadnja dva slaloma Ivica je odvozio solidne vožnje. U Zagrebu je bio treceplasirani, i iako su svi očekivali pobjedu, i to je dobar rezultat. Da je druga vožnja bila normalnije postavljena, vjerujem da bi i rezultat bio bolji.

U Adelbodenu je Ivica završio drugi, te uzeo velikih 80 bodova. Prvi je bio Hirscher koji je u nevjerojatnoj formi i prometnuo se, uz Kostelića i Svindala, u najvećeg kandidata za osvajanje Velikog kristalnog globusa. Ipak, s obzirom da vozi samo dvije discipline, pitanje je dali do kraja sezone može stalno osvajati sve utrke...

<!--
google_ad_client = "ca-pub-4935246583102077";
/* Potpis (Forum) */
google_ad_slot = "3176722787";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->

Tek su dvije kladionice izbacile ponudu za nedjeljni slalom, i jednoj kladionici se potkrala jedna greškica. Naime, Hirscher je svugdje prvi favorit, dok je Kostelić drugi.

Evo kako to izgleda kod bwina:

bwinivica.jpg

Dakle, bwin daje 4,00 da će Ivica Kostelić biti prvi u slalomu, što je koeficijent koji je bio i prijašnje dvije utrke.

Bet365 se zato malo isprisio sa koeficijentom, te daju čak 6,00 da će Ivica Kostelić slaviti u slalomu! Uvjeren sam da ć ovaj koeficijent znatnije pasti. Mislim da je jasno, s obziorm da se radi o slalomu, da ne možemo sa ogromnom sigurnoscu prognozirati Ivicinu pobjedu, međutim za koeifcijent 6,00 mislim da vrijedi riskirati. Ivica je u odličnoj slalomskoj formi, već par utrka nije slavio, a i ovo mu je omiljena staza  ;)

bet365kostelic.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use