Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

44. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 11.2. - 13.2. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Ovaj @nutrija je ponovio predlog koji je vec postavljen, a do zakljucavanja teme je ostalo jos dva sata. Posto bi mu pola Foruma sada skinulo ne pet, vec deset pogodaka, a kamoli da mu neko skrene paznju na gresku, postavljam za njega predlog, a to je okvir golova u drugom poluvremenu od 1-4 na utakmici Celtic vs Bayern po kvoti od 1,20 kod kladionice William Hill

IMG_7559.thumb.jpeg.7dad4595ea649e55863abe2b07bacf6c.jpeg

Za sada neka stoji taj predlog za kolegu, a posle cemo na Sudu odrediti da li ce se predlog priznati, ili cete mu oduzeti sve pogodke koje je imao u sezoni. Nadam se da imate dobre i jeftine advokate

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Jbg kolega.Jucer sam na FNC u pogodio sve parove koje sam igrao...osim zadnjeg para.Takvi dani...kladionicarska "sreca".
    • Od prvog napada, pa sve do sredine trece cetvrtine, Bosna nijednom nije gubila, vec je vodila i do 11 poena razlike pa su onda ostatak trece i polovinu cetvrte cetvrtine igrali sa Poljskom kos za kos da bi pali u poslednjih pet minuta, a igrali su sa jednim i po igracem, i celu zavrsnicu bez prvog play-a.
    • IND Colts - MIA Dolphins TIP: Pobjeda Coltsa 1.90 @bet365  Svaki početak sezone je neprdivdljiv, pa ništa bolje nije ni u klađenju na NFL. Svatko tko se kladi već je naučio da kada kladionica daje nešto što izgleda predobro, jamačno je klopka. Upravo takvo mišljenje imam o ovoj utakmici i velikodušnih 1.90 na Miami Dolphinse kod Indianpolis Coltsa. Coltsi će ove sezone krenuti sa QB Daniel Jonesom koji se nada da će okrenut nabolje svoju NFL karijeru i pokazat svoj skriveni potencijal.   Coltsi su ekipa koja je uložila puno u defanzivu, a to će morati pokazati danas kad u goste dolaze atraktivni Dolphinsi sa Tuom i Hillom, Waddleom i družinom. Coltsi su u najavi sezone jaki upravo u obrani protiv dodavanja i pokažu li se te najave danas, ovdje očekujem pobjednicki start domaće momčadi.    Napad Coltsa ne izaziva strah, ali isto tako nije granitna ni obrana Dolphinsa koja bi pred domaćom publikom i motiviranim starterom Jonesom mogla biti prevaga u ovome susretu. Coltsi će u tjesnoj utakmicu sezonu početi pobjedom. Sretno tko isprati.
    • Bolje bi bilo da si spavao, ovako si samo ne naspavan...
    • Poljska vs Bosna i Hercegovina, Evropsko Prvenstvo u kosarci, najava meca Pravo je vreme da se podsetimo onog istorijskog gesta naseg kolege sa Foruma @Joker93 koji je svoju nagradu za osvojeno drugo mesto u drugoligaskom blatu donirao u humanitarne svrhe. Pa da se podsetimo tog njegovog posta Doniranje, humanitarni ili volonterski rad je vrhunac humanosti, jedan neverovatan osecaj, koji sam ja sasvim slucajno otkrio. Nisam siguran da li se ta osobina stice unutar porodice, ili nju ili imas u sebi ili nemas, ali za sebe sam siguran da nista od toga nisam imao. A onda sam sasvim slucajno, neocekivano i nevoljno osetio sta znaci taj osecaj da nesto radis za nekoga ili za nesto i da trosis svoje vreme a da ne ocekujes nista zauzvrat. To je jedan neverovatno intezivan osecaj i ovde cu se zaustaviti posto danasnja utakmica izmedju reprezentacija Poljske i Bih pocinje u 11.00 casova. Da ne zaboravimo i da je kolega @Iblaz93 pokusao da bude duhovit, te se i on ponudio da