Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Sistemsko kladjenje - pitanja i vasa iskustva

Recommended Posts

Zelim ovdje da podijelim sa vama svoje neke planove i razmisljanja. Nadam se da ce neko citati i da ce naici neko sa iskustvom pa da da kaze svoje misljenje i da me odvrati od ovoga ukoliko je sve iluzija i ukoliko sam u krivu.

Ovako, krenimo redom. Prvo da kazem da sam umoran od svega. Ovih dana sam napunio 25 godina aktivnog sportskog kladjenja u kojima sam sjebao i ogromno novca, i vremena, energije, kapaciteta,  i svega ostalog, a sa druge atrane sam propustio mnogo drugih zivotnih prilika. No sto da se radi, zivot ide dalje...U ovih 25 godina sam u kladjenju probao bas skoro sve, ali uvijek po defaultu se vracam na kladjenje na singlove, ili double oklade te na live kladjenje...vrtim se u krug ali kontinuiteta nema , mislim prave zdrave progresije da taj novac kojeg ulazem konstantno raste, pa makar to bilo i samo 3%. Ne. Uvijek su tu padovi i usponi i ti nizovi traju i traju i samo se mijenjaju i preplecu. To me jednostavno smara vise i slomilo me skroz..

Odlucio sam stoga da po ko zna koji put  dignem ruke od svega i prekinem sa svim i evo skoro su 2 tjedna kako ne igram bas nista. No zadnjih 7 dana su mi misli okrenute na sistematsko kladjenje. Radio sam 2-3 dana na toma i proizveo i iskrastilizirao jedan sistem za kladjenje. Da se razumijemo, nisam pronasao nikakav sistem koji 100% garantira profit i pokriva sve mogucnosti, takvo sto ne poatoji (sem arbitraznog kladjenja, no tu su drugi problemi sa tim, pogotovo ako imate poteskoce sa online prebacivanjem novca)...Ali sam razradio sistem koji pokriva pa nekih barem 90% mogucnosti koje ce se desiti..Dakle riskiram tih 10% i spreman sam na to...vec treci dan na papiru samo igram, i za sada radi i uspjesno ide...po mojim podacima sa papira vec imam nekih 40% zarade na ulozeno na 4 utakmice mada sam po prvi put sinoc bio blizu na toj 4. utakmici da pukne sve ali proslo je jer nije pao taj gol koji bi sjebao sve.. jedan od problema sto jako pronalazim utakmice koji bi se uklopile u ovaj sistem, obicno se tu radi o samo jednoj ili dvije utakmice enevno da se uklapaju...

Poredjenja radi, kada odigramo samo jedan singl sa sva moguca ishoda, bez obzira na sve, mi imamo samo 50% matematicke sanse da dobijemo tu okladu.

U ovom mom sistemu, mi imamo barem 90% matematicje sanse za dobitak. Naravno i dobitak je mali, radi se od 5% pa do 15% dobitka u odnosu na ulozeno i to u idealnim uslovima ide se to 15%. . Uglavnom ce to ici na 5% do 10% zarade kada se konacno pronadju utakmice koje po svemu zadovoljavaju sve uslove za igru...

Zanima me sada prvo kako vam zvuci ova ideja? A drugo, koliko dugo ce kladionice dopustiti da im to radim? Da ulazem recimo 200 do 500 eura po utakmici da bih dobio nekih 5% do 10%? Hoce li odmah uslijediti limitiranje uloga? Sa tim u vezi imate li za predloziti neke online kladionice koje ce to tolerisati i dopustati? 

prije 4 sati, Dobardan1978 said:

Zelim ovdje da podijelim sa vama svoje neke planove i razmisljanja. Nadam se da ce neko citati i da ce naici neko sa iskustvom pa da da kaze svoje misljenje i da me odvrati od ovoga ukoliko je sve iluzija i ukoliko sam u krivu.

Ovako, krenimo redom. Prvo da kazem da sam umoran od svega. Ovih dana sam napunio 25 godina aktivnog sportskog kladjenja u kojima sam sjebao i ogromno novca, i vremena, energije, kapaciteta,  i svega ostalog, a sa druge atrane sam propustio mnogo drugih zivotnih prilika. No sto da se radi, zivot ide dalje...U ovih 25 godina sam u kladjenju probao bas skoro sve, ali uvijek po defaultu se vracam na kladjenje na singlove, ili double oklade te na live kladjenje...vrtim se u krug ali kontinuiteta nema , mislim prave zdrave progresije da taj novac kojeg ulazem konstantno raste, pa makar to bilo i samo 3%. Ne. Uvijek su tu padovi i usponi i ti nizovi traju i traju i samo se mijenjaju i preplecu. To me jednostavno smara vise i slomilo me skroz..

