Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.01.2012

Vlatko

Recommended Posts

Hrvatska - Srbija tip under 46.5 koef 1.9

Neznam samo dali su Srbe dorasle da organiziraju ovakvo nesto. Ako nismo bili mi Makedonce, natpravari bi bili pred prazne tribine. Rakomet nije popularan sport u Srbija... i to je propust.. Ogroman propust je bezbednost Hrvatskih navijaca..i tu nemam sto pricati...

Danas u Belgatskoj areni po meni je favorit Hrvatska i mislim da ce da dobije, iako ce igrat pod veliki pritisak i sudca, i navijaca..ali mislim da je bar 2 puta kvalitetnija od Srbija.. Na jedan form sam prcitao kako ce da ovo bude defanzivna utakmica i nije cudo i 15-15 da zavrsi..

Srbija zna samo 6-0 odbrana i tako prima malo golova.. Hrvatska ima jos bolju odbranu.. ovde ce pasti krvi... igrace se vise sa snaga nego li rukomet..zato ne mozemo otcekivat puno golova..

Po meni je ovo siguran under

“Bet365

Hrvatska - Srbija tip under 46.5 koef 1.9

Neznam samo dali su Srbe dorasle da organiziraju ovakvo nesto. Ako nismo bili mi Makedonce, natpravari bi bili pred prazne tribine. Rakomet nije popularan sport u Srbija... i to je propust.. Ogroman propust je bezbednost Hrvatskih navijaca..i tu nemam sto pricati...

Danas u Belgatskoj areni po meni je favorit Hrvatska i mislim da ce da dobije, iako ce igrat pod veliki pritisak i sudca, i navijaca..ali mislim da je bar 2 puta kvalitetnija od Srbija.. Na jedan form sam prcitao kako ce da ovo bude defanzivna utakmica i nije cudo i 15-15 da zavrsi..

Srbija zna samo 6-0 odbrana i tako prima malo golova.. Hrvatska ima jos bolju odbranu.. ovde ce pasti krvi... igrace se vise sa snaga nego li rukomet..zato ne mozemo otcekivat puno golova..

Po meni je ovo siguran under

Očekujem da će biti puno isključenja na obje strane... Mislim da ćemo gledati jako grubu utakmicu, da će publika biti nabrijana i da će dodatno podgrijati atmosferu. U prilog isključenjima idu i suci koji su delegirani za ovu utakmicu, a to su poznati francuski sudački par, Nordine Lazaar i Laurent Reveret. Do sada su na ovo prvenstvu sudili Danska-Srbija i tada su Srbe isključili čak 6 puta. Zanimljivo je da su sudili i hrvatskoj u utakmici protiv Rumunjske, u kojoj su Hrvatske igrače isključili čak 5 puta.

http://www.ihf.info/files/CompetitionData/101/pdf/32FTR.pdf

http://www.ihf.info/files/CompetitionData/101/pdf/4MTR.pdf

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use