svoju eventualnu nagradu za bilo koji plasman donira u humanitarne svrhe, samo ne znamo koju to nagradu, kada je te sezone bio cetvrti od nazad, a prosle sezone jos gori, drugi od nazad. Danas bih ja predlozio da svako od nas donira kladionicama iznos po sopstvenom izboru, i bas bih insistirao na tome da svaki kolega sa Foruma oseti taj neverovatan dozivljaj. Danas predlazem da svako od nas donira kladionicama koliko hoce ili moze i da sa tim novcem podrzimo reprezentaciju Bosne i Hercegovine protiv Poljske. Svi mi sa Foruma smo padali na kladjenju, gubili smo brzo i glupo novac, a najbolnije je bilo ono gubljenje novca gde smo vise mi zeleli da ekipa na koju smo se kladili pobedi, nego oni sami. Ja mislim da ce danas biti nemoguce da reprezentacija BiH pokaze nedostatak zelje, pa ako i padnemo, barem cemo imati osecaj da smo novac donirali kladionicama. Ja stvarno idem agresivno danas sa podrskom reprezentacije Bih, ne bih mogao da se setim kada sam imao ovoliko entuzijazma i ljubavi. Ne volim Bosnu, ne volim Republiku Sumsku, ne volim krseve od tima, ne volim kvote preko 1,20, ne volim rizicno i neizvesno kladjenje, ne volim da se kladim na lose timove .... sve je na strani da danas bude NoBet ... ali yebi ga, danas idem sa Bosnom zajedno i nema nazad, a sa kakvim entuzijazmom i ljubavlju idem, reci cu vam da sam, samo za vas, moje kolege sa Foruma, a i Bosne celu noc proveo budan. Na brzinu sam pregledao tokom noci svih njihovih pet utakmica, malo sam kopao po Googlu, dosta toga sam i znao o tom krsu od reprezentacije, a cak sam i budio u pola noci neke kolege iz emigracije, a budio sam iz sna i neke administratore sa kosarkaskih portala. I mogu da vam kazem da danas idem zajedno sa Bosnom i tacka. Reprezentacija Bih Stvarno sam dosta toga znao i od ranije. Uvek se secam jednog novinara ekstremno patriotski naklonjenog Bosni koji je, govoreci o svojoj Bosni uopsteno, a ne sa stanovista sporta, gotovo sa suzama u ocima rekao "... podrzite ovu nasu Bosnu, svi znamo da nije bas najbolja zemlja, ali je toliko imala problema, da barem zasluzuje da je svi zajedno podrzimo..." Doslo mi je da mu kazem, pa jel sam ja kriv sto je Bosna losa zemlja? Ko je kriv za to, mladi ljudi i nove generacije, ili vi koji ste ostavili mladima takvu zemlju? Ja mislim da sve zemlje na Balkanu imaju svoje probleme jer su generacije pre nas tako birali da zive, i sada nove generacije mogu samo da se yebu.  Jel sam ja birao Tudjmana, Milosevica i Izetbegovica ili vi? Jel sam ja birao da se rodim na Balkanu, ili ste mi vi ostavili ovakvo zlo da zivim na njemu? Pa nisam valjda ja birao da bravar iz Kumrovca bude dozivotni Predsednik, nisam valjda ja izabrao da on osamdeset godina svog zivota provede na Brionima u raskosu, jel sam ja brao mandarine na Brionima ili ih je brao bravar iz Kumrovca? Ne znam da li znate za urbanu legendu da su bravaru iz Kumrovca na Brione dovodili zene stocnim vagonima, iako je bio ozenjen, i da su procene koje niko ne moze da dokaze, da je bravar jahao preko 600 zena. Dobro, da se ne bih opet pogubio, posto utakmica pocinje u 11.00 casova, da se vratimo sportu. Iako je Bosna bila prvak Evrope i to bez stranaca, i to kada tadasnju Euroleague nisu igrale Albe ili beogradska govna, nego pravi pravcati sampioni svojih zemalja, iako je cak i zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle takodje bila prvak Evrope, iako se u