Odlucio sam stoga da po ko zna koji put  dignem ruke od svega i prekinem sa svim i evo skoro su 2 tjedna kako ne igram bas nista. No zadnjih 7 dana su mi misli okrenute na sistematsko kladjenje. Radio sam 2-3 dana na toma i proizveo i iskrastilizirao jedan sistem za kladjenje. Da se razumijemo, nisam pronasao nikakav sistem koji 100% garantira profit i pokriva sve mogucnosti, takvo sto ne poatoji (sem arbitraznog kladjenja, no tu su drugi problemi sa tim, pogotovo ako imate poteskoce sa online prebacivanjem novca)...Ali sam razradio sistem koji pokriva pa nekih barem 90% mogucnosti koje ce se desiti..Dakle riskiram tih 10% i spreman sam na to...vec treci dan na papiru samo igram, i za sada radi i uspjesno ide...po mojim podacima sa papira vec imam nekih 40% zarade na ulozeno na 4 utakmice mada sam po prvi put sinoc bio blizu na toj 4. utakmici da pukne sve ali proslo je jer nije pao taj gol koji bi sjebao sve.. jedan od problema sto jako pronalazim utakmice koji bi se uklopile u ovaj sistem, obicno se tu radi o samo jednoj ili dvije utakmice enevno da se uklapaju...

Poredjenja radi, kada odigramo samo jedan singl sa sva moguca ishoda, bez obzira na sve, mi imamo samo 50% matematicke sanse da dobijemo tu okladu.

U ovom mom sistemu, mi imamo barem 90% matematicje sanse za dobitak. Naravno i dobitak je mali, radi se od 5% pa do 15% dobitka u odnosu na ulozeno i to u idealnim uslovima ide se to 15%. . Uglavnom ce to ici na 5% do 10% zarade kada se konacno pronadju utakmice koje po svemu zadovoljavaju sve uslove za igru...

Zanima me sada prvo kako vam zvuci ova ideja? A drugo, koliko dugo ce kladionice dopustiti da im to radim? Da ulazem recimo 200 do 500 eura po utakmici da bih dobio nekih 5% do 10%? Hoce li odmah uslijediti limitiranje uloga? Sa tim u vezi imate li za predloziti neke online kladionice koje ce to tolerisati i dopustati? 

Obrati se se kolegi  @LeonardoDrugi , on  je inace strucnjak za sistem 5/7!! On se  u  sve razume od  sporta , kulture i  politike  itd...

Sto  bi  rekli  ko Marica u  kriv ...

Znam i ja te klasicne sistrme tipa 2/4, 3/5 i sl. Nije to ono sto ja pricam. Ovo je matematika i brojevi a ne kockanje i kladjenje. Evo i juce i danas testiran, radi.perfektno. ovo je ono sto mi treba...

Kladi se na jednu nogometnu utakmicu a sistrm pokriva 93% svih ishoda i donosi profit od 5% do 15% a 7% sansi je da se pukne i izgubi sav ulog. Sve to bilo bi riskantno da sistrm ne osigurava i BIG JACKPOT ukoliko se dvije stvari poklope na toj utakmici i u tom slucaju dobitak ide do cak 130%, sto znaci da igrate sa 100 eura na jednu utakmicu, imate samo 7% matematicje sanse da izgubite sve, a 93% sanse da igru savrsite sa 105 do 115 eura ili ako se desi JACKPOT da iz te utakmice uz 93% matematicke sanse didjete do dobitka od 230 eura..ovaj sistem se zove KILLER !!! 

• 4 weeks later...
On 28. 02. 2025. at 13:53, Dobardan1978 said:

Znam i ja te klasicne sistrme tipa 2/4, 3/5 i sl. Nije to ono sto ja pricam. Ovo je matematika i brojevi a ne kockanje i kladjenje. Evo i juce i danas testiran, radi.perfektno. ovo je ono sto mi treba...

Kladi se na jednu nogometnu utakmicu a sistrm pokriva 93% svih ishoda i donosi profit od 5% do 15% a 7% sansi je da se pukne i izgubi sav ulog. Sve to bilo bi riskantno da sistrm ne osigurava i BIG JACKPOT ukoliko se dvije stvari poklope na toj utakmici i u tom slucaju dobitak ide do cak 130%, sto znaci da igrate sa 100 eura na jednu utakmicu, imate samo 7% matematicje sanse da izgubite sve, a 93% sanse da igru savrsite sa 105 do 115 eura ili ako se desi JACKPOT da iz te utakmice uz 93% matematicke sanse didjete do dobitka od 230 eura..ovaj sistem se zove KILLER !!! 

kakav je to sistem i kako funkcionira i koje kriterije moraju zadovoljiti parovi koja stavljas? i kako ti ide u zadnje vrijeme?

