Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Odbojka liga prvaka...

20.30  Macerata - Trentino Volley  2  1.55

A sta reci? Trento je najjaca ekipa na svijetu, a valjda i u europi. U zadnjih 6 utakmica Macerata je dobila samo Cuneo dok Trento u istom periodu ima samo 1 izgubljeni set(Maaseik).

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

20.45  Crawley Town  - Morecambe  1  1.45

Opasni su ovi englezi. Upravo kad pomislis da je ziher, ono iznenadjenje. Crawley bas ne blista u zadnje 2 utakmice. Ali naletjeli su na Stoke i Swindon. Ukupno 0:5. Veceras je idealna prilika da skupe redove i rasture ovaj, ne bas bezopasni (pogotovo u gostima) Morecambe.

Objavljeno

jel vrijedi sad ovo ako je igrac dobio 2 zuta kartona i bilo ih je sveukupno 5 na utakmici jed to znaci da je vise od 4,5 zutih kartona?1

Broje se žuti kartoni igrača na terenu. Dakle, ako je igrač dobio 2 žuta kartona, onda to kladionice tako i broje.

Uglavnom, over kartona je prošao, u kojoj god kladionici igrali, a tko je igrao booking points na online kladionicama, tamo se broji i crveni karton, tako da je isto over prošao, ali još uvjerljivije...  ;)

Objavljeno

Evo da se i ja ukljucim. Igrao sam tjedni listic

23.2. PSV-Trabzonspor 1 1.5

U prvoj utakmici je PSV vodio 2:0 vec nakon 20min da bi domacini sretno smanjili rezultat i dali si nekakve sanse za prolaz. Trabzonspor u turskoj ligi nikako nemoze uc u seriju pobjeda a PSV je jak domacin (17 uzastopnih pobjeda u europa ligi) te smatram da ce to biti dosta laka pobjeda pred domacom publikom plus nakon dugog vremena

24.2  Borussia M.-HSV 1 1.8

Borussia ove sezone igra odlican nogomet i prima malo golova, pred 2 tjedna su u izravnom dvoboju razbili Schalke. Kod kuce su ove sezone neporazeni, a bod su im uzeli Borussia Dortmund, Leverkusen i Stutgart. Igraju protiv HSVa koji je sezonu jako lose. HSV je na 11.oj poziciji i u zadnjih 6 utakmica imaju omjer 2:2:2, od toga proslo kolo su izgubili kod kuce od Werdera 3:1 koji je jedan od najlosijih gostujucih ekipa u bundesligi.

25.2. Newcastle- Wolverhampton 1 1.60

Newcastle odlican ove sezone, wolverhampton ima katastrofalan gubitnicki niz te su proslo kolo ostali bez trenera i koliko znam i dalje traze trenera

25.2. Montpellier-Bordeaux 1 2.05

Od ulaska u prvu ligu prije 3 godine Montpellier samo napreduje pa tako ove sezone se bori za naslov. Odlicni su i kod kuce i u gostima, sada im dolazi probudeni Bordeaux ali smatram da je ipak Montpellier jaca ekipa, ove sezone ekipe su igrale 2:2. Dodat cu da je proslo kolo Montpellier igrao s PSGom 2:2 i da je PSG postigao izjednacujuci gol u zadnjim minutama. Bordeaux na drugoj strani ima 3 pobjede zaredom i to protiv Lillea Lyona i Toulousea.

Realno ovo bi trebao biti nekakav NO BET ali ja cu po navijackom instinktu i videnoj odlicnoj igri Montpelliera odigrat 1.

26.2. Catania-Novara 1 1.65

vecinu bodova osvajaju na domacem terenu, novara jako los gost malo zabija u 11 utakmica imaju omjer 1:2:8. Pobijedili su jedino inter koji je u jako losem stanju.

27.2  Dusseldorf-Aachen 1 1.5

Dusseldorf igra odlican napadacki nogomet i smatram da su od sljedece godine u bundesligi. Doma imaju 8 pobjeda 1 remi i 1 poraz. Smatram da im Aachen koji se nalazi na 13. poziciji nece stvarati puno problema.

Volio bi cuti pokoji komentar na listic.

Objavljeno

znaci ovo da ce na utakmici Citya i Porta biti vise od 4,5 zutih je proslo?!

Ispratio ali na online listiću su mi taj par prekrižili kao gubitan....iako bi trebalo vrijediti, to je drugi žuti....riječ je o supersportu.Ali znalo se desit da pogriješe pa to kasnije ispave....tome se nadam

Objavljeno

Radi se o gresci, nije im to ni prvi ni zadnji put. Pogledajte na uefa.com sluzbenu statistiku. Ako netko ima volje moze im poslati mail da isprave rez. Sa prilozenim linkom sa relevantne, u ovom slucaju, uefina stranice. Vjerujem da ce do sutra ujutro ispraviti gresku...

Objavljeno

Ispravljeno,čestitam svima koji su odigrali :D.

OFFTOPIC

baš mi je drago kako je forum živnuo,svaka čast svim pridošlim ljudima i onima koji su ovdje duže,na trudu i dobrim prognozama.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
    • SP, treće kolo,noćna utakmica Paragvaj -Australia * Paran broj golova,oko 1,60 * Pobjednik u kornerima: Australia, oko 2,10 Situacija u skupini je jasna. USA prvi, Turska zadnja. Paragvaj treba pobjedu za 2.mjesto, Australiji dovoljan remi. Nekako mi se čini da će i Paragvaj biti zadovoljan bodom kojim sigurno prolazi u sljedeću fazu. Igram paran broj golova koji pokriva svaki remi te nečiju pobjedu 2-0, 3-1.  Čudna mi je visoka kvota kornera za Australiju jer oni dosta igraju na kornere,a Paragvaj u dva kola imao samo 1. Sad možda bude obratno,ali odigrat ću.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use