bivsoj zajednickoj zemlji unutar Bosne uvek igrala dobra kosarka i dobro radilo u kosarci, ipak su to sve  samo neka davna vremena koja se nikada vise nece vratiti. Rekao bih da je danas nivo kosarke u BiH ispod nule, a da igraci koji se stvore u BiH i koji igraju po celom svetu nisu proizvod dobrog rada ili ulaganja u kosarku, vec obican incident. Odlicno se secam kadetske reprezentacije Bih koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom Prvenstvu u Litvaniji pobedivsi u finalu domacu selekciju sto je istorijski rezultat. To prvenstvo sam ispratio samo zbog Dzenana Muse kojeg smatram igracinom, a secam se i slika kada ih je u Sarajevu docekalo vise od 50.000 ljudi. Ali imamo i drugu stranu medalje. Kosarkaski klub Bosna je izborila ucesce u Aba League posle sto godina, ali su odustali od igranja, jer nemaju ni za toplu vodu da se istusiraju nakon utakmice. Kroz seniorsku reprezentaciju je proslo toliko trenera (Vujosevic, Dusko Ivanovic, Aco Petrovic ...) pa toliko igraca ... i nikada nista od njih. Uvek zaglavljeni negde na margini, uvek bez novca, uvek bez rezultata, uvek sa nekim problemima, slika i prilika jedne zemlje pune problema. Kada bih trebao samo u jednoj recenici da kazem sta mi prodje kroz glavu kada se pomene Bosna kao zemlja ili kosarka u Bosni, onda su to one istrorijske Zimske Olimpijske Igre 1984-te godine i sta je ostalo od Bosne nakon tog svetskog dogadjaja. Sta je ostalo od sportskih objekata, sta je ostalo od zimskih sportova u Bih, sta je ostalo od novca od tog svetskog dogadjaja. A zapravo su najveca pitanja, kojoj budali je tako nesto palo na pamet, zasto u Bosni, a ne u Sloveniji, koliko je Bosna ili Jugoslavija od toga imala koristi, ko i gde je video ekonomsku isplativost, i na kraju sta je sve ostalo Bosni od Zimskih Olimpijskih Igara, i na osnovu cega su se celnici svetskog olimpijskog saveza odlucili za Bosnu, a ne Japan i Svedsku koji su bili kandidati Sarajevu (Sapporo i Goteborg) Sadasnja reprezentacija Bih na Evropskom Prvenstvu 2025 Cak i sa Dzenanom Musom u timu, Bosna je na papiru pravi pravcati krs od tima sa dva i po igraca u rosteru. Cak i sa njim bi bili u krugu najgorih reprezentacija, a bez njega su tek slabi.  Ali kosarkasku reprezentaciju BiH sam toliko zavoleo nakon dvomeca sa reprezentacijom Hrvatske kada su ih izbacili u kvalifikacijama za ovo Evropsko Prvenstvo da im je sve oprosteno sto nemaju kvaliteta. Taj dan kada su u krcatoj Skenderiji eliminisali hrvate je moj najlepsi dan u zivotu, pa cu tu malo da se zaustavim. Hrvatsku reprezentaciju u kosarci ne mogu da smislim zbog Hezonje, a Hezonju ne mogu da smislim zbog Real Madrida, a Real Madrid ne mogu da smislim zato sto su procenili da je on koristan igrac po Real, pa kada smo rezultate takve procene videli prosle sezone u Realu, nije mi nista drugo ni preostalo nega da pozelim sve najgore hrvatskoj kosarkaskoj reprezentaciji, a kada nekome nesto pozelim, to se obicno i ostvari. Prvu utakmicu u Zagrebu su obe reprezentacije igrale bez svojih najboljih igraca zbog "reprezentativnih prozora" koju je Hrvatska dobila sa 13 poena razlike, a onda je usledio revans u Sarajevu gde je za hrvatsku igrao Hezonja, a za BiH Dzenan Musa, ali ne i Nurkic. Sve ostalo je istorija. Prve dve cetvrtine se igralo kos sa kos, na poluvremenu je bilo nereseno 50:50 a onda u trecoj cetvrtini prava poezija, dvadeset razlike za Bih, zivelaaaaaaa