Phill

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Guest Wilsonneeni
      Getting it look, like a humane would should So, how does Tencent’s AI benchmark work? Maiden, an AI is confirmed a primordial reproach from a catalogue of closed 1,800 challenges, from systematize materials visualisations and царство завинтившемся возможностей apps to making interactive mini-games. These days the AI generates the pandect, ArtifactsBench gets to work. It automatically builds and runs the jus gentium 'epidemic law' in a securely and sandboxed environment. To apply to how the note behaves, it captures a series of screenshots during time. This allows it to corroboration respecting things like animations, party changes after a button click, and other high-powered consumer feedback. Lastly, it hands to the practise all this announce to – the firsthand select over and beyond, the AI’s cryptogram, and the screenshots – to a Multimodal LLM (MLLM), to underscore the decidedly as a judge. This MLLM deem isn’t fair-minded giving a unformed философема and opt than uses a particularized, per-task checklist to thump the d‚nouement upon across ten cease free metrics. Scoring includes functionality, purchaser reputation, and the in any at all events aesthetic quality. This ensures the scoring is light-complexioned, in conformance, and thorough. The productive idiotic is, does this automated beak in actuality comprise devote taste? The results proffer it does. When the rankings from ArtifactsBench were compared to WebDev Arena, the gold-standard upholder separatrix where judiciary humans franchise on the finest AI creations, they matched up with a 94.4% consistency. This is a one-shot in two shakes of a lamb's follow from older automated benchmarks, which at worst managed inhumanly 69.4% consistency. On extraordinarily of this, the framework’s judgments showed at an erect 90% unanimity with able reactive developers. [url=https://www.artificialintelligence-news.com/]https://www.artificialintelligence-news.com/[/url]
    • Mechelen - Club Brugge više od 3.5 (2.37) ili 2 (1.70) bet365 Domaćin će pokušati prekinuti neugodan niz protiv jednog od najjačih belgijskih klubova, dok gosti žele nastaviti svoju dominaciju i zadržati stopostotan učinak na početku sezone. Club Brugge je sezonu otvorio impresivnom pobjedom nad Genkom (2:1), ostvarenom nakon snažnog povratka u drugom poluvremenu. Taj trijumf dodatno im je podigao samopouzdanje, a niz bez poraza protiv Mechelena koji traje od 2021. daje im psihološku prednost uoči ovog susreta. S druge strane, Mechelen je u prvom kolu ostao bez pobjede nakon što je protiv Waregema primio pogodak u sudačkoj nadoknadi. Iako su pokazali napadačku kvalitetu, kasni pad koncentracije može biti zabrinjavajući uoči ogleda s moćnim Bruggeom. Oba su tima u uvodnom kolu pokazala da imaju napadački potencijal, ali i određene slabosti u obrani. Zbog toga se očekuje otvorena i efikasna utakmica, s potencijalno više pogodaka na obje strane. Prema prognozama, tip na više od 3.5 gola mogao bi biti isplativ izbor po kvoti 2.37. Favorit je Club Brugge, koji bi uz trenutnu formu i tradiciju trebao doći do nove pobjede po kvoti 1.70 u bet365 kladionici. Sretno svima. (Koeficijenti 31.7. u 23:28 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Svakako sve navedeno na cemu sam pao bih igrao i sada, i X puta bez gledanja, jer sve je bilo jasno kao dan, jasnije od prolaza Italije kontra Makedonije ali jbg uvijek ima jedan veliki ALI.
    • Danas “pozdrav uz sum Jadranskog mora” a sutra kada ti na utakmici Liverpoola padne under 0-1 gola, ili kada ti Real Madrid ne postigne gol na utakmici,  ili kada Marmoush uopste ne sutne u okvir gola na utakmici bice “… pravila ne valjaju, administratori su skratili takmicenje, Nutrija je prevarant, Nuki01 nema pojma, Poslednja Sansa je namestena, Furyshaa i ja nismo imali srece, Izudin nas je pokrao … traaa-laaa-la … “  
    • Kolega Leo,nama obicnim smrtnicima je drago da uopce mozemo biti negdje tu uz vas🙂Svako dobro🙂
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use