Bosnoooooooo. Sve je bilo kao po trenerskim knjigama, Hezonja najbolji strelac utakmice sa 28 poena, ali sa doprinosom timu kao sto je seljacina iz Rosaria doprineo Psg-u kada nisu bili ni prvaci Francuske, a sa druge strane Dzenan Musa, kao americki generali u ratu, ne vice iz kancelarije "juris", nego na celu vojske vice "za mnom junaci moji". Dovoljno je samo reci, koliko Hezonja doprinosi Real Madridu, toliko je i doprineo svojoj reprezentaciji, pa sada moze da gleda iz sobe Portugal kako igra na Evropskom prvenstvu u kosarci. Kosarkaska reprezentacija Bih je na ovo Evropsko Prvenstvo dosla sa toliko problema, da deluje da bi mozda bolje bilo i da nisu dosli. Umesto vas sam morao tokom noci da odslusam cak i neke konferencije za stampu njihovog selektora gde je pljuvao po svojim igracima. U prvoj utakmici na prvenstvu su dobili Kipra sto nisam odgledao nocas, pa su izgubili od Spanije sto jesam odgledao, pa su izgubili od Italije, iako su se dosta dobro drzali dve i po trecine, a onda dobili turke i gruzijce, za sta bi mi sada trebalo deset stranica teksta. Najvaznije je da sam cvrsto odlucio da ideeeeeeem sa Bosnom zajedno i tacka, nema nazad. Zivela Bosno, samo napreddddd, samo hrabro, neka i padnem idem sa vama zajedno, a pokusacu da nagovorim i kolege sa Foruma da idemo zajedno sa vama. Podrska Ako cemo objektivno i bez emocija, Bosna stvarno ima krsinu od tima. Sa kosarkaske strane gledano, ko od kolega sa Foruma ima malu decu, trebalo bi da decu izvede iz sobe kada igra reprezentacija Bih. Oni imaju veoma upitan kvalitet, pre svega u napadu, bez Nurkica meni deluju po kvalitetu da bi bili negde u sredini Aba League. Za sebe mislim da sve znam o kosarci, da sam najpametniji i da nikada ne gresim, pa sam opet morao po Google-u da surfujem da vidim ko im je taj selektor za kojeg nikada nisam cuo. Video sam da je bio trener po turskim vukojebinama, drugim ligama, da je dugo bio pomocnik Bogdanu Tanjevicu, ali osim sto mi se svidelo sto pljuje javno po svojim igracima, u njemu nisam video nikakav kvalitet. Ali sta ce vam kvalitet kada nemate srce, sta ce vam kvalitet kada nemate cojones, sto smo sve imali prilike da vidimo juce gledajuci ono zlo zvano kosarkaska reprezentacija Srbije. Idem sa Bosnom pa makar pao sto puta. Mislim da je njima bila prekretnica ona pobeda nad grcima, da su pobedom nad Gruzijom jos vise zbili redove, plus ono sto sam video svojim ocima, plus sto mislim da ce na Evropskom Prvenstvu biti jos iznenadjenja, i to ohoo-hooo iznenadjenja ... sve to je bilo dovoljno da zbog njih provedem noc budan. Ne znam da li je neko sa Foruma ikada pogledao remek-delo americkog filma "Let iznad kukavicjeg gnezda koji je snimljen pre tacno pedeset godina. Film je postavljen medju trideset najboljih filmova svih vremena, i medju deset najboljih na IMDB-u i bio je prvi film koji je istovremeno dobio svih pet najglavnijih Oskara, za najbolji film, najboljeg glavnog glumca, najbolju glavnu glumicu, najbolju reziju, i najbolji scenarijo. Radnja filma govori o  kriminalcu koji sluzi kaznu zbog sexa sa maloletnicom, a koji je prebacen u ludnicu zbog neuracunljivog ponasanja. Posto je u ludnici bilo udobnije nego u zatvoru, glavni glumac je poceo da glumi budalu da bi ostatak kazne proveo gde je udobnije. Tu se upoznaje sa ostalim pacijentima koji su zapravo najzdraviji ljudi u ludnici ukljucujuci i zaposlene. I sada da preskocim celu radnju filma, zaplet nastaje kada se grupa ludaka ujedini i pocinje da preuzima kontrolu nad ludnicom. Evo kolege moje sa Foruma, upravo sam vam potpuno besplatno predstavio selekciju BiH. Ja mislim da oni nemaju pojma sa kosarkom, ali da su najzdraviji ljudi na celom Evropskom Prvenstvu. Nista ne znaju, ali su se zbili, bore se koliko mogu, po napadu su jedna od najgorih reprezentacija, ali su po odbrani jedni od najboljih. Medju boljima su i u ofanzivnom skoku sto je uvek parametar timske igre. Svi kosarkaski parametri koji pokazuju timsku igru i odnose unutar tima su na utakmicama protiv Grcke i Gruzije bile na njihovoj strani. Bosna je imala vise ukupnih skokova od Grcke, vise ofanzivnih skokova, vise asistencija, vise ukradenih lopti, manje izgubljenih lopti ... a kada sve to imate onda to pokazuje da ste tim, a ne grupa gradjana kao reprezentacija Srbije. Kladjenje Ne bih mogao da se setim kada sam u sebi imao vise entuzijazma i ljubavi da podrzim nekoga kao sto cu danas podrzati BiH. Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put odigrao kvotu vecu od 1,25 a danas cu podrzati Bosnu po kvoti od 2,65 a da nisam ni trepnuo, a ni stedeo. Mislim da je na utakmici sve moguce, da se igra kos za kos, ali i da Poljska lagano dobije dvadesetak ili vise razlike. Bosna nista nema osim jednog i po igraca, ali su zdraviji deset puta od onog zla zvanog reprezentacija Srbije. Mislim da ce se boriti, da ce dati sve od sebe sa ono malo kvaliteta sto imaju. Nista nikome ne duguju, nisu se obrukali, stavise svaka im cast sto su uz toliko problema dali sve od sebe i predstavili sebe u najboljem svetlu kao jedno veliko iznenadjenje. Oprastam im sto su me srusili protiv Grcke po kvotici od 1,06 gde sam tako pao da me sve boli. Neka i padnem, nema cega da me bude sram, igrao sam na ekipu koja ima srce, zelju, motiv, podrzacu uvek one koji se bore za nesto, bas kao sto i kazu knjige iz ratovanja, da vise vrede dvojica koji zele da se bore, nego desetorica koja su naterana. Nema cega da me bude sram niti ima razloga da mi se neko smeje sto cu danas podrzati jedan ovakav krs od tima. Treba ceo svet da se smeje onom zlu zvanom kosarkaska reprezentacija Srbije, to je prava sramota da morate da citate sta lupeta ona budaletina da su svi imali prevelika ocekivanja od Srbije. To je sramota, a nije sramota podrzati one heroje iz Bosne po 2,65 Hrabri i ponosni kockari sa Foruma koji vole da vide krv, znoj i suze na terenu mogu probati sa cistom pobedom Bosne po 2,65, a skrtice sa sto vecim ekstremnim kliznim handicapom na heroje iz Bosne, pocev od onog od +19,5 na Bosnu po kvotici od 1,10 pa sve dokle vam pohlepa ostecuje mozak. Ja idem i sa jednim i sa drugim i svim handicapima na svetu Bosnu pa sve do ciste dvojke. Neka padnem, nije mi zao, kao sto mi nije ni zao sto sam proveo noc bez sna, samo za vas, i to potpuno besplatno. Na Poljsku nisam odvojio ni minut vremena u analizi, jer  napredddddddd Bosnooooooo hrabra, ako ste mogli da pucate u sred Sarajeva na Austro-Ugarskog Prestolonaslednika i tako izazovete Prvi Svetski Rat, mozete valjda da se zbijete u redove i dobijete yebenu Poljsku I ne zaboravite, danas se ne kockamo, danas doniramo novac u humanitarne svrhe igrajuci na Bosnu, a to je uzvisen cin, jedan neverovatan osecaj, koji smo prvi put na Forumu videli kod naseg kolege @Joker93  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use